Ботев Пловдив подготвя продажбата на младока Кристиан Нвачукву през летния трансферен прозорец. Към нигерийския футболист има сериозен интерес от белгийски и френски отбори, където се очаква да бъде продаден през лятото.

Дясното крило е много обещаващо, твърди “Топспорт”. Той пристигна при “канарчетата” от руския тим на Антон Зингаревич – ФК Виста.

15 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    4

    Абе, някакви спомени имам, че Сдружението си беше написало в устава, че ще пази ботевизма, идеята, принципите на вековния клуб.
    Да питам само, кога в историята си, Ботев Пловдив е бил сергия за футболни роби от африканския континент ? И те ок ли са с това ?

    • 6
      5

      Възмущението ти е неуместно брат. Клуба не продава основни играчи, т.е. състава не се отслабва.
      Тука има някви много дебели игри, които много надхвърлят нивото ни на обикновени фенове.
      На пръв поглед такъв трансфер е парадоксален и супер нелогичен-кога игра за нас тоя младеж, кога блесна, кога го гледаха скаути та го харесаха?

      Нещо просто яко не се връзва, но предлагам да не надничаме в паницата на Руснака, да не се наложи да ходим в Дубай на дебелариум..:):)

      • 1
        3

        че то от това повече накъде да се отслабва основниоя състав…

    • Потай готин, питай. С питане една една жена стигнала Цариград. Първо питаме защо ги води, после сме недоволни че ги продава….тя стана твоята една-Сутрин ме бият да ставам, вечер ме бият да лягам….няма оправия! Щом може да продава пича, нека продава, издръжката на отбора не е шега работа.

  2. 4
    2

    Тва е няква много яка схема. Продаваме играчи без пукната минута и реално без никакво значение за отбора и клуба прави пари.
    Как става тва един Бог знае.

    • 5
      10

      Само така, г-н Зингаревич, целувам ви ръка. Вие сте втори Димитър Христолов- ботевоубиец. Благодаря ви за всичко, което правите за Локо. Радвате ни страшно много. Ботев е отново циркова трупа без бъдеще.

      • 11
        1

        Цирковата трупа не мое си плати наема за шатрата в Лаута, ахахах мизерници цигански.

    • 5
      1

      И к**а ще му целунеш де**а и комплексирания мангал…. 1912

    • 2
      4

      Бизнес ама 30 точки след първия е малко прекалено!!

Коментарите са затворени