Бронзов медалист от САЩ 94 ще търси бразилци за Локо

9
1127

В Локо Пд са се захванали да търсят нови футболисти, пише Меридиан Мач. Ръководството вече усилено търси качествени попълнения за разлика от лятото, когато в този процес не се виждаше особен ред. Един от ангажираните да предлагат футболисти на Бруно Акрапович е бронзовият медалист от САЩ 94 Петър Александров, който има сериозни контакти и своя мениджърска агенция. Той и Чавдар Цветков ще пътуват до Малта. В островната държава от четвъртък до вторник те ще изгледат няколко мача от местния шампионат. Конкретно обаче те ще следят изявите на няколко бразилци, които играят в тамошни клубове.

Акрапович от сега може да се похвали с две зимни попълнения. От януари с картотека ще бъде уреден канадецът Александро Хожабарпур, а договор се очаква да подпише и хърватина Игор Банович.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.

9 КОМЕНТАРА

 1. 5
  5

  НЕ ПРОСТО БОТЕВЪ Е СИМВОЛА НА ПЛОВДИВ !!!!
  А НАСРАНОТО ВИ ПОДОБИЕ НА ОТБОРЧЕ СЕ СВЪРЗВА САМО И ЕДИНСТВЕНО СЪС ЦИГАНСКИ КАТУН !!!

 2. 5
  6

  В БОТИВЪ КАТО Е ПЪЛНО С ПЕЛЕТА , КАКВО . ДА , НЕСА ОТ ШЕКЕРА А ОТ КОМАТЕВСКОТО ГЕТО ..

 3. 9
  4

  Ами жълтурци като пишете пишете като хората,Кузман Маринков отиде в Бразилия да търси бразилци…

 4. 8
  12

  МАЛКО ПЕЛЕТА ИМА В ШЕКЕРА ТА СТЕ ТРЪГНАЛИ КЪМ БРАЗИЛИЯ !?!!!!!?!!!

  • 9
   6

   Селските пръчки пак на лази ха ане търсят заеми за гомнежа

 5. 13
  9

  Ясно, ще търсим бразилци в. ….Малта. С
  Пепи далаверата! После могат да се поогледат за австрийци в Австралия с капута Цветков. А от многото връзки и контакти на Крушарски в Аржентина, досега не е довел НИТО ЕДИН аржентинец. Ако ще и от осма лига да е.

  • 6
   7

   Нали каза че е намерил двама аржентинци,ама били малко възпълнички.Ще намери други.

Comments are closed.