Хисаря загуби с 2:0 от Раковски-2018 в отложен мач от първенството на “Б” ОФГ – Север. Загубата на практика слага край на амбициите на отбора за изкачване в “А” ОФГ, след като изостава с 4 точки от Тракия (Царимир) и дори при победа в предстоящия в последния кръг пряк двубой няма да могат да заемат първото място. Това би могло да се случи само при грешка на царимирци в някой от двата им мача преди това. До края на сезона в групата остават 3 кръга.

Мачът се игра на градския стадион в Раковски, а гостите бяха бесни от съдийството на Рюстем Карагерен, който бе свален в петото ниво на футбола ни за този мач. Те определиха работата му като “гавра”, а ето и позицията на клуба:

“Днес се изигра отложеният мач между отборите ФК Раковски и ФК Хисаря, в който отборът на ФК Хисаря претърпя загуба с 2:0 след поредна гавра от страна на БФС и в частност съдията Рюстем Карагерен. Видимо поръчковият и некомпетентен съдия днес се на*ра!!! Той закла отбора до неузнаваемост и разреши вместо футбол да се играят бойни спортове, което ние смятаме за недопустимо. Освен четиримата принудително заменени състезатели поради тежки контузии, той не отсъди нито едно нарушение в половината на домакините и включително кристална дузпа при резултат 1:0. Върхът на подигравката бяха двата несъществуващи червени картона на нашите състезатели.
Благодарим на феновете ни които ни подкрепиха отново и им пожелаваме весели празници.”

12 КОМЕНТАРИ

  1. ОГНЯН ЗЛАТКОВ Е НЕГОДНИК,НЕ СТАВА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ, ОБСЛУЖВА НЯКОЛКО ОТБОРА В В ГРУПА С ТАКИВА СЪДИИ.

  2. Къде е Гонзо ?! Да се самосезира тоя БОКЛУК вън от съдийството!!! Пазят го Гулев и Златков!!! Узунов нали е много честен защо не го изхвърли !?!

  3. В Смолян не могат да го гледат тоя съдия. Поръчков от всякъде. Подигравка със съдийството е този.

  4. Тоя Карагерен винаги взима пари ако го видите на мач и не сте му дали вие пари просто няма смисъл да излизате на терена! Слаб съдия с голямо самочувствие

  5. Много долен боклук !!! Има протекцията на Огнян Златков и винаги ходи да реже глави!!!

  6. Той ще дойде да свири в Хисаря някой ден…

  7. Карагерен, Вълков, Гидженов, Сталев младши все отбор юнаци и възпитаници на доказаните отрепки Узунов и Сталев старши.

  8. Тоя некадърен мангал закла и Карлово в Пловдив като не им позволи да играят Всички знаят що за съдия е и още го търпят Ще си намери и той майстора

  9. Тоя некадърен мангал закла и Карлово в Пловдив като не им позволи да играят Всички знаят че е поръчков съдия и още го търпят

Коментарите са затворени