“Управителният съвет на Сдружение “ПФК Ботев” кани официално фена, който днес зададе редица въпроси, на среща в удобно за него време. В качеството си на мажоритарен собственик на клуба и в духа на добрата воля, ще отгорим на всеки един от зададените от него въпроси.”

 

 

20 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    От къде палийски има 200 000лв за джип, като не взима заплата от “БОТЕВ”, а работи като управител на заплатка при Кисьов. Нали г-н Ц. Василев го изгони заради това! Кой го върна пак в клуба?-божо. Сега върни и христола и той да ти е параван отново.
    Ей плешив тоя клуб не ти е бащиния!
    Въпроси ли да ви задавам даеба ваща мама сган уродлива. Тръгнете си кротко, за да не става по другия начин.
    До края на месеца ботев ще е с нов борд на директори работещи, некрадливи и разбиращи от работата си. Информиран и съгласен е Г-н Самуилов, кмета, треньора и футболистите. Всички чакат с нетърпение положителната промяна.

  2. 2
    4

    Щом ни се е паднало ще ошушкаме всичко.
    След нас – нов клуб , какво толкова , имаме опит.

  3. А бе вие ще отговорите , за да замажете батака в който сме, ама парите не може да покажете , зашото те ги изяли .

  4. 6
    14

    Каквото и да се случва, важното е този, който дава парите и който ръководи, да не се огъне под натиска на шепа пиянки, които халюцинират, че са хиляди.
    Тази война, с така наречените фенове, рано или късно трябва да бъде спечелена. Чандъров нямаше топки да я води, надявам се сегашните ръководители да имат.
    Абе, капути, БОТЕВ постигна успехи, които чака десетилетия, а вие ревете. За къв хуй ревете точно и това ли ви е фенството?
    Това е все едно да се съберат 1000 фена на Реал и да търсят отчет на Флорентино след поредната купа в ШЛ. Да не си мислите, че Реал, Барса или който и да е топ-клуб, се управлява прозрачно и някой се отчита на групичка фенове ???
    Има ли успехи, има.Добре ши играе отбора с Киров? Със сигурност е по-добре, в сравнение с Костов, Шиляк и една дузина преди тях….

    Е, разбирате ли колко сте нелепи изобщо, с мрънкането си?

    Разбирате ли, че ако нямате някой лев да се усмихнете в живота, нямате работа и във взимането на решенията???

    Типично по български, акъл да давате, без да са ви го търсили.
    И що за завършен малоумник може да иска оставката на Белия ??? Това отказвам да го проумея дори. Истински ботевист не вярвам да иска подобно нещо….
    Идва мач с говедата. Спрете с простотиите имислете само за победата. Мислете как Тошето им опъва два пъти мрежата, докато мучат безпомощно…Това е работата на феновете….

    • 7
      9

      Дано мрънкачите проумеят какво си написал.Идва мач с Левски, а някой покачват напрежението в клуба.И забележете,това са наши фенове ботевисти,уж.Този път софийската медия която публикуваше разни измишльотини преди мач с Левски за да създава напрежение, сега мълчи…ние сами си го създаваме.Сигурно жестоко ще съжаляваме за това.

  5. 10
    5

    Пичове, перфектни сте! Изпокарайте се и отбора да загива! Някой така яко ви слага на шейната, че всичко хубаво което се оформя няма да го бъде. И Самуилов ще си тръгне, с него половината отбор и т.н.
    Я се стегнете малко. Някой, чиято работа е да отговаря, ще отговори и нещата ще станат ясни, ама като се кажат тежки думи няма връщане назад. И никой няма да се извини…

    • 3
      3

      Просто търсим истината за това кой изяде парите .

  6. 5
    6

    Андрей, курво продажна- дано фалираш и ти, и жалкото ти подобие на медия, ибрикчия такъв!!

  7. 22
    2

    Вън от Ботев, пиявици. Божидар, който беше един от големите радетели за управлението на Христолов, сега е такъв и за Сълзата, но помнете ми думата, когато усети на къде духа вятъра, ще обърне палачинката и ще застане на другата страна, както преди няколко години. И как иначе, нали трябва да е с победителите, че как после ще се набута около новата власт, за да може отново да бъде Човекът за публиката на Ботев и студиото му да се превръща в предизборна централа. Божидаре, виж какво искат хората, твоето “добро” за Ботев и ЗЛО. Спри да петниш името и на Васко Мамата, Теодор, които набутахте в ръководните структури, щото можете да ги държите настрана и да не се месят, за да си правите каквото искате със Сълзата. Тези момчета не са виновни, не е виновен и Борето Гиздаков, който единствен има ташаци да ви се противопостави в Сдружението. Времето ви изтича, много скоро.

  8. 3
    10

    Как така е в чужбина?! Тогава откъде знае подробности, значе работи по слухове и догадки?

  9. 23
    5

    Тия сдруженци са се скрили като невестулки по дупките, чак сега зацъркаха като им припари на задниците 🙂 Поздравявам фена с въпросите, истински ботевист, за разлика от повечето на заплата в отбора и от повечето невестулки в сдружението.

    • 8
      10

      Какви заплати, що не станеш член на сдружението, 200 лв ти се свидят, нали? Лесно е да се снишаваш в интернет, ама да направиш нещо конструктивно те няма , нали? Аман от олигофрени със заучени фрази и празни картуни и пилешки сърца!

      • 11
        5

        Божко , скрий се някъде, че издишаш !Всичко коз е положението в момента в сдружението.

  10. 5
    17

    Пред кой да отговорят? Пред шепа капути дето плюят в интернет, крадат от магазините и нямат два лева в джоба ли?

  11. 18
    1

    Да излязат публично смешниците от сдружението и да дадат отчет на феновете , какви мизерии вършат и докога ще търпим божо 500-те лв и ташаците му да живеят на гърба на БОТЕВ

    • 3
      14

      Не са длъжно бе палят! Я излез се покажи кой ти! Форумен плъх!

      • 16
        2

        Нещо си нервен, дали не си от кликата на сълзата и клуб 500лв ?

        • 5
          3

          а ти дали не си маНгал от ДЖАМИЯТА зад ВСИ,миришеш

  12. 17
    8

    Ей ги и тия крадци, веднъж да се обадят. Поздравления и за Божо платения фен дето и преди и сега си точи от клуба, срамувам се че съм от един отбор с такива плазмодии.

Коментарите са затворени