Нападателят на Ботев (Пловдив) Стивън Петков коментира бъдещето си.

”Чувствам се много добре в Ботев и имам морален ангажимент към клуба. Няма да преминавам в ЦСКА или в който и да е друг български клуб”, каза Петков пред БЛИЦ.

”Приоритетите ми са два – Ботев (Пловдив) или трансфер в чужбина”, допълни голмайсторът на ”канарчетата”.

”В момента обаче е нереално да говоря за трансфер където и да било поради операцията, която направих”, каза още Петков./Blitz.bg

21 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    Какво става със сайта бултрас и независимия форум? Какви са тези обновления цяла седмица? Някой цензура ли наложи?

    • 14

      Вървяла в джунглата една лъвица с малкото си лъвче…Насреща и се задала лисицата с 10 малки лисичета…Когато се изравнили лисицата ехидно подхвърлила : ” Хмммм… имаш само едно , а виж моите са 10! Лъвицата невъзмутимо я погледнала и отвърнала : ” Едно…ама…лъв ”
      Разбра ли ме сега ” белото “////// Стивън Петков може да е резерва ама е резерва в …Ботев!!! Стана ли ти ясно?
      Аре у лево!

    • 17
      6

      Не е умрял Умарбаев,бие си камшика от гейбандата, и става моряк май,а?Никой не иска в гейбандата!!

      • 15
        3

        Не си бие камшика, а има морален ангажимент към Илиян Илиев, а не към ракетчика!

  2. 8
    23

    Абе линейка,какъв колеж бълнуваш ба?тОкова нЯщо в наше село няма а и пловдивската публика е далеч,чак вграда.Тука сме си само селЯне от коматево Трябва да се откараш в психиатрията,може да ти помогнат ама не ми се вярва много.

  3. 9
    20

    Пичаги Стоян канара каза че туй жокерче Стиви- джи жа довадя у Стряма да подсили местния тим Ураган-Стряма.

  4. 5
    13

    Тоя лъже щато дърт циганин

  5. 6
    20

    В тема за селените, кривите глави коментират най-големия им кошмар в живота- пловдивскит любимец Локомотив. Това говори много за класата и величието на черно белите.

  6. 28
    7

    Смешник! Димо Бакалов, Марчев и Велковски имат ангажимент към мен и Локомотив, разбрахме се, и тримата остават! Чакаме жребия за Лига Европа с огромен интерес! Тотев да урежда транспорт за домакинските ни мачове! За да му е гадно и да се набута ще играем домакинствата си на стадиона на Ривър Плейт! Саде Локо!

    • 23
      4

      Г-н Клошарски на мен Димо ми каза защо е напуснал Локумъ.Много миришло там.Много се пръскали с рефан гейбандитите в съблекалнята.Жив и здрав и да ви оправят наклона на ракетата.

    • 19
      6

      Всичко е един голям заговор начело на който стои Андрьо Жълтура. Участват още : Рокфелер, Ротшилд, евреите, масоните, комунистите и рептилите.
      Задачата на Андрьо Жълтура е да пуска дезинформации. Димо не е напускал Локото. Не вярвайте на жълтите лъжи!

    • 15
      4

      вай вай бат клошарски жиф и здраф да си ма ф коя маала е тос ривър плейт дъл ф ажисана или ф стулипенуву да кажиш да мое да идим и ний с кърусата

  7. 40
    8

    Който е играл един път за Ботев знае че е това е специално място,жалко че тия момчета не играят на Колежа за да разберат напълно какво е да играеш пред пловдивската публика.За сравнение на буферите звездата ги напусна още преди края на сезона,преди най-важните им мачове баражи отиде в лудогорец който доиграваше сезона.Няма място за сравнение между гранда на Пловдив и столипиновския любимец.

Коментарите са затворени