Вдигат Серкан

11
1208

БОТЕВ ПЛОВДИВ СТАРТИРА ПОДГОТОВКАТА ЗА МАЧА С ЦСКА-СОФИЯ, РАДО ТЕРЗИЕВ ПРОПУСКА ГОСТУВАНЕТО НА „АРМИЯТА“ 12-12-2018 15:41

Отборът на Ботев Пловдив стартира подготовката си за последния шампионатен мач за 2018 година. В него „канарчетата“ се изправят срещу ЦСКА-София, като сблъсъкът е в неделя от 17:30ч. на стадион „Българска армия“ в столицата.

Днешното занимание пропуснаха Радослав Терзиев и Димитър Пиргов, като и двамата футболисти няма да играят срещу „армейците“. Терзиев е със скъсани влакна в аддуктора, докато наказаният Пиргов е с вирусно заболяване и проведе тренировка във фитнеса.

Серкан Юсеин тренира на облекчен режим заради болки в бедрото, но лекарският щаб на „канарчетата“ ще се опита да възстанови халфа за гостуването на „Армията“. Всички останали футболисти тренираха на пълни обороти на един от естествените терени на „Футболен комплекс Ботев 1912“.

Участие в заниманието взеха и осмина юноши от школата на Клуба. Това са родените през 2000 година Димитър Аврамов и Васил Пунарджиев, с година по-малките Димитър Балинов, Кристиан Добрев, Иван Василев и Благовест Данчев, както и юношите от набор 2002 Станислав Шопов и Станислав Работов.

11 КОМЕНТАРА

 1. за вратовръзката на Зулума?! Айде коментирай нещастен пъпчасал чекиджии! ?

 2. Нямъ дъ рисувъти повочи центъръ нъ пулянътъ. Ни чъртъ, ни кръг, ни точкъ!

 3. 2
  21

  Давай серкане, ти си нащту надежда.

 4. 27
  3

  Карагеренови мангусти от Столипиново,боли ли ви центъра на гъза?Ебахаме доко в гъзЪЪЪЪЪ ебахме доко в гъзЪЪЪЪЪЪ ербахми мангалите в гъзЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ ебахме столипиново във гъзЪЪЪЪЪЪЪЪЪ

 5. 5
  26

  Сркан Хюсеин ли ба? А той не е циганин. Той е кънар. Яша бана ба Серкан чоджум!

  • 24
   3

   Карагерен кога ще вкара от центъра бе мангали некадърни цигански?

   • 27
    2

    той наща Биска на празна врата не може да вкара, ти искаш от центъра да вкара.

Comments are closed.