Пловдивският Марица остана без собственик, след като в свое изявление Христо Христов обяви своето оттегляне. Под негово ръководство кършиякалии изиграха общо 4 сезона в професионалния футбол, като три от тях бяха последователни. След приключване на настоящия сезон клубът няма да има никакви задължения, но не е ясно как ще се финансира клуба от тук нататък. Марица винаги е била известна със школата си и с налагането на свои кадри. Ето изявлението на Христов:

Изявление на г-н Христо Христов:

През този сезон “Марица” изпадна от Втора лига. Поемам изцяло отговорността за слабите резултати на представителния тим. Не успях да мотивирам в достатъчна степен играчите, не успях да осигуря и нужното финансиране. По тези причини аз и г-н Радослав Куцев напускаме съвета на директорите на клуба, като нашите места ще заемат Кирил Андонов и Веселин Тосев. След вписването на промените в търговския регистър те, заедно с Йордан Влашки, ще поемат ръководството на клуба.

За професионален футбол са нужни пари и стадион!

Информираме футболната общественост, че след приключване на настоящия сезон клубът няма да има никакви задължения.

Изказвам благодарност към всички, които са помагали на “Марица” през годините! Желая здраве на всички, които обичат този клуб!

7 КОМЕНТАРИ

  1. svarshixa igrichkite svarshixa i parichkite gospodin president.zbogom dano nikoga da ne stapite na velikia stadion mariza plovdiv

  2. Сопот са от 2010.
    Измислен катун от Изгрев и Столипиново.

  3. “го ева”…как се издава мишката че пише под няколко измислени имена .
    ….в локУто всички са глупаци, които се мислят тарикати . А, всъщност са едни захлупени запъртаци . Недорасли проскубани кокошки ..
    Мислещи се за петли .

  4. 2
    4

    Марица заслужава внимание както и Спартак За сметка на мафиотското Велбъжд Пловдив

  5. 2
    1

    То пък един собственик….. С хуй да го сочиш. Да взимат пимко! Той беше мераклия да става футболен бос да го ева.

  6. Тръгнал с трици маймуни да лови то се знаеше още от начало че така ще ти стане

Коментарите са затворени