Отборът на Дунав Русе спря победната серия на Ботев Пловдив. Канарчетата не успяха да се справят със съпротивата на небесносините и срещата завърши без отбелязан гол. Въпреки загубата на 2 точки жълто-черните остават на 4-то място в класирането поне докато Верея не изиграе мача си със Септември.

Самата среща започна с натиск на гостите и още в 43-ата секунда Тодор Неделев бе изведен на добра позиция, националът шутира силно по тревата от около 20 метра, но право в ръцете на Станислав Антонов.

В 17-ата минута Дунав направи много добра атака. Хубчев изведе по фланга Божидар Васев, който центрира отлично към Карагерен, той стреля, но бранител изчисти кълбото от голлинята. При добавката Божидар Васев от чиста позиция изпрати топката над вратата.

В 30-ата минута привържениците на русенци издигнаха хореография, на която бе изобразен Веселин Великов. С това действие феновете на Дунав за пореден път показаха голямата си подкрепа към младия специалист.

Божидар Васев пробва късмета си от пряк свободен удар в 36-ата минута, но опитът му мина на сантиметри от целта. Това бе и последната интересна ситуация за първата част на сблъсъка в Русе.

Темпото през първите минути на второто полувреме бе доста бавно, като чак в 54-ата минута “канарчетата” направиха добра атака, Лазар Марин центрира в наказателното поле, но Фернандо Виана се размина с топката. В 67-ата минута Фелипе Бризола проби и стреля от далечна дистанция, но ударът не намери целта.

В 75-ата минута Васил Шопов направи груба грешка в центъра на терена, а от нея се възползва Тодор Неделев, който напредна мощно през центъра, след което шутира, но отново не успя да затрудни Станислав Антонов.

За втори мач подред на мач на Ботев има проблеми с осветлението. Този път до прекъсване на мача обаче не се стигна.

25 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    22

    ТОШИТУ ОТ ДУЗПА В ТЪЧ..НАПРИХТЕ ТОПКАТА КВАДРАТНА НЕКАДЪРНИЦИ..
    А ВИАНА ВКАРВА САМО В УГГОВОРЕНИ МАЧОВЕ НА СИПТЕМВРИТУ..ЖАЛКИ СТЕ КАКВА ШЕСТИЦА СЪНУВАТЕ..
    Хаха Лъснаха ви Жълтите Задници..Карагерен щеше да ви измандръса..Какво трето место ве нещастници с тая безидейна игра изпадащ отбор като Дунав не можете да биете…Пак ще се боричкате с дънните риби от края на таблицата:)))

  2. 22
    8

    Пфахахах, влизам в темата да споделя некои съображения по отношение на мача и какво виждам-традиционната циганска вакханалия-90% от постовете идват откъм Столипиново, Аджисана и Шекера където цари гнусна циганска вакханалия-традиционната скръбна картина при всеки дори частичен неуспех на БОТЕВ ПД.
    Не знам откога равните като гост почнаха да се броят за провали, но ще го приема за комплимент, вече сме толкова добри че не бива да допускаме дори равен като гости.

    Мизерен е живота на чернобелия циганин приятели и оскъдни са радостите му-да дойде социалната помощ, братчедката да не е в мензис, да има шише каменярка на масата и коня да не се е разболял от шап и разбира се жалтити да НЕ бият и всичко е цветя, рози, медна тел и рахат локум в живота на мюмюна.

    Но, нека оставим трагичното битие и страдания грешнаго Мюмюна и да се върнем към мача с Дунав.
    Тъп мач, няма кво да се лъжем. Селяците от село Руси играха по системата Ряпкай напреж па коту стани, отзад стой по 8 души на голлинията и давай с боц към облаците, те канараите не обичат така да играят.
    По едно време дори мисля че чух публиката им да ги подкрепя със “Селяни-юнаци” но може и да греша и да са викали нещо друго. Русенския език трудно се разбира.
    Най-симпатичен беше тромпетиста, който надъхваше своите с I am a big, big girl…не съм убеден че знаеше какъв е смисъла на песента, но няма кво да му търсим кусури-това знае, това свири.

