Треньорът на Локомотив Пловдив набор 2002 Георги Недевски направи интересен избор заминавайки с отборите на Локо родени 2006-а и 2008-а за турнир в Турция. Недевски днес не водеше заниманието на своя тим, а като негов заместник се яви колегата му Апостол Костадинов.

Иван Маринов коментира ситуацията така: “Лагерът е предвиден преди 3 седмици. Знам, че сега се гледа под лупа, заради напусналите играчи в посока Ботев. Тогава обаче такива нямаше. Каламов ме помоли Недевски да му помага и аз разреших. В понеделник момчетата ще тренират под ръководството на кондиционния специалист, а във вторник Недевски си ги поема отново. “

Припомняме ви, че преди няколко дни двама футболисти на Локо от този набор поеха в посока Коматево, а през лятото това направиха други двама играчи, които предпочетоха да продължат развитието си в ЦСКА и Левски. Днес на тренировката присъстваха 12 футболисти, от които двама бяха вратари. На съвестта на Иван Маринов и Георги Недевски оставяме решението, дали е най-правилното за настроението и морала на този тим точно в този момент да бъдат тренирани от други специалисти.

В школата на Локомотив подготвят нов ход, според който всеки един от треньорите в различните набори ще помага на свой колега. Решението влиза в сила след няколко дни, но Недевски няма да е помощникът на Каламов в набор 2008, въпреки че следващите 4 дни ще помага именно на него в южната ни съседка по време на местен турнир.