Треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров – Белия изрази оптимизъм преди днешния първи полуфинал за Купата на България срещу ЦСКА – София. Двубоят е тази вечер от 19 часа на базата в Коматево.

“Отборът се намира в оптимистично и бойко настроение. За нас най-важен е двубоят за Купата. Отработили сме няколко тактически варианта. Имаме традиции в този турнир. За трета поредна година сме на полуфинал. Веднъж спечелихме трофея. Щом сме тук, значи имаме сили да стигнем и до финала”.

“Ще направим всичко възможно, за да елиминираме ЦСКА. Убеден съм, че няма да има проблеми с нашите фенове. В предишния мач с Черно море имаше опасения, но видяхте, че всичко беше наред”, заяви Николай Киров, цитиран от БНР.

34 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    7

    Бел това бойко настроение да разбирам ли че си натегнал лъковете стрелите си намазал с отрова и си наточил томаховките в голямата скала………внимавай а си са осрал днес всички стрямалий начело с нашия вожд Стоян канара снемаме автоматично доверието от теб ва да тейба.

  2. Реално ако гледаме силата на отборите ЦСКА в момента трябва да вземе купата, втори по сила са Ботев, а Локомотив са трети. Но това не значи, че нещата така ще се случат. От една страна ЦСКА имат жизнено важен мач с Лудогорец, който до голяма степен ще определи шампиона, между двата си двубоя с Ботев и едва ли ще са на 100% мотивирани и във форма за купата. Това дава известно предимство на Ботев и реална възможност за пловдивско дерби на финала. От друга страна, ако тези локомотивци, които твърдят, че купата се е уредила преди 2 години са прави, трябва да сме наясно, че би следвало те да са фаворити за спечелването и тази година – вглеждане назад в годините показва, че наистина на ротационен принцип, различни отбори я печелят и няма да е изненада, ако и техният ред е дошъл.

    • Между двата си мача с нас прасетата имат мач с Левски, не с Лудогорец.
      Ако говедата им вземат нещо, титлата става мираж и ще хвърлят всичко за купата, тъй че….

  3. 8
    2

    Циганите от задния двор на ВСИ са изключително забавни животни.
    Ей го е, биха с щур късмет гранда Етър след 167426752 дузпи, след тва биха и супергранда Октомври и им пораснаха крила.
    Приказки за титли, купи, шампионска лига, смех.

    Истината е че с който и да играете на финала мишки, ше духате зловещо.
    И тогава ще ви се припомни всичко, което сте изсрали, ше се увие на руло и ше ви се набута в лилавите, немити задници.

    Просто изчакайте до финала.

  4. 4
    8

    Киров, щом сте тук значи пак е имало тото мачове, некадърнико

  5. 5
    9

    Баси менюто, дето ни пробутват тая вечер! Малката чорба срещу Голямата чорба. Жълтоликите команчи срещу червеноликите. Проскубани папагали срещу оранжеви прасета. Помаците от родопската яка срещу люляците от Ловеч. Който и да отпадне- все си е кеф за България. Щото на кой му пука за някви кухи индианци?

    • А защо “проскубани папагали срещу оранжеви прасета” са от такъв интерес за една дънна риба?

  6. 5
    8

    Индианци нещастни!
    Ще духате супата на батко ви Любо.
    Сили и възможности имате само за огнена вода и дано Ви пускат по-често от Куматевския резерват.
    А Белия вожд скоро ще го разкарате.4-то място вече е мираж

    • 5
      1

      кУматевския?

      Громотен си Джанго, истина е….

  7. 13
    5

    Ние сили и качества имаме, само дето никой нема да ни позволи да стигнем до финала.
    Особено ако сега уикенда говедата измъкнат нещо от свинете, а ние очаквано паднем от Делиорманец.
    Както и да завърши днешния мач, следващата седмица в реванша ше има кланье…

    • 3
      4

      Знаеш ли, миячо, не се опитвай да мислиш – не ти се отдава. По-добре се съсредоточи над чиниите – там ти е силата

      • 4
        2

        Цигани чернобели, ще не си ебете майката рошава лилава и да си коментирате вашия проскубан отбор, ми се мешате къде никой не ви е канил?

