Новият съвет на директорите на Ботев Пловдив трябва да бъде гласуван и структуриран днес. В 9:00 часа сутринта на базата на канарчетата в Коматево ще се проведе Акционерното събрание на Ботев Пловдив АД, на което ще присъстват Апостол Апостолов и представител на ТЦ-ИМЕ – двата акционера в клуба. Очаква се ТЦ-ИМЕ да не излъчат свои кандидатури за членове на Съвета на директорите и в управленското тяло на жълто-черните да попаднат петте имена, които бяха гласувани в неделя от Сдружението, което е мажоритарен собственик на клуба. Припомняме ви, че Васил Наумов бе избран да бъде предложен за Член на СД на Ботев от квотата на Сдружението. В неделя бе гласувано Съвета на директорите да набъбне от 3-ма на 5-ма членове. Същото така на събранието на Сдружението бе взето решение, ако ТЦ-ИМЕ не предложат кандидати за някое от четирите места те да бъдат заети от Радослав Кошински, Теодор Бочев, Иван Йотков и Ангел Палийски. Очаква се настоящият изпълнителен директор Палийски да остане с най-висок пост в ейрархията на клуба, като по всяка вероятност той ще бъде избран за председател на Съвета на директорите на канарчетата.

14 КОМЕНТАРИ

  1. 22
    8

    Ачо нали парите от ЛЕ щяха да са за стадиона?Колко пъти излъга за стадиона помниш ли вече?На публичен диспут с Тервел никога няма да излезнеш лъжец.Жалък крадец.

  2. 20
    7

    Единственото което може да постигне този съвет на директорите е да върне Ботев в селските групи. А това се очертава като напълно реална перспектива.

  3. 30
    5

    На тия тарикати така им мина живота. На гърба на Ботев. Дано само пак не оставят дългове милиони 🙁

  4. 12
    18

    Ше ви ибъ мамата селска, ако ни мъ слушати

    • 18
      8

      Слагам ви на оная работа черни гей бандити.

      • 5
        8

        Като говорим за черни и гей бандити е достатъчно да си пуснеш биг брадър. Там едни видни бултраси са жив пример

  5. 30
    6

    Единия скача на бой, другия е съмнителен счетоводител, третия уж градско момче с наследен бизнес от тъщата, но с неясно за мрн разсъждения, чеъвъртия не го знам, А петия е олицетворение на мутренски тарикатския модел в България през последните 25 години. Наздраве!

  6. 26
    10

    Кое е пълно до козирката бе селски наглеци?На мачовете с Левски и Локо вече неможе да се напълни базата,само селски крясъци и подлоги са останали там,къде са хилядите ботевисти???На всички с които работи клуба дължи пари,крадат като за последно тия мастии,фалшифицират билети чакъра прави селски далаверки с фланелки Йотков не е спрял да краде и той.Мама ви мръсна гладна погребахте го тоя клуб!

  7. 27
    9

    Леле мале Палийски и Йотков изгонени от Цецо Василев заради кражби и фалшифицирани билети,този пор Мамата и Божо платената жена на Христола.Заради такива изроди пловдивския бизнес не ще да чуе за Ботев.

    Ачо кажете си с Йотков бе мишки, кажете си що Цецо ви изгони и пак се навирате да крадете от клуба! Надминахте селския мастии долни.

  8. 30
    17

    Ужас. После да не се чудим защо базата е празна. Просто хората са отвратени от тази шуробаджинащина в Битев.

    • 15
      26

      Празна е клетката с палячовците от КПБП! 50 глупака всичко на всичко! Останалото е пълно до козирката!

      • 8
        19

        А защо е празна клетката? А трибуната пълна.
        Дали зашото, вече не могат да хвърлят, плюят и поливат, заради плексигласа?

        • 15
          10

          Махнаха плексигласа. Но заради тия глупаци всеки мач ни тлобяват за пиро или хвърлени предмети или някой пиян нахлул на терена. При изравнителния гол на базата с Левски. Тоя така се радваше все еено вкарахме на Барса. Толкова пари за пиро и глоби щяхме да дигнем Колежа. Народа изпростя с комунист премиер и чалга.

Коментарите са затворени