PlovdivDerby.com отново се оказахме по-информирани от всички останали, които побързаха да лиша Локо Пд от домакинство, тръбейки, че черно-белите за застрашени от подобно наказание! Всъщност в случая не става дума за информираност, а за най-обикновено желание просто да провериш в нормативните документи, които са общодостъпни, какво следва при дадено провинение. Единствено от PlovdivDerby.com направихме това и отново само ние поднесохме най-точната и вярна информация, а именно, че Локо Пд ще бъдат глобени с 1000 лева за нахлулия запалянко. Това бе единствената възможна санкция, която Локо Пд можеше да понесе, тъй като членът и алинеята за подобно провиние, не допуска никакви други тълкования.

Междувременно трима играчи Локо Пд бяха наказани със спиране на състезателни права, като Симеон Райков е с най-голяма санкция –  за 3 срещи.

За хвърлени предмети, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А, предложение 1 от ДП /2017-2018/ ДК наказва ПФК “Локомотив” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 500 лева.

За навлизане на публика, на основание чл.37, ал.1, т.1, б. Б, предложение 1 от ДП /2017/2018/ ДК наказва ПФК “Локомотив” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

За извършено нарушение, на основание чл.34, ал.1, т.6 и във връзка с чл.34, ал.2 от ДП /2017-2018/ ДК наказва Благой Вангелов – медицинско лице на ПФК “Локомотив” гр. Пловдив се наказва с забрана за изпълняване на функции от името на отбора за 1 среща и с глоба в размер на 250 лева.

За нерегламентирано използване на факли и димки, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б.А от ДП /2017/2018/ – ДК наказва ПФК “Берое” гр. Стара Загора с имуществена санкция в размер на 300 лева.

За хвърлен факли и димки, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А, предложение 2 от ДП /2017-2018/ ДК наказва ПФК “Берое” гр. Стара Загора с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За нерегламентирано използване на бомбички, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б.В от ДП /2017/2018/ – ДК наказва ПФК “Берое” гр. Стара Загора с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

Със спиране от състезателни права ССП лв.
Веселин Валентинов Марчев ПФК „Локомотив” Пловдив 1 250
Симеон Георгиев Райков ПФК „Локомотив” Пловдив 3 800
Парвиз Абдуллоевич Умарбаев ПФК „Локомотив” Пловдив 1 250

29 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    6

    Нито един лев глоба за пиро за мангалите…що ли? И на дербито 0 пиро от тяхна страна? Крюшо май се е развъртял с шамарите над гей-бандата, дето е бита и е*ана из целия град от жалтити.

    • 3
      2

      Бити и ебани са всички жълти трътки преминаващи през града! ГОРЕ РЪЦЕТЕ долу гащите селяндури прости!

  2. 6
    9

    Колко взимам от порното в СЗ,дори се наложи и да вкарам,но не разбирам (много съм тъп),ще има ли кинти и за мен, жената ме остави, доматите не цъфтят,ако и от Майнца не ме потърсят,к’о пра’йм, разберете ме,само с един лев крак как се живее.

  3. 8
    10

    Красота,вяра,и подложки,на АФД-то,на Домуса,цял живот натягане,и подложки,АХ КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ЖАЛТЪК.

  4. 22
    4

    Радко Врагов да си плати сам глобата, каква работа има на пистата и на какъв се изживява той и ония тъпан Тошо та се разхождат като освободители на Лаута. Аман от подлоги!

  5. 15
    6

    Абе,сульо,кой го интересува кво правиш.Влизай в курника при мисирките!

  6. 14
    18

    Влизам тук във форума на изпадащия отбор и гледам пак коментират големия Ботев! Той отбора им изпада те с Ботев се занимават. Комплекса “Ботев” е страшно нещо!
    Красота, вяра и борба!

  7. 14
    6

    А ЗАЩО НЕ СЕ ПОИНТЕРЕСУВАТЕ ГЛУПАВИЯ НЕГЪР ДЕТО НАПРАВИ ПАТАКЛАМАТА И НЕ ПОЛУЧИ ЧЕРВЕН КАРТОН ЗАЩО НЕ ГО НАКАЖАТ ПО ВИДЕОЗАПИСА УДАРИ ДОМАКИНА!!!!!!!!!

