Локо Пд ще се готви в Пловдив преди лагера в Анталия

4
632

Локомотив Пловдив ще остане под тепетата преди тима да замине на подготвителен лагер в Анталия, научи PlovdivDerby.com. Така подготовката на черно-белите ще започне на родна земя и сухото тичане ще премине под тепетата. Старши-треньорът на черно-белите е предпочел Пловдив пред Сандански и Царско село, научи PlovdivDerby.com. Бруно Акрапович е посетил Сандански, където е огледал терени и хотели, но не е останал доволен от това, което е видял. Така първата седмица от подготовката смърфовете ще изкарат в Пловдив, след което ще заминат за Анталия, където се предвижда минимум 4 контролни срещи.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.

4 КОМЕНТАРА

 1. 5
  1

  Ми що не на супер модерната ни високопланинска база в Гувидарци ве?Що хвърлихми толкоз милиони?Да не са се напълнили хим тоалетните?

 2. 6
  4

  6te ima zadyljitelen sunet na novobrancite,dano do lagera v tirciq sa im zarasnali pishkite

  • 2
   5

   От опит ли знаеш?Така ли се прави в джамията на Изгрев бойс,а ?Жълта мършо!

Comments are closed.