Днес са последните три мача от 1/16-финала за Купата на България. Като за финал на тази фаза ни очакват някои много любопитни сблъсъци.

Доста горещо ще е в Пловдив, където местните Марица и Локомотив ще се борят за място в следващата фаза на надпреварата. Другият пловдивски тим – носителят на трофея Ботев – също започва защитата на отличието си с гостуване на Локомотив (Горна Оряховица). Участието си в турнира започва и шампионът Лудогорец, който също се е прицелил в спечелването на Купата на България през този сезон, след като този трофей се изплъзва на разградчани в последните три сезона.

Иначе вече са ясни имената на 13 тима, които продължават към 1/8-финала. Това са Левски, ЦСКА-София, Берое, Дунав, Септември (София), Ботев (Враца), Славия, Локомотив (София), Монтана, Етър, Струмска слава, Литекс и Царско село.

27 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    2

    Мача с Марица ще се предава ли по някоя телевизия?

    • 4
      1

      мисля чи по Ал Джазира ше го дават..заради нас феновете от маалата

    • Защо не си в Горна ?
      Уста голяма , клавиши много , а ?

  2. 4
    3

    тази година турските отбори пак ли ще си разменят подараци? Или най-после някой прокурор ще се осмели да разследва делиорманския бей и отбора на Шиши?

  3. 1
    2

    така ще бъде догодина като изапочнете пак с ново име от В група по села и паланки. Тогава пак годината ще е 1912… Винаги когато фалирате и започвате с ново име годината е 1912.

  4. 3
    1

    Само да отбележа, че мачът Марица – Локо Пд присъства в тиражите с крайно апетитни предложения за 1х. Това само по себеси трябва да ви говори много. На мен ми говори нещо като 0:1/1:2 за Марица още в редовното

  5. 4
    3

    Края на месеца е , време за заплати ,
    нека момчетата разбият тотото ,
    нека да се точния резултат .

  6. 8
    1

    Локото в монента са много зле и едава ли има по-слаб отбор в групата от тях? Затова няма да е изненада, ако отпаднат дори от Мрица, където нещата също не са розови? За дербито е ясно, че Ботев в момента е по-добрия игрово отбор и въпроса е с колко ще бие, не фали ще бие?! Локомотивец съм, но не е срамно да го призная! В оредните 4 дербита ние имахме поводи за радост, а ботевистите само когато не загубиха в Бургас с изравнителен гол от двуметрова засада!
    Сега ситуацията е друга и победата за жълтите е повече от сигирна. Това обаче е просто един мач. Ще има и други по-нататък!
    За мача в Горна също победата ще е за жълтите, защото са по-добрия отбор!
    Интетесно ще е само, ако прогнозите не се сбъднат???

    • Ако издържим първите 25 мин. без гол може и да ги бием с гол на Мони Райков към края или на новия нападател Аяри. Интересното е, че в такива мачове по-слабия отбор се навива повече и бие. Жълтите определено имат по-добри футболисти и играят по- смислен футбол.Всичко сочи към резултатна победа на жълтите, но ще видим защото в такива мачове логиката често отсъства!

  7. 5
    2

    Това би било най-логичната развръзка, но какво правим, ако не се случи?

  8. 7
    8

    ЛОКО ГОРНА ГАЗИ ЖЪЛТУРЦИТИ И ПРОДЪЛЖАВА ЗА КУПАТА А ЖЪЛТИТИ СИ АКАТ В ПОДАРЕНИТИ КУПИ!!!

  9. 10
    6

    Само единият отбор ще продължи напред за Купата. Той е от Пловдив, играе в Пловдив и феновете му са пловдивчани.

  10. 8
    11

    молете се скоро вашия жълт кмет Маминия ви пусне пътя скоро селски пръчки иначе стадион скоро няма имате ще си играете на тая нива на село

  11. 7
    15

    Жълтурите пак са се взели насериозно много а са един селски отбор

    • 13
      5

      Аве неграмотник кюстендилски,ПловдиМ какво е ве балуш?А Ботев може да са селски отбор,но нито е цигански,нито пък гейски!За циганията ви го рече почетният президент, а за гейове ви го рече в прав текст гранде президенте Крушо.

  12. 12
    12

    АВА НАШТУ ЛОКУ ДОКУ ЩА ПРОДЪЛЖИЛИ ВА ОТ МЕН МЕ СЪМНЯСВА МАЛКО.
    ДАЛИ ЩЕ ВИДИМ ПАК ОНИЯ С КОПИЕТО ДА ЗАМЕРВА ИГРАЧИТЕ ОТ ОН Е ДОСТА ДОБЪР В ХВЪРЛЯНЕТО ВА.
    ИНАЧЕ АЗ ПАК ЖА ВАДЯ СКАРАТА И ЩА ПРОДАВАМ КИБАПИ И КИФТЕТА ОТ УМРЯЛ БИЗОН ВА.

    • 11
      8

      Понеже си оракул,ако ти покажа оная си работа,с наклона,ще познаеш ли дали му е даван скоро наклон,или не?

      • 1
        2

        ще позная, бе Сульо!! Само, че ми приготви и лупа за да мога да ти видя “онази работа” …

Коментарите са затворени