Решено: Марица – Локомотив на Лаута

11
816
Очакваната с интерес среща от турнира за “Купата на България” между отборите на пловдивските “Марица” и “Локомотив” ще се играе на стадион “Локомотив” в Пловдив. Решението е взето от ръководствата на двата клуба, като то продиктувано от очаквания зрителски интерес към мача и е в полза на пловдивските привърженици на футбола. Идеята е да няма ограничения за броя зрители и срещата да се проведе при добри условия както за двата състава, така и за феновете. Поради същата причина е променен и началният час на срещата, която ще се играе на 21-ви септември от 17:30 часа.
Ръководството на “Марица” призовава пловдивските привърженици на футбола да присъстват на мача, който да се превърне в истински футболен празник.
От СТК към БФС вече потвърдиха промените за двубоя.
От “Локомотив” обявиха и цените на билетите, които са както следва:
 • Сектор “А” – 7 лева
 • Трибуна “Спортклуб” – 5 лева
 • Трибуна “Бесика” – 3 лева
Съдийски назначения, 1/16 финал в турнира за Купата на България:

Марица – Локомотив

 • ГС: Георги Димитров Давидов
 • АС1: Милен Дончев Арабаджиев
 • АС2: Даниел Пенчев Йорданов
 • 4-ТИ: Цанко Костадинов Миндалов
 • СН: Красимир Драганов Драганов

11 КОМЕНТАРА

 1. 6
  3

  Да унизим гей-бандата от ИДИЛ на 21-ви 24-ти септември: първо, Маричката да ги шиба, после Ботев.

 2. 14
  11

  ТОВА Е ЕСЕНЦИЯТА :
  “продиктувано от очаквания зрителски интерес към мача и е в полза на ПЛОВДИВСКИТЕ привърженици на футбола.“
  СЕЛЧОВЦИТЕ МОГАТ ДА СЕ ПЕНЯТ КОЛКОТО СИ ИСКАТ.

 3. 16
  11

  Да подкрепим пловдивския отбор срещу пришълците! Само Марица!

 4. 14
  5

  Нормално е дербитто мецду двата пловдивски отбора да не се играе на село , там си имат ракиджийница, ТКЗС , мегдан , кочина и курник .

 5. 12
  2

  Няколко линейки с бясна скорост отпрашиха към родопската яка 😀

 6. 16
  8

  Хайде сега, всичката жълта сган дето се канеше да подкрепя сателита си да заповяда на стадиона в Пловдив! Чакаме ви селяни!

  • 11
   3

   Ще дойдат тук в пловдивдерби, за да вземат линка за онлайн излъчването на мача, и ще подкрепят Маричката пред телефоните, таблетите и мониторите…само тук жълтите са много закриляни от жълтия Андрей.Питайте жълтура Андрей, какво стана с неговите правила.

  • 8
   2

   Унищожаване на вредители като ЖЪЛТИ мишки, КОМАТЕВСКИ плъхове, съсели , СУЛЬО, ПУЛЬОи други вредни гризачи. Дератизацията представлява цял комплекс от мерки за унищожаване на вредните гризачи. Според целите и задачите дератизацията бива системна и еднократна. Системната дератизация се нарича още непрекъсната и се прилага целогодишно по план. Еднократната дератизация се прилага, когато се установи наличие на вредни гризачи в дадена среда.

Comments are closed.