Ботев Пловдив загуби гостуването си на Лудогорец, след като канарчетата допуснаха обрат. Жълто-черните поведоха в петата минута след точно изпълнена дузпа от капитана Лъчезар Балтанов. Пловдивчани на пъти имаха шансове да усвоят резултата през първата част, но не успяха да се възползват ос ситуациите. Лудогорец също създаде две много опасни ситуации пред Чворович, но зелени не успяха да пробият стража на канарчетата.

Началото на второто полувреме започна лошо за жълто-черните, след като те рано допуснаха изравнително попадение дело на Марселиньо. След този гол домакините тотално доминираха на терена и заслужено стигнаха до преднина в резултата. В 80-ата минута Игор Пластун бе точен с глава след изпълнение на ъглов удар.

В продължението на мача Пластун извади топката от голлинията след удар на канарчетата и по този начин остави трите точки в Разград!

71 КОМЕНТАРИ

  1. 18
    5

    Срам!! Срам!! Срам ме е, че стигнахме дотам да се издържаме от черно тото!! Срма ме е, че гледам това “първенство”. Срам ме е, че дори си плащам билет на тези. Срам ме е, че държавата не прави нищо за да спре разни самозабравили се бейове! Няма такава държава!!!

    • 12
      1

      ще ме е срам ако не го направят… при всичките проблеми при тях сме длъжни да ги бие с разлика

  2. 12
    4

    ЕГАТИ ТОТО ОБРЪЩАЛКАТА!ПАПАГАЛСКО ПОРНО!!!
    АЛО ПРОКУРАТУРАТА УРЕДЕНИ МАЧОВЕ!!!

  3. 7
    4

    Дали сте от града,дали сте от Коматево това не е толкова важно!Важното е ,е всичко което се случва в нашия живот е ПРОФОРМА!!!

    • Ти си невероятен простак!Спри да пишеш идиотщини!Търси подтекст на написаното!От къде толкова акъл ?!

  4. 10
    12

    Скоро ще се задавим с някой голям коефициент.

    • 7
      6

      Тошко, много пъти си изпъквал с простотията си знаем те! Сега да ти обясня – никой не се гърчи! Факт е, че ви разкриха платоническата любов с Домусчиеви и уредения ТОТО мач с тях! Мога да ти кажа, че ако това се бе случило с Локомотив ДНЕС щяха да бъдат изметени всички! И да не бъда голословен давам пример с Коко – търпяхме, търпяхме, но до време и накрая беше изгонен. Вас ви разкриват в уговорен ТОТО мач и вместо да сте сега на базата ви в Коматево с коловете в ръка, вие клепите тук и с прегоряла съвест се опитвате да се изкривите дребните, продажни, мръсни душички.Знаеш ли защо – защото ви плащат на кафявото да казвате , че е жълто. Защото умирате от страх да скочите на управниците ви да не вземат да си бият камшика, щото с 50 000 000 задължения няма да намерите друг балък да налива от пусто в празно при вас.Никога не можете да бъдете, като нас защото сте страхливи и продажни!!! Ние когато останахме без собственик направихме едно сдружение от наши ФЕНОВЕ, които 1г. издържаха отбора с лични средства!!! Вие никога не сте способни на това!!! Никога такова нещо НЕ може да се случи при вас, страхливи, продажни и крадливи бултра$и! Затова вие винаги ще стоите в сянката на по-големия отбор – Локомотив.

      • Приятел за повечето неща си прав , но за две не ме съгласи.Първо, че точно срещу Лудогорец, когато гостува ме ние повежда е и те ни обръщат.Нормално някой да си помисли, че отново ще се случи.Да ли има черно тото ми то цялата Лига ни е черно тото.Проблема е, че няма доказателства , а само приказки.За другото , което не ме съгласи е за издържката на отбора.Не знам дали си запознат, но доста ваши фенове точно това бяха казали- как феновете на Ботев спонсорират отбора със собствени средства , не ти говоря за сега , а преди 2-3 години.Не знам от къде си чул информацията, че вие сте подържа ли отбора, но поразпитай малко 🙂

  5. 20
    25

    Ганчев, Русев, вадете ЦСКА и Левски от първенството! Не ги срамете в Домус-лигата на тотото
    Още в края на миналата седмица пловдивският вестник „Марица“ написа, че мачът Лудогорец – Ботев е УРЕДЕН!

