Проблем с контролите, които Ботев Пловдив трябва да изиграе преди началото на първия предварителен кръг за Лига Европа се появи пред щаба на канарчетата. След като стана ясно, че жълто-черните ще трябва да започнат подготовката си седмица по-рано, сега ще е трудно да се намерят международни съперници, които да са в подготовка и с които канарчетата да играят. Николай Киров ще иска да изиграе поне 3 спаринга преди първите мачове от Европа. Днес от Ботев Пловдив са изпратили писмо до БФС с искане официално да им бъде потвърдено, че ще започнат от първия предварителен кръг. Отговорът, който ще дойде ще е очакван, но жълто-черните искат да го имат официално.

Междувременно PlovdivDerby.com научи, че Виктор Генев и Радослав Терзиев са готови да подпишат договори с жълто-черните. През следващата седмица двамата ще разговарят с ръководството и почти е сигурно, че ще останат под тепетата. Николай Киров е заявил, че иска в отбора да остане и Кристиян Димитров, и затова и той ще получи предложение за нов контракт.

Ботев има проблеми и с търсенето на нов треньор на вратарите. PlovdivDerby.com научи от два различни независими един от друг източника, че Армен Амбарцумян за момента отказва на жълто-черните да се завърне в клуба. Ръководството на Ботев обаче не се отказва и ще продължи да преговаря с Армандо, тъй като вариантите за нов треньор на вратарите са изключително малко, а Армен е един от най-класните в България на този пост и не случайно е в националния отбор на страната ни.

Канарчетата готвят и сериозна селекция. Жълто-черните са почти готови с привличането на повече от половин дузина футболисти. Със сигурност мениджърът Иво Димов, който от 1 година работи много успешно с Ботев, ще доведе под тепетата поне още един или двама бразилци. По-голямата част от привлечените играчи обаче ще са българи, научи PlovdivDerby.com.

17 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    23

    ЩЕ НИ ПРЕБИЕТЕ ОТ СМЯХ ВЕ КАКВИ МЕЖДУНАРОДНИ СЪПЕРНИЦИ КАТО ЛАГЕРА Е В БАНСКО;)))
    ЦИРКА КАНАРСКИ НЕ СПИРА ДА НИ ВЕСЕЛИ;)))

    • 10
      1

      Ами не ти е до смях,до рев ти е ама се правиш на веселяк.Вникни малко в написаното да не ставаш за резил.

      • 1
        8

        ЖЪЛТ МИСИР БЕГАЙ ДА СЕРЕШ В ПОДАРЕНАТА ВИ ОТ ЛЮБОВНИЦИТЕ ВИ ЛУДОГОРЕЦ КУПА:))) ЩЕ ВИ МАНДРЪСАТ ОЩЕ 20 ГОДИНИ ЗА УСЛУГАТА ПАЛЯК:))

  2. 17
    23

    Кристиян е освободен от юрошите на Локомотив а ние го търпим в представителния ни отбор.Стига с шуробаджанащината ,не ни трябват фуболисти да ритат накъдето е обърнат.

  3. 28

    В съседна Сърбия има добри треньори на вратари. Чворович да препоръча

  4. 22
    27

    Арменеца е боклук и буфер не го искаме

    • 17
      3

      Информирай се малко преди да дрънкаш глупости, арменеца преди години го бях наказали за един мач и вместо да отиде с отбора до Пазарджик за мач с Хебър дойде с нас на мача с влака и не спря да пее цял мач.

  5. 28
    37

    НЕ НА КРИСТИЯН ДИМИТРОВ – ВРЪЗКАРЧЕТО В БОТЕВ!!!

    • 38
      9

      Теб никой не те пита. Гледай си там императора и не се меси при големите.

    • 3
      18

      ТЪЙ ЛИ ВА АМА И МАРИУХАНАТА Я НА СВЪРШВАНЕ ….АЙ КЪТ СМЕ ЧИСТИ ДА СА ИЗКАЗВАМЕ БА ДА ВЕЙБА.

      • 7
        2

        Едо химика на марохуана ли мина ве?Е това е,за туй се провали!

  6. 39
    15

    Армандо е боклук. Не ни трябва. В Берое се показа колко ни мрази, някъв мач в Стара Загора обиждаше. Още като футболист при нас се снимаше с буферски шалове. Ще създава интриги.

  7. 28
    21

    Кристиян Димитров не е желан от Николай Киров, а от Асен Караславов и най-вече Ангел Палийски. Жалко , в школата има толкова качествени футболисти, а се дава шанс на този явен некадърник.

  8. 12
    43

    Ава Армандо е умно момче той знае че катуна са разпада ва да гоейба.

    • 30
      6

      мдааа, катуна на Джамията се разпада..
      Клошара го няма никакъв, от януари не са вземали заплати..
      всичко живо бяга ..

Коментарите са затворени