    Наште не ми харесаха ИЧ и Белия е напълно прав че трябва да почнем да играем малко по-умно в последните трийсе метра, стига с тея неточни удари от Джумаята и пасове в нищото.
    На ТОДОР НЕДЕЛЕВ да му се даде малко почивка от изпълнението на корнери, че нещо не му се получава баш баш.
    Хубаво е че не пуснахме гол,ама те тея и не се опитваха много много.

    Така кат се замисля никой от наште не ми хареса особено, Дуде се загуби, Виана го пазеха по 18 човека, ТОДОР НЕДЕЛЕВ сбърка много пасове, Балтаната и той не беше на обичайната висота.
    Хубавото че спечелихме точка и си продължаваме серията без загуба.

    Продължаваме напред, дет се вика…

    • 7
      23

      Виж изказванията на Белия преди мача и Баба Неделя след мача. Признават си че мача днес е нагласен. “Няма да се борим за трето място, ще гоним купата”. Белия как знае как ще свърши мача, днес. Цирка е пълен. Отивай да миеш чинии и недей расъждавай щото стана за смях с тия порно мачове.

      • 20
        4

        Ремзи, ти си толкова брутално тъп, че не знам как не си забравил да дишаш още.
        Кое в изречението “Няма да се борим за третото място, ще гоним купата” ти си го преведе от български на цигански като “Мача е нагласен”.

        Ей Богу, то бива бива шизофрения, ама тва мангалите сте си ебали майката немита в провисналата анална фистула от тъпотия…

        • 7
          13

          Малко си напъни трите гънки Тодурие.

  3. 33
    8

    Най после малко радост за гейската банда – Ботев направи равен. Жалки сте!!!
    Не, че ние играхме много, но поне съм по доволен от защитата. Тея отборчета видяха, че Фернандо ниже гол след гол и сега по трима го пазят. Тошееее, скъса ми нервите майна. Ай в началото още не си влезнал в мача, ама второто беше задължително. Както и да е. Успех във вторник и само Ботев!

  4. 8
    30

    Хаха Лъснаха ви Жълтите Задници..Карагерен щеше да ви измандръса..Какво трето место ве нещастници с тая безидейна игра изпадащ отбор като Дунав не можете да биете…Пак ще се боричкате с дънните риби от края на таблицата:)))

    • 7
      3

      Вашите задници пък лъснаха срещу Ботев.И щом слабият Ботев ви пръсна с тройчица,вие къде сте а?Ами довечера морето като ве врътне,тогава?

  5. 28
    8

    Духайте, мангали. Да, тегав мач, но вижте класирането. Така, че нека Ботев с тото печели купи и играе в Европа, а льоку да духа супата и да получава заплати с непарични средства.

    • 6
      25

      Ей, колко си нещастен. За да гордееш, че отбора ви играе тото. Вече сте на дъното, барабар д подарените купи.

      • 18
        4

        Не, манго, нямаш трети клас и не ти е известно понятието “ирония”.

  6. 9
    31

    Взеха да ни лъскат задниците, май и балона ще се спука скоро.

  7. 13
    22

    много ме накефи Гаргамел. Как добре я подаваше на вратаря… А иначе Квазимодото “можел всичко с левия крак” според подлогите на Дормуша – йурналистите от Диема… Надуват един балон и те горките… белкем агата вземе някой лев ако излъжа пак някой кьорав с продажба на Гаргамел….

  8. 8
    24

    Многу сми слаби. Най-дубре пак да ни закрият, че буфирити ша на шибат лошу

    • 16
      4

      “Буфирити ша на шибат лошу”-май нещо се обърка. 3-0 как ви стои ?

    • 7
      1

      То и преди щяхме да ги шибаме,ама такъв ни го подадоха,че ще ни държи влага още много време.Или забрави?.Сигурно,де толкоз мозък та да помниш?

  9. 8
    27

    Вече ви е ясно как правя парички за заплати, нали канари.
    Ай пак ми искайте оставката

  10. 10
    36

    Кво беше това ПОРНО???
    Срам. Докато тоя Ангел тотото командва, така ще е?

Коментарите са затворени