Утре е сряда. В този ден, по предварително заявения и разкрит от Христо Крушарски план, Локомотив Пловдив трябва да внесе в Община Пловдив идейния проект и остойностяването на терените, трибуните и общежитието, което бизнесменът иска да построи в квартал Тракия. Преди няколко дни Glas.bg   разкри чертежите, които видяха бял свят, след като на Лаута се проведе среща с проектантите.

Днес отново от Glas.bg показват, къде точно в квартал Тракия се планува да бъде разположена базата на Локомотив Пловдив, която трябва да реши един от големите проблеми на черно-белите – липсата на достатъчно терени.

Всички подробности, точната локация и много снимки ще видите ТУК>>>

29 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    2

    Съвсем скоро почваме Колежа!Ботев е спасен!

  2. 18
    11

    Буферите пак се уредиха , не като нашите Сульовци, гледат само да крадат.

  3. 17
    14

    ха така ,тъкмо и аз ще имам работа да прекарвам футболистите от стадиона до Галакси и обратно

  4. 20
    17

    ало общината ,а е дайте ни 200 декара и да почвами жилищните кооперации
    саде Локо и бай Крошарски

  5. 29
    23

    Ако това стане ще е хубаво за пловдивския футбол, дано само Крюшо не се окаже крадец като Цецо .
    Ясно е че ние никога не можем да построим Колежа с този огромен дълг, който ще се увеличи с около 3 милиона след 2-3 месеца.

  6. 26
    9

    Това е чудесно , само Крушарски да не отиде на концесията с негова фирма , този терен трябва да се даде единствено и само на Локомотив. Абе дано стане нещо !

    • 11
      3

      Браво! Истинските пловдивчани винаги ще се разберем.

      • 6
        5

        Ти пък от кога стана пловдивчанин бе маннгал!
        Като стане въпрос за колежа кълнеш като дърта циганка, обаче като видя, че ние сме толерантни и веднага “браво”. Пу да ти еба майката!
        А за базата – да ви е честита и дано стане и Крушарски да си удържи на обещанието. Нещо не ми вдъхва доверие този човек, но дано интуицията ме лъже!

  7. 36
    4

    Много добре ! Дано се получи този проект.Нека да има поне децата къде да тренират !Нека Ботевистите да не се притесняват кое колко пари ще струва и ква е концесията , нека да си гледа ме нашето.Ако стане това след Коматево това е един страхотен проект.Пожелавам успех на Буферите въпреки , че съм канар.Това е за Пловдив !

  8. 23
    5

    Съмнявам се това да се случи някога макар, че би било чудесно! Подобни терени стоят празни открай време и застрояването им би било много добро решение особено, когато става въпрос за спортни бази!

  9. 14
    27

    А така, точно там до Скобелева майка таман Живка като свърши работа да прибира малкия Мустафа от тренировка! Евалла!

  10. 23
    18

    Само да уточня, че Локомотив няма да внася нищо в Община Пловдив поради простата причина, че има сериозни дългове към НАП! Идейният проект ще бъде внесен от името на фирма близка или собственост на Христо Крушарски! И ако се стигне до процедура за концесия, въпросната фирма ще стане концесионер а не Локомотив Пловдив! Уточнявам за протокола!

    • 21
      12

      Това моментално означава, че при неспазване на концесията ФК Локомотив няма да бъде засегнат по никакъв начин!?
      Какво по-хубаво от това?
      За разлика от ботев, където всички концесионни тежести са на гърба на клуба!

      • 17
        7

        Да напишеш името на Ботев, с малка буква, без значение от смисъла и повода, означава само едно: роден от небългари и с небългарско самосъзнание.
        Сигурно вечер се приспиваш с мантрата: Ботев п……т и КзЛ.
        бОРН ТУ БИ МАНГАУ

        • 9
          15

          Не бъркай името на великия българин Ботев със селското сдружение ботевЪ 2010

      • 10
        4

        Това Ремзи, означава, че утре като реша на тея игрища (ако ги има) ще тренира който ми е кеф! И като ми се направите на важни да връщам акциите, ще си приберете циганетата на Лайнута!

    • 17
      17

      Комплексиран жълт селянин. Поканата за концесия е към ПФК Локомотив Пловдив АД. Внася се и от името на клуба. Няма НИКАКЪВ шанс да бъде дадена на друга организация освен на футболния клуб. Много болят селските ви душички, че Локомотив е в сърцето на Пловдив, а за да се стигне до вас човек трябва да има винетка, но това е реалността. Пловдив е черно-бял!

      • 6
        3

        Скобелева майка ли е сърцето на Пловдив бе мангал? 🙂

    • 15
      9

      Що се правиш само на много запзнат, бе! Ти тая община за балами ли ги имаш да дадат такъв терен на странична фирма. Този терен е предложен да се даде на ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ и дори ти или аз ще идем да го искаме, никой няма да ни го даде! Юрист си от общианта, колкото си и Брат Пит.

      • 14
        4

        Точно колкото и нивите в Говедарци са на Локомотив, точно толкова и въпросната база, ако изобщо някога се стигне до нея ще бъде на Локомотив! Пак ви казвам, съгласно закона (а той няма как да бъде заобиколен) Локомотив няма право да ползва никаква държавна собственост под никаква форма, именно за това в момента Локомотив ползва стадиона след като го наема от волейболният клуб, който пък му го преотдава под наем! Или казано по просто ако ВК Локомотив реши, може да изгони ПФК Локомотив от стадиона!

        • 5
          2

          Да, ама ВК Локомотив го няма!
          Щом кмета и общината са предложили….и имат среща, значи всичко е реално!
          Друг е въпроса дали Крушарски въобще ще построи нещо?
          За мен е по-скоро потушаване на напрежението, каквото прави и Палийски със скорошното пускане на работници на строежа!

          При всички положения обаче, дори и фа си прав, ФК Локомотив няма да загуби НИЩО! Само може да спечели!

Коментарите са затворени