  8. 10
    9

    Т(ъп)ошоо,иди го тури на майка ти,като търсиш циганка,педал недоклатен.

  9. 18
    15

    Браво на Андрей и Пловдивдерби. Е, понякога надува малко повече жълтия балон, ама нали се води канар и трябва да се подмаже на клуб 500 и да им замазва очите. Иначе съм сигурен, че ижтой знае за подарените купички от делиорманци и редовните ТОТО мачове по нареждане на Ачо. Нооо понякога е по-добре да си мълчиш, за да не стане дамлъкнеш завинаги, демек да му закрият сайта, ако каже всички истини които знае за фалшивия БотевЪ.

    • 11
      7

      Циганино, я ни разкажи за оная шампионска титла, за която и охраната на шефа ви каза как е взета. Между другото имаме силно желание да я видим, що то на Ботев купите са на базата, вашата КЪДЕ Е? Като повтаряте запостоянно за ТОТО, вземете го докажете, що то футболисти на БОТЕВ не са били привиквани да дават обяснения за черно тото, ама се сеща ме на кой отбор са викани. Ама то вие от край време си карате по схемата, че една лъжа повторена 100 пъти става истина.

      • 6
        7

        ТЯ БАЗАТА ВЕЧЕ Е ОПИСАНА НЕ Е ВАША..ЩЕ Я ПРИБЕРАТ КТБ НЯКОЙ ДЕН:))

        • Хаахахахахахаха,ега си простака си!!!Това ли можа да измисли тъпата ти гейбандитска чотура ве бандит смотан?Базата била описана!!!И някой ден,някой щял да я прибере!!Хахахахааха,няма такава тъпотия,но пък ме разсмя!!

  10. 14
    15

    Единствено ние, само ние, ние сме най………..Андрей да ти еба найката проста! Дотогава докогато позволяваш циганите да серат безнаказано в темите за БОТЕВ ПД, си ебати нещастния цървул!

  11. 10
    1

    И в тяхния стил- ПЕДЕРАСИ ЛИ СА от sport.plovdiv24.bg?

    • Не знам,може да не са педераси,може просто да са гейбандити?

  12. 12
    10

    sport.plovdiv24.bg е разпространител на фалшиви новини-facenews.Когато ги опровергаеш ти махат коментара и заглушават гласа на истината.Като искат да са сайт на Ботев нека да си сложат и емблемата – няма нищо лошо в това,но да си го признаят! В последно време откровенно тенденциозно негативно представяне на новините за ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ.За мен този сайт вече НЕ СЪЩЕСТВУВА!

    • 16
      13

      Fake бе тъпак столипински, fake, не face, тиебамайката циганска!

      • 7
        3

        Този пак са го пуснали в градска отпуска от лъдницата

    • 6
      5

      Отдавна не влизам там. Онзи Любомир МинДЖев е пълен малоумник и им изгони читателите. Ама тези дето са го наели са по-големи глупаци и от него

    • 7
      4

      Трзи бяха подлоги на Гергов, а сега на Тотев. Платени подлоги. Чудя се как може някой въобще да влиза там

    • 8
      6

      Не влизам при курвите от P-24 от около 5 години.
      Още ли са живи д’ейба и гербераската сган ?

      • 8
        3

        Боклук долен,не влизаш във въпросния сайт защото там изискват РЕГИСТРАЦИЯ и отрепки като теб не могат да “пишат”простотии и цинизми под 157 измислени ника!Циганин миризлив!

    • 2
      3

      Това е най-жалката пловдивска медия, аз също съм забелязал, че когато нещо не им хареса в коментарите насочени срещу тях трият та да же и налагат БАН по IP но общо взето са балъци защото има proxy ….
      Ама иначе в самохвалбите са №1.
      Ще взема да направа един истенски сайт за новини от Пловдив и региона и ще им еба майката на всички аматьори!

      • Манго, научи се първо да пишеш на български език, пък тогава направи “истЕнски” сайт!

Коментарите са затворени