Двубоят започна с положение пред вратата на домакините. Бранител в черно-бяло позволи топката да му бъде отнета и Татаров от гостите се озова сам срещу стража на смърфовете. Топката обаче му бе избита в последния момент от играч на домакините в корнер. Последваха 20 много силни минути за Локо Пд, които пропуснаха на 4 пъти да открият резултата в своя полза. Основно след центрирания черно-белите имаха шансове да вкарат попадение, но или вратаря на гостите или неточно отправени удари не им позволиха да сторят това. Към 35-тата минута на мача Ботев поисравни играта и при една от атаките на гостите Татаров бе изведен от Бастунов сам срещу стража на Локо Пд и го преодоля за 0:1. При този резултат двата отбора се оттеглиха на почивката.

Второто полувреме започна с нов гол за гостите дело на Златков, който с много красив диагонален удар в далечния ъгъл не остави шансове на черно-белия вратар. Малко по-късно централният нападател на Ботев Татаров бе изведен отново очи в очи със стража на домакините от Крис Добрев и направи преднината на гостите класическа. Черно-белите се върнаха в мача с гол на резервата Законов, но Златков от Ботев бе на друго мнение и покачи разликата отново на 3 гола, след като получи пас от Здравко Жилов. Нападателят на черно-белите Тонев ознаменува добрата си игра с попадение за 2:4, засичайки центриране с глава.

ВИДЕО репортаж от мача можете да видите ТУК>>>

14 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    5

    Важното е че Джоров и останалите хора, които помагаха и даваха мило и драго тая школа да тръгне на горе, ги няма. И че повечето момчета от набор 1999 и набор 2000 ги няма. Важното е разни синове и връзкари да играят и да си седим с 6 точици.

    • На ванко 1 кой е синът му? С кой номер играе?

  2. 3
    12

    Тоя набор99На локо ни биеха дето ни хванат ама с предишния треньор а с палаза немойш ги позна

  3. 10
    7

    Aрхан Гюнай Исуф – КАПИТАН
    АВА АМА САМУ КАК ЗВУЧИ АААААААААА ПРИЯТНО ВА АХМАЦИ.
    ТА ТУЙ НАШУ МОМЧЕ ВА СЕРСЕМИ ПАК ДАР ОТ ГОСПОДА ВА АМ НЕ СПИРАТЕ С ГЛУПОСТИТЕ АААААА.
    САМУ В СТРЯМА СА РАЖДАТ ИСТИНСКИ ЛОКУМУТИФЦИ ВА КАПУТИ СМАЧКАНИ.

  4. 54
    8

    Престанете да се плюете феновете на двата отбора.Мача бе на високо ниво.Поздравления за двата отбора.Публиката ботевисти и локомотивци бяхме един до друг.Нека да има повече такива мачове и да забравим враждата между двата отбора.

    • 55
      1

      За първи път ходя на мач на Лаута рамо до рамо с локомотивци и ботевисти! Е имаше тук таме някой многознайко, но е нормално! Благодаря на хората от Лаута, почувствах се като на мач както от преди години, без деление на пловдивчане!

  5. 41
    13

    От малки буферите свикват да бъдат унижавани. Само така, канари! Бий, за да те уважават…

  6. 18
    5

    ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА ПРАВОПИСА
    КАКВО Е ПОИСРАВНИ???
    Към 35-тата минута на мача Ботев поисравни играта

  7. 51
    7

    Стига сте правили драми, на мача сме ,заедно ботевисти и локомотивци, никаква драма няма! Стига с това напрежение!

Коментарите са затворени