„Няма приятни загуби. Наистина неприятно се получи. Не можахме последните пет минути да задържим равния резултат. Мисля, че това бе справедливият резултат“, започна наставникът на Локомотив Пловдив Войн Войнов след загубата от Черно море с 2:3 в мача от 29-ия кръг на Първа лига.

„Подценихме ситуациите. И трите гола ни ги вкараха с глава. Трябва да работим в тази насока“.

„Има и силни и слаби страни. Аз съм от няколко дни. Една тренировка съм провел Има слабости, има и силни страни. Имахме контузени и наказани. Мисля, че следващия мач обаче ще сме по-конкурентоспособни. Сигурно, когато всички са здрави ще изглеждаме по-добре. Без да искам да подценявам другите. Днес допуснахме да не кажа детински грешки, но така недобра концентрация и допуснахме три гола с глава, а това се отрази на крайния резултата. Не ме задоволи контролът на топката и ту се видя, че ни липсва Кики. Той е лидер. Играхме с трима в защита. Това не бе добре, защото в средата на терена играем с човек по-малко. Тази система крие опасности. В следващия мач ще прекрояваме нещата. Заложих на тази система поради липса на основни състезатели. Така преценихме. Съветвах се с моите колеги, аз нямам все още поглед. Мисля, че правилно постъпихме, но все пак тези индивидуални грешки повлияха на крайния резултат“, продължи Войнов.

„Всичко е наред в съблекалнята. Големият минус в Локо сега е 12-ият играч. Аз съм работил и преди в Локо Пд и знам, че когато публиката е до терена, нещата изглеждат по друг начин. Днес се видя, че без феновете нямаме тази сила, която имаме, когато са около нас. Моето желание е да ги върне, а можем да ги върнем с добри резултати и победи“, добави Войнов.

„Докато имаме теоретична възможност ще се борим за четвъртото място. Ако кажа, че следващите един-два мача ще се преборим няма да е истина, но докато имаш шанс ще се борим“, каза за финал Войнов.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    7

    САМО така. Локото ще играе в Европа. Велик отбор с велик треньор
    И с велик голмайстор – Вазелов

  2. 10
    4

    Това вече не се търпи! Крушарски като няма възможност да издържа отбора да си събира багажа и да се омита! Не спря да плямпа майна! Всички му се смеят на простотията той си мисли, че е забавен!
    Треньорите в школата не са взимали заплати от месец януари когато са получили възнагражденията си за декември! Телкийски, един от малкото читави се маха, Пашев, Камбуров и Хаджиев също са си пуснали молби за напускане.
    Въпросът е, къде отиват парите от таксите които плащат децата?
    С парите от таксите ли бе раздадена по една заплата на футболистите?
    Маслара и той ли не е получавал заплата от Януари или всичко му е платено?
    Има и още много, много въпроси но истината е, че Крушарски надува един балон и нищо повече!
    Къде е базата за 30 милиона лева?
    Къде е спортното училище?
    Къде е базата в Говедарци? Щото на снимките се вижда една голяма ливада засята с трева! Това ли е базата?
    Смеят ни се вече всички, за капак на всичко се получават много странни мачове със странни резултати….. искрено се надявам тези резултати да са плод на случайност а не на други неща! За капак на всичко и тоя пиян дядка за треньор…..

    • 1
      10

      Хей, педалче, като си отиде Крушарски, ти ще се нагърбиш ли със задачата да издържаш отбора? Я стой в ъгъла и не плямпай много! Всъщност ти ми приличаш повече на ботевист, “загрижен” за съдбата на Локомотив. Крушарски си върши работата: дава пари и не малко. Той какво е виновен, че отбора е в криза!?

  3. 5
    7

    САМО така. Локото ще играе в Европа. Велик отбор с велик треньор

Коментарите са затворени