Очакваната с интерес среща от турнира за “Купата на България” между отборите на пловдивските “Марица” и “Локомотив” ще се играе на стадион “Локомотив” в Пловдив. Решението е взето от ръководствата на двата клуба, като то продиктувано от очаквания зрителски интерес към мача и е в полза на пловдивските привърженици на футбола. Идеята е да няма ограничения за броя зрители и срещата да се проведе при добри условия както за двата състава, така и за феновете. Поради същата причина е променен и началният час на срещата, която ще се играе на 21-ви септември от 17:30 часа.
Ръководството на “Марица” призовава пловдивските привърженици на футбола да присъстват на мача, който да се превърне в истински футболен празник.
От СТК към БФС вече потвърдиха промените за двубоя.
От “Локомотив” обявиха и цените на билетите, които са както следва:
  • Сектор “А” – 7 лева
  • Трибуна “Спортклуб” – 5 лева
  • Трибуна “Бесика” – 3 лева
Съдийски назначения, 1/16 финал в турнира за Купата на България:

Марица – Локомотив

  • ГС: Георги Димитров Давидов
  • АС1: Милен Дончев Арабаджиев
  • АС2: Даниел Пенчев Йорданов
  • 4-ТИ: Цанко Костадинов Миндалов
  • СН: Красимир Драганов Драганов

11 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    3

    Да унизим гей-бандата от ИДИЛ на 21-ви 24-ти септември: първо, Маричката да ги шиба, после Ботев.

  2. 14
    11

    ТОВА Е ЕСЕНЦИЯТА :
    ”продиктувано от очаквания зрителски интерес към мача и е в полза на ПЛОВДИВСКИТЕ привърженици на футбола.”
    СЕЛЧОВЦИТЕ МОГАТ ДА СЕ ПЕНЯТ КОЛКОТО СИ ИСКАТ.

  3. 16
    11

    Да подкрепим пловдивския отбор срещу пришълците! Само Марица!

  4. 14
    5

    Нормално е дербитто мецду двата пловдивски отбора да не се играе на село , там си имат ракиджийница, ТКЗС , мегдан , кочина и курник .

  5. 12
    2

    Няколко линейки с бясна скорост отпрашиха към родопската яка 😀

  6. 16
    8

    Хайде сега, всичката жълта сган дето се канеше да подкрепя сателита си да заповяда на стадиона в Пловдив! Чакаме ви селяни!

    • 11
      3

      Ще дойдат тук в пловдивдерби, за да вземат линка за онлайн излъчването на мача, и ще подкрепят Маричката пред телефоните, таблетите и мониторите…само тук жълтите са много закриляни от жълтия Андрей.Питайте жълтура Андрей, какво стана с неговите правила.

    • 8
      2

      Унищожаване на вредители като ЖЪЛТИ мишки, КОМАТЕВСКИ плъхове, съсели , СУЛЬО, ПУЛЬОи други вредни гризачи. Дератизацията представлява цял комплекс от мерки за унищожаване на вредните гризачи. Според целите и задачите дератизацията бива системна и еднократна. Системната дератизация се нарича още непрекъсната и се прилага целогодишно по план. Еднократната дератизация се прилага, когато се установи наличие на вредни гризачи в дадена среда.

Коментарите са затворени