Представителният тим на Локомотив приема ЦСКА-София във втория кръг от плейофите на Първа лига. Двубоят с “червените” е в четвъртък от 19:30 на Лаута.

От днес стартира продажбата на билети за двубоя във фен-магазина на Лаута (работно време от 11ч. до 18ч.). Феновете на Локомотив ще влизат на трибуна Спортклуб срещу 5 лева, а билетите за сектор А ще се продават на цена от 10 лева.

Отпуснати са 1000 билета за привържениците на ЦСКА-София, които ще бъдат настанени в гостуващия сектор на стадион Локомотив. Цената на пропуските е 10 лева. Билетите ще се продават в деня на мача на касата пред сектора за гости.

Нека подпреким Локомотив в двубоя срещу ЦСКА-София!

9 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    7

    Аллах акбар черну-бели братя, сички мошну дъ путкрипим нашту любим Локу, дъ смачкъми мунтанътъ нъ негу и дъ путеглями нъ Ифропътъ нъ негу! Саде Локу! Нескъ ни зъбравяйти дъ минити приз Джамиятъ нъ негу, там дъ съ молим нъ Аллах зъ многу берекет и пубеди нъд нивернити гяури!

  2. 10
    4

    Венко-зетя изгонил Бащата. Цигански екшън. Нещо като: Когато бащата беше майка, дядото на него, на нея…….. и т.н.Голям цирк при бесите.

  3. 15
    7

    Бесите ???? хаахахахахахаахааааххахахааахахаахахах
    Абе мама ви дейба и жалките комплексирани мангали !!!

    • 4
      14

      Султраси ???? хаахахахахахаахааааххахахааахахаахахах
      Абе мама ви дейба и жалките комплексирани мангали !!!

  4. 13
    10

    КЮСТЕНДИЛЦИ ЩЕ ЛАПАТ КУРОВЕ НА ЛАЙНУТА !!!!!!!
    ДОЛНА ЦИКАНСКА ИЗМЕТ !!!

  5. 7
    16

    Жълтури и прасета, домовете ви са минарета, долни турски мекерета

Коментарите са затворени