Очаквах труден мач. В България всеки може да победи всеки. Това апелирах и пред футболистите. Най-важни са трите точки. Имам забележки при играта в защита. Не е сериозно положението на Серкан. До седмица ще е готов. Решихме да не рискуваме с неговото здраве и направихме промяна в последния момент. Не съм от хората, които следят статистиката. Важно е с колко точки си в края на сезона. Поканил съм състезател на проби. Той не е потвърдил до този момент, че желае да бъде тестван. Става въпрос за французин.

Имаме проблеми в нашия отбор, когато получим гол. Винаги ни трябват 5-10 минути да излезем от психологическа криза след попадения в нашата врата. Работим в насока да отстраним този проблем при нас.

16 КОМЕНТАРИ

  1. Реакцията на някои наши фенове е разбираема и заслужава респект.
    Точно затова ние сме отбор с чудесна атмосфера и отбор, в който е приятно да се играе.
    За разлика от говедата, които си юркат играчите и ги грабват за всяка една малка грешка, ей ги тъпаците сега гледам нарочили за гонене Вутов, ми изгонете го бе, ние ше си го вземем.

    Но нека да не се отклоняваме, хубаво е да даваме кредит на доверие на играчите си, но не бива да сме безкритични.

    Нека погледнем таблицата за класирането- Ботев ПД в момента е на седмо място.
    Отбора ни е вкарал цели осемнайсет гола, което ни поставя на трето място след Микре-Етрополе-Ловеч и Лудогорец. На трето място.

    От друга страна, имаме допуснати ОСЕМНАЙСЕТ ГОЛА. Не пет, не десет, ОСЕМНАЙСЕТ!!!

    Повече от половината от тези голове са заслуга на един единствен човек в нашта защита-Радо Терзиев, ако искате си върнете репортажите от мачовете, гледайте ги и ше се уверите сами.

    Съвсем очевидно е че имаме ОГРОМЕН проблем в защитата и че именно защитата ни проваля почти във всеки мач. Хубаво е да се търсят такива като Густаво, но ние имаме крещяща нужда от качествен централен защитник и за мен всички усилия на скаутите ни трябва да бъдат насочени натам.

    Защото и 100 гола да вкараме до края на сезона, кога пуснем 120 ше гледаме шестицата през крив макарон.

  2. 26
    7

    Чета коментарите и не мога да повярвам, че е възможно да има такива малоумници фенове на Ботев! Когато Терзиев игра на финала и бе перфектен, никой не каза лоша дума за него, а сега чета меко казано отвратителни коментари! С тези защитници разполагаме, с тези защитници играем! Няма как по средата на сезона да се намери защитник който да е във форма и готов за игра! Ще вземем свободен агент, който не е тренирал и докато влезе във форма и се сработи с отбора ще дойде паузата! Какъв е смисъла? Стига плюнки по Радо, младо момче е, всеки греши! Пълна подкрепа и за Терзиев и за всички останали герои които защитават жълто-черния екип!

    • 12
      15

      Алоооо, добре че на финала игра и Виктор Генев.
      4 гола срещу Етрополе-Микре, 2 гола срещу Витоша Бистрица днес, поне още 5 в другите мачове.
      Терзиев е ПЪЛНА ДУПКА бе, земи се събуди, тоя на 1 свестен мач прави 5 некадърни.

      Младо момче бил, тоя няма нито ръст, нито бързина, нито тактически усет, нито усет за позициониране, НИ-ЩО, тва е тоталния антизащитник и колкото по-бързо се отървем от него, толкова по-добре.

      • 11
        4

        Ама рева , когато не се знаеше дали ще подпише договор нали ! Кво се прай на дръж ми шапката всеки има слаби мачове така както и силни ! САМО БОТЕВ И НАПРЕД !

      • 13
        5

        Синът ти да не играе на неговия пост, че си се заел така да плюеш по Терзиев!?

    • Не се опитвай да му обясняваш защото Тошко е тъп и само си губиш времето!
      Тодоре още колко човека трябва да ти кажем да спреш да излагаш себе си, отбора и нас с малоумните ти дивашки постове? Преди имаше едно момче от нашите с ник 1912, сега и стар канар ти го казват, че си пълен хал-хабер.Вземи се спри малко с постовете, Тъпанар!

  3. 21
    12

    Радо е е дин от най- най добрите защитниници в България. Да го духате Мангали. Радо стигна и до национала, но форумните мишки църкат. Пу дейба ваща мама.

  4. 17
    16

    При това тежко положение с Терзиев,бих взел каквото ми предложат и без проби!!!Все ще е по-доброо!

  5. 19
    18

    Да. Нямаме защита. Факт.
    Или по-скоро имаме Радо Терзиев в защита.
    Което е същото.

  6. 27
    18

    Не знам дали си давате сметка, но ние сме отбора с най-смешна защита, или айде една от най-смешните в А група.

    Всеки мач, в които Радо Терзиев започва титуляр, ние започваме мача от 1/2-0 за противника, това просто не може да се понася, вече не мога да ги преброя головете, които ни вкараха тоя сезон заради тоя нещастник.

    Белия трябва СПЕШНО!!! да намери кадърен централен защитник, защото не е реално просто един единствен олигофрен в защита да анулира усилията на целия отбор в нападение.

      • 9
        13

        Не бъди тъп бе, на Белия и на скаутите ни нали затва им се плаща…

        • 21
          4

          Ако си чел днес по-рано Киров желае да вземе защитник, но желае да мине проби. А всички отказват. Искат директни договори. Е, ти как би постъпил в случая?

          • 7
            16

            Приятелю, аз не знам кой кво иска и кво не иска.
            Аз съм просто фен на отбора, на който му писна вече на кура да гледа как клоуна Терзиев се подиграва с усилията на останалите момчета.
            Имам пълно доверие на Белия че след като ни отърва от Крум Стоянов, ше ни отърве и от Терзиев.

    • 22
      1

      PlovdivDerby.com Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи! Тази максима важи абсолютно за този мач! Започнахме отлично мача, а по-нататък вместо с бързи комбинации и удари да затвърдим предимството си с много голове, в нашият отбор настъпи странна промяна с необосновано лежерна игра, с ходене по терена и безброй грешни пасове дори между играчи за които сме свикнали да ги виждаме безупречни в тази компонента на играта! Въпреки аксиомата “победителите не ги съдят”, мога да потвърдя за пореден път, че сме “царе” сами да си създаваме проблеми, дори и срещу най-слабите отбори! Половин час качествена игра с няколко вкарани гола, и тогава можеха да си правят футболните пинизи, които ги могат, но в този мач дори и основните ни играчи “издишаха”! Дано това да е една дебела, но бодлива обица за нашия отбор! Благодарен съм много на нашите фенове, нашият наистина 12 / дванадесети / играч, които нито за миг не спряха подкрепата за отбора ни! Честита ни победа, макар и с доста горчив привкус!

Коментарите са затворени