Старши-треньорът Войн Войнов определи групата за предстоящия двубой със Славия (София) утре от 20:00 на Лаута, а главен рефер ще бъде Ивайло Стоянов.

Три промени има в групата в сравнение с последния мач с Пирин. На местата на Дани Кики, Архан Исуф и Георги Пашов влизат двете нови попълнения Муса Мохамед и Халед Аяри, както и възстановилия се от контузия Марк Бедиме.

Групата на Локомотив:

Илко Пиргов, Мори Диау, Пламен Крумов, Мохамед Муса, Марк Бедиме, Ивайло Марков, Пламен Николов, Асен Георгиев, Ванчо Траянов, Димитър Велковски, Серджо Телес, Парвизджон Умарбаев, Янко Ангелов, Димо Бакалов, Веселин Марчев, Халед Аяри, Симеон Райков, Дино Мартинович

5 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    От началото на месеца Ботев се тресе. Къде заради излъгани очаквания, къде заради напразни надежди, къде заради чиста доза страх.

    За оставките и останалите няма смисъл да се говори. Новата сакрална дата е 1октомври. Тогава ще се понагласи пасиансът. Дотогава е ясно едно – всяка пешка с някаква власт в Ботев се мъчи да стане цар.

    Въпросът е във въпросите, отговори на които няма кой да даде. Ръководството е в оставка, на Николай Киров му пуши главата – няма играчи, а отборът му гостува на най-силния тим в България.

    Не, че ме интересува, но мой приятел пита. Затова и ще изстрелям няколко въпроса, които ще си останат и без отговор. Но все пак сме ги задали, нали!

    Има ли приятелски отношения между Ботев и Лудогорец? Справка – последните десетина мача за първенство.

    Има ли страх от Лудогорец сред лидерите на отбора? Справка – контузиите на Тодор Неделев, Пламен Димов и Крум Стоянов. Прибавяме и Йордан Минев. Всъщност, с него и без него, разликата в защитата на Ботев не е голяма

    Има ли връзка премията за мача с Левски с обещаната съща сума за ЦСКА-София. Двете премии от едно и също място ли са приготвени? Има ли такава и за кротка и разумна игра в понеделник в Разград?

    И така, това са част от въпросите, които мои приятели фенове на Ботев ежедневно ми задават. И те не се интересуват кой на какво ще е шеф, стига Ботев да е достоен отбор. Както цялото това лято!

    И накрая, в понеделник Ботев ще поведе рано в резултата срещу Лудогорец и след това ще инкасира загуба на хендикап? За един приятел питам.

  2. 4
    6

    ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА СТОЛИПИНОВО.

  3. 2
    1

    Koi pak e rezerva na mark bedime????? Georgi pashov izvan grupata…abe koi redi sastava????

  4. Марчев да влезе като резерва. Много зацикли напоследък. Наумов кога ще се възстанови?

Коментарите са затворени