Халфът на Локомотив Пловдив Дани Кики по всяка вероятност ще напусне Лаута през този трансферен прозорец, научи PlovdivDerby.com. Техничарят, който отбеляза няколко много важни гола за черно-белите през този сезон, има няколко опции пред себе си, за продължение на кариерата си. След няколкогодишна вярна служба на Локо Пд, Кики може да смени отбора, а интерес към него не липсвал, твърдят запознати. Софийските граднове Левски и ЦСКА са само част от опциите пред Кики, който обаче има желание да поиграе зад граница. Русия и Казакстан са опциите пред Дани за напускане на България, твърдят запознати.

20 КОМЕНТАРИ

  1. Джурналята неграмотни , т’ва КазаКстан къде беше , че нещо не се сещам ?

  2. 2
    2

    ЖЪЛТИ МИСИРКИ БЕГАЙТИ ДА СЕРЕТИ В ПОДАРЕНАТА ВИ ОТ ЛЮБОВНИЦИТЕ ВИ ЛУДОГОРЕЦ КУПА:))) ЩЕ ВИ МАНДРЪСАТ ОЩЕ 20 ГОДИНИ ЗА УСЛУГАТА
    АЙЙЙЙ ПАЛЯЦИЙЙ:))

  3. Особено силно го желаят в КазаКстан. Няма такава държава! Журналисти!?

  4. 15
    8

    Идеално ! Такива глупаци не са ни нужни в отбора !

    • 5
      10

      Аман от специалисти и познавачи на футбола,такива като теб експерти на никой не са нужни…

    • 9
      1

      по скоро такива тъпаци като ТЕБ не са нужни на Локо Пловдив…неблагодарници като теб и измислините ГРУПИРОВКИ , дето не си купуват и билети , дето крадат от топките на клуба , дето живеят на гърба на клуба … плюене и храчене всеки глупак го може . Другото е трудно , да направиш нещо за любимия отбор , така както Кики , Камбура и ОСТАНАЛИТЕ МОМЧЕТА играят за без пари вече месеци наред …а СМЕШНИЦИ като теб да ОБЯСНЯВАТ , АНАЛИЗИРАТ и да се СЪРДЯТ КОЛКОТО СИ ИСКАТ …

  5. 21
    11

    като имами такъв фира-президент – ше бягат футболистите, я.
    дантела марка излези Ицето. Само обещава , а само кефа си гледа.
    Екскурзиянт голям излезе , а пара – йок.
    и градушки няма …вай, вай.

    • 4
      9

      До момента бягащи има само в ботифф! Един вратар си тръгна вчера! В Локото бягащите са само по медиите и простите, комплексарски кратуни като твоята.

      • 3
        2

        A къде е ХуяБИ ?Или той беше освободен , че твърде слаб вратар ?

  6. 20
    8

    в ПФК “Локомотиф беяз-каръсъ спорт колубю” Столюпиново Лаутджами няма място за такива хаймани. Заряза булката и детето, келеша му с келеш. Само в Галаксито кисне и фирка като каруцар.
    Вън , серсем-будала.

  7. 15
    12

    тоя е менте и гуляйджия и няма място в Локото. Ше го вземем в Столюпиново

  8. 17
    11

    В Казахстан са мюсюлмани, там може иначе не мърдам от ислямския Локомотив Спор Падишах Кулюбю! С Аллах в сърцата и Локо на устата напред към нови победи над неверните гяури! Саде Локо!

    • 6
      7

      Казахстан е пълно с Християни ве Жълтурчин;))Много Българи също много ти разбира селската кратуна;)))

  9. 16
    11

    Странно? Това е единствения играч в отбора, който е твърдо за махане! Даде каквото можеше, сега е време да си ходи.
    За литекс и лефски се съмнявам сериозно? Освен ако не става въпрос, за истинското цска, което играе във В група?

    • 11
      10

      неблагодарници като теб само трябва да се поклонят пред Кики … игра без пари за емблемата дълго време , сега пак не са взимали пари от януари . Ама от палячовците дето се наричат групировки , дето не си купуват и билети , дето крадат и топките на клуба , какво може да се очаква … плюене и храчене по всичко което е ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

    • 4
      6

      Кики е един от най-добрите футболисти при нас! Заслужава уважение!

  10. 18
    12

    Знамето не можа да го забие ,но един шут в задните части му беше забит.

    • 15
      17

      За Кики може да поспорим, но Васко Камбура го заби при една победа с 0-1 за Локото и даже така го заби, че стоя там около минута ! Ама майка ти тогава те е събирала от задника си и не го помниш тва!?

  11. 28
    22

    Важното е че забих черно-бялото знаме на Кънчова поляна, сега известен като Копнежа. И се изгаврих по най-готиния начин с ония селски пръчки от коматево. Даже и наритах един дето се търкаляше като буре.

Коментарите са затворени