Фенове на Локомотив Пловдив отдадоха последна почит на всеизвестният привърженик на канарчетата Гошо Челсито, който почина вчера и бе погребан днес.

19 КОМЕНТАРИ

  1. Преди всичко сме хора,българи,пловдивчани.Бог да прости челсито.И в небесното царство ще си прави погото.

  2. 17

    Време е с общи усилия и борба да възродим пловдивския футбол ивъобще спорта!

  3. 22
    4

    Примера е даден, искренно се надявам, всички да го последват, само ще цитирам част от коментара на Велин, ” Пред смърта всички сме равни”
    И още нещо, няма да има Локо, няма да има Ботев, няма да има Левски и ЦСКА, ако е няма България, това трябва най-после да се разбере и осъзнае.
    Не е случайно, че фалират и разрушават базите и стадионите на клубовете с големи публики, политиците ги е страх от тях, в МВР има един термин ” критична точка на масите”, която ако надвиши определен брой хора, не могат да е удържат и може да предизвика непредвидим ефект и сваляне на правителство !!!!
    На стадионите на грандовете се събира маса от хора, близка до критичната точка и за това от няколко години има тиха атака срещу клубовете с големи публики 😉
    В Пловдив се роди едно движение, от будни млади Българи, негови основатели и учредители са хора свързани с пловдивския футбол, това НПО ГЛАС, там не се делим на локомотивци и ботевисти, всички сме Българи и работим за България. За любопитните ще спомена имената на Георги Величков – бивш футболист на Локо Пд, Добри Орловски- бивш футболист на Локо Пд, Митко Лошев- бивш футболист на Ботев Пд в момента журналист и пресаташе на Ботев ПД. Останалите сме фенове и обикновенни хора искащи промяна и достоен живот в България, за всички Българи.
    Работим за смяна на системата от сегашната
    Представителна Демокрация, на Директна ( Пряка ) Демокрация.
    С всеки изминал ден ставаме все повече и повече, имаме изготвена програма за управление на държавата така, че наРода да държи контрола над тези които избира да работят за него на ръководни постове, и промените които трябва да се въведат.
    За всеки желаещ да участва активно в промяната на България, да завещае, достойно бъдеще на децата си. Призовавам всички заЕДНО, да работим ръка за ръка за бъдещето на България, ако ние сега не направим нещо, може и да няма следващи поколения Българи, положението е наистина крайно, без да преувелипавам.
    За повече информация :
    https://m.facebook.com/groups/1887338394844655?ref=bookmarks
    Група във Фейсбук : ДИРЕКТНА ДЕМОКРАЦИЯ – доходи, енергия, наРод
    БлагоДаря Ви
    Бог да прости Жоро Челсито, Светла му памет, той беше ЛЕГЕНДА.
    БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

    • 11

      Само да допълня, че точно поради тази причина, която изложих в коментара горе, се появиха такива измислени отборчета като резаците от Разград, които да са водещи, за сметка на грандовете с големи публики, на които унищожават отборите, стадионите и базите, за да отбият публиката от стадионите, за да не е опасна за политическите им грабежи.
      П.С. Да се поправя, че съм написал грешно фамилията на пресаташето на Ботев – Митко Лишев, в горния коментар, без да искам съм написал Митко Лошев.
      Мите, ако го прочетеш, извинявай брат, без да искам, пиша на тела…..

  4. 58
    1

    Браво Локомотивци! Така се прави. Първо сме човеци, а след това фенове.

  5. 51

    Почивай в мир , дано си на по-хубаво място !

  6. 69

    Дано Челсито ви донесе и късмет
    и да се срешнем на баража

  7. 103

    Най-накрая нещо човешко! Браво съграждани! Респект!

    • 35
      17

      Локомотивците сме Хора!Незнам какво имаш придвид с това “най-накрая”, но от вас плакат за починал наш фен не сме видяли!

      • 48

        Няма нужда от мерене! Най-накрая се отнася и за едните и за другите!

Коментарите са затворени