Снощи, 7 декември 2017 г. се проведе пoредната от серията традиционни “Черно-бели срещи” с футболисти на представителния отбор. Гост беше Димитър Везалов.
В откровен разговор с присъстващите  футболистът разказа за своя път във футбола, отборите в които е играл, опитът, който е натрупал.

Димитър Везалов сподели общото впечатление за треньорските качества на Илиян Илиев, който се ползва с добра репутация, и Едуард Ераносян, извел Локомотив до шампионската титла през 2004 г.

Футболистът сподели задоволството си да е част от отбора на Локомотив Пловдив и изрази надежда, че ще настъпят по-добри времена за футбола в Пловдив и България.

Димитър Везалов изрази уверенията си, че в клуба няма „готвачи“ и искрените си надежди безпочвените спекулации по въпроса да бъдат преустановени.

Срещата приключи в приятелска обстановка на чаша вино.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    1

    Дъ друсни таа бутилкъ и жъ видити кък жъ съ кунцинтриръ!

  2. 10
    1

    Вазелина вече ни го раздават в бутилки

    😀

  3. След като Мъри го взема в Ботев значи има някакви качества , но на преса е много зле и губи концентрация , но донякъде балансира с желание което според мен е крайно недостатъчно към днешна дата за професионален състезател !

  4. 7
    3

    Защо не пробват Везалов за дефанзивен халф? Смятам, че би бил доста добър

  5. 8
    6

    Сърцат играч,ако успее да премахне и паниката когато го пресират да играе спокйно 1:1 ще е супер:)

  6. 12
    5

    Готино момче! Нарочиха го че е слаб заради един автогол и го изгониха и оплюха от много места, но истината е че е един от най-сърцатите играчи. Не е много опитен, въпреки това играе с желание и се бори до последно. Успех Митко!

Коментарите са затворени