Право на отговор от УС на Сдружение „ПФК Ботев“!

20
1450

„Управителният съвет на Сдружение „ПФК Ботев“ кани официално фена, който днес зададе редица въпроси, на среща в удобно за него време. В качеството си на мажоритарен собственик на клуба и в духа на добрата воля, ще отгорим на всеки един от зададените от него въпроси.“

 

 

20 КОМЕНТАРА

 1. 4
  1

  От къде палийски има 200 000лв за джип, като не взима заплата от „БОТЕВ“, а работи като управител на заплатка при Кисьов. Нали г-н Ц. Василев го изгони заради това! Кой го върна пак в клуба?-божо. Сега върни и христола и той да ти е параван отново.
  Ей плешив тоя клуб не ти е бащиния!
  Въпроси ли да ви задавам даеба ваща мама сган уродлива. Тръгнете си кротко, за да не става по другия начин.
  До края на месеца ботев ще е с нов борд на директори работещи, некрадливи и разбиращи от работата си. Информиран и съгласен е Г-н Самуилов, кмета, треньора и футболистите. Всички чакат с нетърпение положителната промяна.

 2. 2
  4

  Щом ни се е паднало ще ошушкаме всичко.
  След нас – нов клуб , какво толкова , имаме опит.

 3. А бе вие ще отговорите , за да замажете батака в който сме, ама парите не може да покажете , зашото те ги изяли .

 4. 6
  14

  Каквото и да се случва, важното е този, който дава парите и който ръководи, да не се огъне под натиска на шепа пиянки, които халюцинират, че са хиляди.
  Тази война, с така наречените фенове, рано или късно трябва да бъде спечелена. Чандъров нямаше топки да я води, надявам се сегашните ръководители да имат.
  Абе, капути, БОТЕВ постигна успехи, които чака десетилетия, а вие ревете. За къв хуй ревете точно и това ли ви е фенството?
  Това е все едно да се съберат 1000 фена на Реал и да търсят отчет на Флорентино след поредната купа в ШЛ. Да не си мислите, че Реал, Барса или който и да е топ-клуб, се управлява прозрачно и някой се отчита на групичка фенове ???
  Има ли успехи, има.Добре ши играе отбора с Киров? Със сигурност е по-добре, в сравнение с Костов, Шиляк и една дузина преди тях….

  Е, разбирате ли колко сте нелепи изобщо, с мрънкането си?

  Разбирате ли, че ако нямате някой лев да се усмихнете в живота, нямате работа и във взимането на решенията???

  Типично по български, акъл да давате, без да са ви го търсили.
  И що за завършен малоумник може да иска оставката на Белия ??? Това отказвам да го проумея дори. Истински ботевист не вярвам да иска подобно нещо….
  Идва мач с говедата. Спрете с простотиите имислете само за победата. Мислете как Тошето им опъва два пъти мрежата, докато мучат безпомощно…Това е работата на феновете….

  • 7
   9

   Дано мрънкачите проумеят какво си написал.Идва мач с Левски, а някой покачват напрежението в клуба.И забележете,това са наши фенове ботевисти,уж.Този път софийската медия която публикуваше разни измишльотини преди мач с Левски за да създава напрежение, сега мълчи…ние сами си го създаваме.Сигурно жестоко ще съжаляваме за това.

 5. 10
  5

  Пичове, перфектни сте! Изпокарайте се и отбора да загива! Някой така яко ви слага на шейната, че всичко хубаво което се оформя няма да го бъде. И Самуилов ще си тръгне, с него половината отбор и т.н.
  Я се стегнете малко. Някой, чиято работа е да отговаря, ще отговори и нещата ще станат ясни, ама като се кажат тежки думи няма връщане назад. И никой няма да се извини…

  • 3
   3

   Просто търсим истината за това кой изяде парите .

 6. 5
  6

  Андрей, курво продажна- дано фалираш и ти, и жалкото ти подобие на медия, ибрикчия такъв!!

 7. 22
  2

  Вън от Ботев, пиявици. Божидар, който беше един от големите радетели за управлението на Христолов, сега е такъв и за Сълзата, но помнете ми думата, когато усети на къде духа вятъра, ще обърне палачинката и ще застане на другата страна, както преди няколко години. И как иначе, нали трябва да е с победителите, че как после ще се набута около новата власт, за да може отново да бъде Човекът за публиката на Ботев и студиото му да се превръща в предизборна централа. Божидаре, виж какво искат хората, твоето „добро“ за Ботев и ЗЛО. Спри да петниш името и на Васко Мамата, Теодор, които набутахте в ръководните структури, щото можете да ги държите настрана и да не се месят, за да си правите каквото искате със Сълзата. Тези момчета не са виновни, не е виновен и Борето Гиздаков, който единствен има ташаци да ви се противопостави в Сдружението. Времето ви изтича, много скоро.

 8. 3
  10

  Как така е в чужбина?! Тогава откъде знае подробности, значе работи по слухове и догадки?

 9. 23
  5

  Тия сдруженци са се скрили като невестулки по дупките, чак сега зацъркаха като им припари на задниците 🙂 Поздравявам фена с въпросите, истински ботевист, за разлика от повечето на заплата в отбора и от повечето невестулки в сдружението.

  • 8
   10

   Какви заплати, що не станеш член на сдружението, 200 лв ти се свидят, нали? Лесно е да се снишаваш в интернет, ама да направиш нещо конструктивно те няма , нали? Аман от олигофрени със заучени фрази и празни картуни и пилешки сърца!

   • 11
    5

    Божко , скрий се някъде, че издишаш !Всичко коз е положението в момента в сдружението.

 10. 5
  17

  Пред кой да отговорят? Пред шепа капути дето плюят в интернет, крадат от магазините и нямат два лева в джоба ли?

 11. 18
  1

  Да излязат публично смешниците от сдружението и да дадат отчет на феновете , какви мизерии вършат и докога ще търпим божо 500-те лв и ташаците му да живеят на гърба на БОТЕВ

  • 3
   14

   Не са длъжно бе палят! Я излез се покажи кой ти! Форумен плъх!

   • 16
    2

    Нещо си нервен, дали не си от кликата на сълзата и клуб 500лв ?

    • 5
     3

     а ти дали не си маНгал от ДЖАМИЯТА зад ВСИ,миришеш

 12. 17
  8

  Ей ги и тия крадци, веднъж да се обадят. Поздравления и за Божо платения фен дето и преди и сега си точи от клуба, срамувам се че съм от един отбор с такива плазмодии.

Comments are closed.