Историята в българския футбол е виждала редица виртуози с топка в крака. Един от днешните магьосници в Първа лига е Тодор Неделев.

„Хубаво е като печелиш дербита, защото трупаш самочувствие. Надявам се да не е прекалено самочувствието. Спечелихме според мен двете най-големи дербита. Всички сме щастливи. Вече мислим за следващия двубой. Според мен закономерно спечелихме мача”, заяви Тодор Неделев за предаването „Преди кръга” по Diema.

„С победите дойде самочувствието в отбора. Играем с настроение. Мисля, че в първите няколко мача не играхме добре, но после направихме добра серия с изключение на мача с Етър. Но поздравявам отбора, че след това спечелихме следващите мачове”, каза Неделев.

„Мисля, че разликата е доста с третия в класирането. Ние играем мач за мач. Имаме цел да играем Лига Европа. Този отбор с още няколко попълнения заслужава да играе в Европа”, заяви още Тодор Неделев, а за красивия си гол срещу Локомотив, сподели:

„Не помня да съм виждал такъв гол. Имам друг гол на Лаута, но с юношите. Съвсем друго е да отбележиш за юношите и за мъжкия отбор.”

За бъдещето си Тодор Неделев коментира: „За ЦСКА имаше от лятото интерес. В момента не съм се свързвал с никой. Мисля за оставащите два мача. Искам да си почина и вече януари, ако има оферти, ще седнем с ръководството на Ботев и ще преценим кое е най- добре за мен. Ако дойде някоя хубава оферта от чужбина мисля, че е време да си замина от Ботев.”

30 КОМЕНТАРИ

  1. ромките от 1951 на 36 та чак до м@дята 26 как така без хистори = на незаконно а мафиотски и да се сезира темидата,
    а бат ви Тодор Центъра във водещ отбор у еуропата и шампион го прави…

  2. 6
    9

    Тоя каун никой няма да го вземе. Накрая най-много в цска да иде? Има качества безспорно, но не е нищо, ама нищо особено. Тоя случаен гол дето го вкара срещу локото не е нищо определящо. В същност мачовете му преди дербито бяха под всякаква критика. Даже феновете на отбора му му бяха бесни. Такъв футболист е обречен да бъде редерва освен ако не е в Коматево. Мързелив, бавен, непосроянен. Това говори за посредственост. Много му помагат медиите, но ако въобще го вземе някой, ще бъде разкрит и до месеци пак ще има радост в Коматево, че се е върнал.

  3. 10
    5

    Защо ти трябваше така да клатиш циганките?Най-красивия гол в историята на това дерби.Вече всяка циганка като чуе твоето име почва да се поти,да заеква и да се подмокря в очакване на голям жълт инструмент.Шибай ги Тодоре,праскай без вазелин изморената кюстендилска слива в гъзЪ.

    • 6
      12

      Най красивия ти е отзад! Елементарен гол на празна врата!
      Гола на Умарбаев бе в пъти по красив, защото е труден за изпълнение и от воле! Гола на Камбура също!
      Ясно ли е помак?

        • 3
          4

          Селско чедо, кривоглаво… На теб ти тежат повече неща, май?

  4. 5
    16

    Тракториста по-далече от Белозем и Коматево не може да иде.
    Такъв му е манталитета-дълбоко провинциален,ограничен,селски!
    Иначе щеше да се наложи в Майнц.
    А той сам поиска да се махне,защо?
    Вкара супер случаен гол от вратарска грешка и селянчето започна да избива селските си комплекси!
    Трактористче,трактористче,ти може да излезеш от селото,но селото от теб никога!

  5. 18
    16

    ТОШЕ, ТОШЕ! КОЛКОТО СИ ТАЛАНТЛИВ, 5 ПЪТИ СИ ПО-МЪРЗЕЛИВ! ОФЕРТА ЩЕ ВИДИШ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН! И ДА ТЕ ВЗЕМАТ НЯКЪДЕ, САМО ЩЕ ТЪРКАШ ПЕЙКАТА. АЗ ТЕ ВИЖДАМ ВЕЧНО В БОТЕВ, ИНАЧЕ НА ПЕЙКАТА. НА БАС ПО КАКВОТО ИСКАШ?!

    • 12
      14

      С 2-3 проблясъка за 90 минути няма как да играе в Европа, та дори и в ЦСКА. Вчера, дори Меси като загуби топката, тръгна да гони и да я отнеме. А нашия като му я вземат (а те му вземат всяка втора топка), подскочи на един крак, направи една физиономия и готово. Прилича ми на късния Бербатов, но той игра поне във велики клубове.

