Ботев Пловдив нама да може да разчита на капитана си Лъчезар Балтанов за мача със Славия. Той е наказан за една среща заради натрупани 5 картона. В същото време родната централа наложи нови 1000 лева глоба на канарчетата за нецензурни скандирания в Благоевград, както и 1000 лева за това, че на стадиона на Пирин по време на мача нямаше вятър и димът от едноцифреното число факли, които бултрасите запалиха, спряха мача за около минута – две. 300 лева глоба е наложена и за запалването на самите факли.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Бях там. За факлите ок(макар че нямаме вина че вятъра духаше към терена), не сме ги хвърляли извън сектора-глобата за това е 300лв.
    НО не сме скандирали нищо обидно, единствено пирин след някво съдийско отсъждане извикаха Кур за БФС(а кога това се наказва с 1000лв и то отсрещната публика???)
    Но това от клубът ни няма как да го знаят(че ние цял мач не сме скандирали нищо обидно) защото бат ви ачо и компания имаха тежък мохмурлук след разпределянето на мильончето от ЛЕ два дни по рано И НЯМАШЕ НИКОЙ ОТ “УПРАВНИЦИТЕ” НИ В БЛАГОЕВГРАД!!!

  2. 6
    21

    Охо 2300 кеф, ще им за преслава. Пак ги приибах канрити мойти братя жълти олигофрени

  3. 27
    4

    Трябва да съблечем делегат на БФС пряко в ефира на Диема, да им дойде акъла в главата.

Коментарите са затворени