Христо Крушарски се срещна днес с ръководството на Локомотив Пловдив в София. Крушарски направи това между два полета. След минути той излита за Италия по бизнес дела. Ето, какво заяви той пред PlovdivDerby.com:

“Хубави – лоши, Локомотив Пловдив си има ръководство и това са хората, към които трябва да се обръщате за решенията в клуба. Аз на тях им давам шанс да управляват клуба. Ако не се справят, казах ви още в часовете след мача с Левски – ще дойда и ще поема нещата в мои ръце. Те са на мнение, че могат да се справят с ръководенето на Локо Пд. Аз с Христо Колев не знам, какво се е случило. Не мога да разбера, какъв е проблема. От тук нататък, се обръщайте към директорите”, заяви пред наш репортер Христо Крушарски.

Междувременно стана ясно, че Локо Пд ще бъде воден срещу ЦСКА от тандема Стоян Колев – Иван Маринов.

“Няма избран нов старши-треньор. В процес на обмисляне сме и чакаме решението на спортно-техническото ръководство. Предполагам, че те са взели решение, кой ще води отбора срещу ЦСКА. Феновете са си фенове, аз със тях се разбирам. Лошо е, че не са ми се обадили да парирам нещата,” добави Крушарски.

10 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    6

    ЖЪЛТУРЦИ кво серете тука,я ми обяснете как увеличихте устав ние капитал с непарични средства…
    С една дума можете да обявите,че имате акции за 500 милиона дето нямат покритие няма собственост.Базата строена на общинска земя как я смятате 9 милиона,нали трябва да се докаже колко струва.Кой нормален ще за верига такива акции..Измамници

  2. 10
    7

    Жълти утрепки, тая купа много ви вдигна акциите и се самозабравихте!? Пак започнахте мощно да серете по адрес на Локомотив, много скоро пак ще плачете! Запомнете го!
    Ние паднахме в два почти безсмислени мача, каквито ще са всичките ни до края, НО, това стана заради шепа бездушници в отбора и за ваше съжаление нещата в тази насока ще се оправят в много близко бъдеще!
    Опитахте се с курвенски прийоми да нагнетите още напрежение сред редиците ни с жалки статии и публикации, но Крушарски за пореден път ви съсипа мечтите за черно-бял разпад и продължава да се бори човека, въпреки скромните си възможности! Много скоро финансовата стабилност в Локото отново ще е факт! А дали при вас ще е така???….
    От няколко дни пак ви качиха на пързалката с УЖ преструктурирани дългове и светло бъдеще, но ТЦИМЕ си запази 39-те процента и това не означава нищо добро и ново за вас! Може и да ви пратят поредния тандем “собственици” но и те ще са като последните ви такива, а Ачката няма да мръдне от клубчето ви и ще цоцка! Тъпи селяндури!
    Вашата е точно като оная приказка: “присмял се хърбел на щърбел”! Ама не вие с Палийски не загубихте в последните 4 дербита и не вие сте в топ-6, а ние с Круларски! Нашия няма пари, ама дълговете ни се гасят ежемесечно, въпреки че те са като капка пред тези, които тегнат над вас!
    Слушайте си вие разни палячовци и си четете жълти статийки, че сте се оправли с дълговете! Скоро пак ще си говирим!?

  3. 11
    5

    САМО ТАКА КРЮШУ!!!
    ТИ ЩЕ ГИ ОПРАВИШ !!
    ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДЪЛГОЛЕТИЕ И ВЕЧЕН БОС !!!!!
    ВЕЛИКАН !!!
    Reply

  4. 8
    10

    Време е да си върна инвестираното!
    Христо Колев скандално бе отстранен като временен старши треньор на Локомотив. Без обяснения легендарният футболист, с парите от чийто трансфер бе изграден стадиона в Лаута, бе пратен на бунището от директорите на президента Христо Крушарски. Директорите от своя страна през един мижав сайт пуснаха кьорфишека, че Бащата се е уплашил от мача с ЦСКА и е отказал да води отбора. В идиотщината бе включен и спортният директор на 10 ракии Чавдар Цветков.
    Големият въпрос е дали при дължимиге 3 заплати Локомотив ще бъде включен в тото мафията и Бащата е жертвения агнец. Това ще стане ясно в близките 2-3 мача.
    “Марица” обещава на своите читатели да следи действията на директорите в Локомотив Венко и ко. Да си води статистика от резултатите под тяхното мъдро управление и да разкаже как те унизиха Бащата и на негово място сложиха Маслара.

    • 8
      5

      Ей, така ги научихме другите, как се връзва бюджет, че взеха да се съмняват и в тях? Ц, ц, ц!
      Това с уредените мачове си е наш патент и куматевци не си го даваме! Две години връзваме бюджета с уредени мачове! Няма да оставим другите да ни взимат хляба. Тъмън ги излъгах отново мойте глупави фенове, че съм оправил дълговете па ся локуту шъ ни прават конкуренция? Таа няма да стане. Мойте хора от ДОСТ и ДПС ше дадът по едно рамо и тотото ш си остане саму нашу! Аййй кънариееее!

  5. 14
    5

    САМО ТАКА КРЮШУ!!!
    ТИ ЩЕ ГИ ОПРАВИШ !!
    ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДЪЛГОЛЕТИЕ И ВЕЧЕН БОС !!!!!
    ВЕЛИКАН !!!

  6. 13
    21

    Жълти цигани от столипиново да не коментират тук, а да си коментират в техните си цигански теми.

  7. 22
    13

    По-добре ни закривай, закривай ни циганския клуб! Цяла България ни посреща по стадионите с ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, ЦИГАНИ! Писна ми от това и минавам от Лудогорец.

  8. 24
    16

    Долу ръцете от Чаво, цигани прости!

Коментарите са затворени