  6. 16
    23

    Ще има да почака, но…

    Хайде на бас, че никой няма да го вземе и пак ще си остане на село!

    • 25
      9

      Важното е друго-че ще остане завинаги в историята с ЦЕНТЪРА!
      Вечно ше го сънувате тва.

      • 21
        4

        ФАН-ТАС-ТИЧНО!!! Това беше коментар по ТВ от софиянец. Завиждат ни за Тошко! И има за какво. Толкова радост ни е носил. Да си жив и здрав Тошко! Където и да отидеш- късмет. Завинаги един от нас. Винаги ще има мижитурки и лаладжии, които да плюят. По всички, по всичко. Остави ги да пасат. Те не знаят колко е трудно. А ти имаш талант – дано успееш някъде навън, за парички. После пак при нас.

      • 5
        8

        Бонев е вкарвал подобен. Явно ти си го забравил.
        А за Ушко нвма кой да ви завижда защото никой не го иска

  7. 25
    9

    Тоше когато и където да отидеш, да си жив и здрав! Ти си дал много на БОТЕВ и още много ще дадеш. Ходи направи пари в чужбина и се връщай да славиш Ботев на новия стадион!

  8. 9
    16

    ЗЕМАМИ ТА ЕЙ ТИА МАЙНЦА НЕ ЗНААТ КО ИЗПУСНЪХА!

  9. 10
    38

    Ами аз не знам защо толкова е приповдигнато настроението сред жълтите мангалски курви, както /почти/ ги нарече и чичо им Венци. 1. Смаил бей се ослушва, зшото чака парите от Делян ага от Дубай. Пари няма .Засега. Друг е въпросът дали ще му дойде кефа на мамин Делян да отпусне някоя лира от партийните депесарски грошове. 2. Смаил бей го натресоха да издържа жълтите мангалки, обаче никой не го пита дали той иска. А той грам, ама грам не ще. Затва всичко което струва скъпо, ще бъде изхвърлено от ракиджийския казан. Нови играчи само ако са евтини или без пари като Запро. 3. При кривата глава бялгеренския Пеленгатор нещата не стоят еми продаваме, защото има оферта, а ДА ГО ПРОДАВАМЕ НА КАКВАТО И ДА Е ЦЕНА ЗАЩОТО СМАИЛ БЕЙ НЕ ОБИЧА ХОРА С ВИСОКИ ЗАПЛАТИ, които му бъркат в джоба! 4. Ушатият Пеленгатор ЩЕ СИ ЗАМИНЕ ОР КОМАТЕвСКАТА ЛИВАДА БЕЗ НИКОЙ ДА ГО ПИТА В ЧЕРВЕН ОТБОР ЛИ ИСКА, в ЗЕЛЕН ИЛИ В ЧЕРНО-БЯЛ. Накрая ще бъде шитнат дори в тирето, защото на католика така ше му налекне. 5.Основните, така да се каже най-скъпи играчи или ще преподпичат за значително по-малки заплати и бонуси, или си отиват. И ше дойдат запровците и 6. Ако ББ падне тази пролет, което не е изключено, следващият рестарт на Кънчова поляна се очаква да е към 2328 год. Тва е. Ако не ви харесва- бегом в Дубай да се оплачете на башплащача!

    • 23
      4

      Циганското въображение циганските лъжи и глупости нямат край.,за сметка на самочувствието и. самонаричанията.Само в болните ви мозъци една лъжа повтаряна 100 пъти става истина.Ти си пълна загуба на пространството

    • 19
      5

      Цял ден си стоял на ЦЕНТЪРА докато го измъдриш това…

  10. 28
    7

    Подкрепа за Чаво и Кур за Потниците. Искаме празен стадион .

    • 19
      4

      На Чаво подкрепа не му трябва. Едно “наздраве” му стига.

      • 5
        8

        Специален подарък ще има за коледа от нас една цистерна с първачка

  11. 43
    8

    Тошко Неделев струва колкото целия цигански катун.А откакто им го мушна от Джумаята вече е безценен.

  12. 38
    8

    Центърааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

  13. 7
    37

    Krivoglav,ushat,selqnin! Moi da doidesh da mi podrusash makarite . . . Osven pri podchevecite ot selo Komatevo,drugade nqma da igraesh,klipar

    • 37
      6

      Манго,в България се чете,пише и говори на български език!И да попитам само,как е аналчето?Унизени на собствената ви джамия,посрамени пред цял Пловдив и разобличени пред цала България!

Коментарите са затворени