        • 2
          3

          моля простете на имитатора. Глупав е и затова псува като катунар….

      • Циганко грозна, отивай за палатки, че почва дъждовния сезон, и сайвант за Крушовите ливади да вземеш, че мастика ще се лее

  8. 6
    13

    ЖЪЛТИ ПЕДЕРАСТИ ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЪНУВАТЕ ФИНАЛИ И ПРОЧИЕ.ОТБОРЪТ НА ПJIОВДИВ ОТ СНОЩИ СИ Е НА ФИНАЛ.ДНЕСКА ПРИКЛюЧВАТЕ С ВСИЧКО.ЩЕ ИМА ДА ВИКАТЕ ДОВЕЧЕРА БЕЛИЯ ВЪН,САМУИЛОВ ВЪН,БУФИРИТИ НА ФИНАЛ ПЪ НИЙ КЪНАРИТИ НА СЕЛУ И БЕЗ КРАНУВИ.АБЕ КВО СТАНА СЪС САМУИЛЧЕТО ВЗЕ ЛИ ЗАЕМА ОТ 20 МЛН ХАХАХАХАХА ВЗЕ ГО НАЛИ.НЕЩАСТНИЦИ ЩЕ ПОГНИЕТЕ ХУБАВО ПО СЕЛО ОЩЕ 50 ГОДИНИ СТЕ МИНИМУМ ТАМ СЕЛЯНИ МРЪСНИ

    • 7
      5

      Стига ма парцал, и в Австралия вали сняг понякога, та и буферската работа такава

  9. 9
    5

    Бял, стига глупости. Ние стадион нямаме, ти за финал говориш. Омръзна ни да ни замазвате очите с разни измислени финали, и да стоим без стадион.

  10. 9
    3

    Къде е Стикса? От снощи ми се губи и ми домъчня за него. Снощи любовта на живота му вкара гол и най-вероятно тази нощ му се е отдал напълно. М

    • 10
      2

      Не така! ” Снощи любовта на живота му вкара гол и най-вероятно тази нощ му се е отдал напълно” Напиши го стилно…Ето така: Снощи любовта на живота му вкара гол и най-вероятно тази нощ му се е отдал като примряла девственица!

      • 2
        3

        Вие господа, можете само да си мечтаете днес Доре да вкара гол и да му се отдадете “като примряла девственица”.
        Стилно е, нали?!

  11. 7
    13

    Битови проблеми притиснаха титулярния вратар на Ботев (Пд) Даниел Кайзер преди днешния първи полуфинал за Купата на България срещу ЦСКА-София. Двубоят е в Коматево от 19 часа. Има вероятност да се стигне до изгонване на поляка от квартирата му в Пловдив.

    Причината е повече от прозаична – не са плащани 5 наема за апартамента, в който Кайзер живее. Най-вероятно става дума за дълг от 2500 лева. Собственикът на жилището е приканил Кайзер или да плаща, или да си изнася багажа, твърди в днешния си брой “Меридиан мач”.

    Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че договорът на Кайзер с Ботев изтича след два месеца, а до този момент той категорично отказва да подпише нов. Контрактът на другия вратар Иван Чворович също свършва в края на сезона, но на него даже не е предложен нов и той със сигурност ще напусне жълто-черните.
    ИНДИАНСКА МУ РАБОТА! И ПОСЛЕ СЕ ЧУДЯТ ЗАЩО В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ИМ ВИКАТ “ИНДИАНЦИТЕ ОТ КОМАНЧЕВО”

    • 8
      4

      Де го чукаш. ….мангалска работа, абе буфер и край

    • 10
      4

      Фактите, Ремзи, са че в цяла България ви посрещат с “ЦИГАНИ, ЦИГАНИ”, тва индианци е няква ваша измишльотина, която скоро ше отмре от самосебе си,защото няма никаква връзка с реалността.

      Докато от друга страна нали, Вълчо с локуфсърсету и Бонев….сещаш се…

      • 2
        5

        и Вълчо и Фекала и Рачо са твой никове..
        Болен си

  12. 6
    12

    Бели вожде, ти като говориш, сам не си вярваш, а какво остава за нормалните хора.

  13. 9
    10

    Га жа плащами квъртирътъ на Кайзера ва?

Коментарите са затворени