Собственикът на Верея Галин Михайлов разкри пред репортер на PlovdivDerby.com, колко фенове на Ботев Пловдив ще допуснат домакините в първия полуфинален мач срещу канарчетата. “Ще отворим цялата източна трибуна за феновете на Ботев. Няма да ги ограничаваме само в сектора за гости. Трибуната е с капацитет 1800 зрители. Цените на билетите ще са 5 лева”, разкри ексклузивно пред PlovdivDerby.com Галин Михайлов.

15 КОМЕНТАРИ

  1. Мангали прости в Пловдив вий сте гости! !! Кур за локо. 1 800 билета по 5 лв. Дали не са тарикати хората във Верея. Знаят как да печелят пари.

  2. 49
    3

    Интелигентните добри мениджъри работят така както го прави собственика на Верея.Други водени от злоба и комплексирани правят точно обратното.

  3. 9
    1

    абе ние с кои ще играем на полуфинала?

  4. 40
    4

    Верея да не са тъпаци като циганите от лайнут джамия.Става въпрос за пари, ние им даваме пари, а мангалите не ги искат, само и само да не сме повече от тях.

  5. 5
    1

    И колко в крайна сметка е тая трибуна? Не се казва или пак е важно да се напише лъжливо заглавие и да се цъкне

  6. 18
    2

    Те вече ви се изсраха 4 пъти и запълниха всичките ти дупки.Наздраве !

  7. 37
    3

    Я си спомни през 1998 масата от феновете ви каква беше ? Не помниш ? Тук съм за да ти помогна да си спомниш: https://www.youtube.com/watch?v=iLYgv1keKdk! Масата ви беше точно ето такава после дойде Жорко Илиев и ви купи купата, а Едо капута насран беше провъзгласен за най добрия ви треньор. Сега се чудя всъщност защо със същия треньор не може да спечелите един мач, а чакай сетих се, защото няма кой втори път да му купи титлата хахаха! МАНГАЛИ СТЕ БИЛИ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ.

  8. 51
    5

    Повече фенове-повече приходи от билети.Човека мисли практично и умно не като скъсаните мангали от Лаута.

  9. 59
    2

    Браво, така се прави! Играта е за хората! Не като оня разпенения от Локото с голата глава, дето се обясняваше как не можело повече билети да се опуснат на Ботев.

  10. 67
    3

    Браво! Така се прави. Не като мургавите от Кюстендил.

Коментарите са затворени