Днес от 13:00 часа Локомотив Пловдив ще изиграе учебна игра с тима до 19 години. Целта е ясна. Бруно Акрапович да види в игрова обстановка дванайсетте футболисти, които пристигнаха на проби. Както PlovdivDerby.com вчера ви съобщи на Лаута пристигнаха 11 полеви играчи и 1 вратар. Голяма част от играчите са под 25-годишна възраст, научихме още от нашата медия. Учебната игра ще е закрита и на нея нама да бъдат допускани журналисти и фенове. Такова е изричното желание на Бруно Акрапович. Утре групата ще има последна тренировка сутринта, след което ще бъде разпусната, а старши-треньорът в последствие ще решава, кои от изкаралите проби ще повика за зимната подготовка на тима.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    6

    Верно ли не дължат селянино?
    Защо тогава ТЦИМЕ си държат 39-те процента? Защо не се случи обещаната още лятото промяна в тази насока?….Защо дясната ръка на Делян, Ачо алкохолика го оставихте, въпреки всичко?…
    Ще ви лъжат още известно време и пак ще се наложи да сменяте емблеми и да въртите лицензи!
    Знаем, че и вие го знаете това и че правите всичко възможно да не се стигне до там, но вътрешни или външни, дълговете са си дългове и никой няма да ви ги опрости, защото става въпрос, за десетки милиони!
    Никъв юрист не си ти, а един прост, жълт скапаняк!

    • Е какво общо има собствеността на ТЦИМЕ с дълговете? Те си държат 39% от Ботев, което ги прави вторият акционер в дружеството, но Ботев не им дължи нищо! Ботев дължи на Сдружение Ботев около 22 милиона, но и това ще се промени. ТЦИМЕ е в процедура по несъстоятелност и много скоро акциите им в Ботев ще бъдат пуснати на търг за продан! Освен това дълга не е изискуем и не пречи на лицензирането и функционирането на клуба! Знам, че липсата на мозък в циганскатата ти кратуна няма как да разбере тези неща!

  2. 16
    16

    В тема за Локомотив пак Ботев ти в устата.. Ебах тия комплекси

  3. 23
    24

    Наближава края на ботев 2010. Утре стартира делото срещу Ц.В. и всички крали от банката, включително и футболния клуб, обвинен в кражбата на 52 милиона лева.
    Цветан Василев е обвинен за 76 деяния, като освен за организирана престъпна група, той отива на съд и за длъжностно присвояване в особено големи размери.

    • 11
      10

      Ремзи, не дрънкай глупости, че ти личи, че си неграмотен мангал от Локо Пловдив! Делото срещу Цветан Василев ще се разглежда от Специализираният съд (не се знае кога)! Върховният съд гледа дела които вече са решени на по-долна инстанция! В случая нямаме такова решение! А относно Ботев, те никога не са дължали пари на КТБ! Дължаха на ТЦ ИМЕ, но вече и на тях не дължат!

Коментарите са затворени