    Първото полувреме ще завърши 1:0 за Ботев, а второ ще се мине през драматичен обрат до 2:1 или 3:1 за домакините.

    От Ботев обявиха, че такова нещо няма. То трябваше и да кажат, че занапред ще се издържат от тото. От Лудогорец нищо не казаха. Както и преди едни мачове с Гоцето, с Любимец, с други такива.

    Днес моралът в Първа лига бе разстрелян. Всичко, което бе обявено преди мача, се случи на него. При коефициент 26! Т.е. някой заработи страшно големи кинти. Шефове ли са, футболисти ли са, други хора ли са, не е ясно. Ясно е само, че този мач вони.

    В БФС има комисия, която би трябвало да се занимава с такива мачове. Сега ще видим късопръстият генерал има ли сили да държи нещо по-различно в ръцете си от пура или кюстендилска слива. Защото да стиснеш Домуса за гърлото трябват топки. А поне досега не сме се убедили, че Василев има такива. Поне по отношение на тотото.

    Време е и ЦСКА и Левски да реагират. Единственият полезен, единственият радикален ход е да напуснат първенството! СЕГА! ВЕДНАГА! Да разтресат Европа и да сринат БФС.

    Майната им на едни сребърни и бронзови медали. Тенекиена работа. Нали на „Армията“ и „Подуяне“ не си мислят, че имат и грам шанс срещу съперник, който играе срещу тях със съдии и пари, а останалите отбори му идват със смъкнати гащи?

    Гриша Ганчев е спечелил достатъчно трофеи. Спас Русев го играе горд човек, т.е. не му трябва подарена купа като на Ботев. Могат да прежалят дори сезона, дори Европа. Могат да покажат, че Левски и ЦСКА са нещо много повече от кренвиршов проект. Като просо излязат от този проект. Защото в момента това не е Първа лига, това е Домус лига. С вечен шампион. И този вечер за пореден път се видя защо.

    Ганчев, Русев, вие сте на ход!

    Без нещо радикално днес, утре всичко ще е късно!

    Голям срам за жълтите!!! Върна им се тъпкано за всичките хули по Локомотив.
    Сега те самите станаха за срам и позор пред всички!

    • 22
      10

      В случая,не е срамно да падреш от Лудогорец,срамно е да паднеш от Славия,насред Пловдив. Всичко останоло което си написал е една чиспа простотия.

    • 14
      5

      Духай, тъпак! Много злоба в тая черна душа!

  6. 18
    17

    ” И накрая, в понеделник Ботев ще поведе рано в резултата срещу Лудогорец и след това ще инкасира загуба с 2:1? За един приятел питам.”

    Просто без коментар!
    Някои се опитват да си изкривят душата:” Ами ако рикоштът беше влезнал”?
    Ами ако рикошетът беше влезнал или съдията щеше да удължи времето и Лудогорец шяха да вкарат нов гол, или щяхте да връщате пари на Киро гела.
    И между другото не всички футболисти са хванати…не си мислете, че целия отбор е вътре, така че много рядко, но има и случаи, когато нещата се объркват от някой..
    Жълти, повече да бе съм ви чул да ни говорите на нас за тото!!!

    • 11
      16

      Абе, Глупак, ти вместо да се засрамиш си рядко нагъл и прост на мен да ми скачаш! Не се ли гледате, че ви разкриха и вас! Вместо да се реппите на нас отивайте и хващайте ония дето ръководят клуба ви, щото те са тотаджиите, какво си заподскачал пред мен. Вие сте най-честните…светци…всички играят тото само вие сте най-честните, глупак. Насочи гнева си към правилната мишена, не към мен.

    • 7
      15

      Селска криво главо фактите говорят точно как се убива футбола сега разбрахте ли за подарените купи и тотото..,…

  7. 7
    21

    В кюматеу,ще разберете,кои сте къ къ къ къкъ,канари .

    • 8
      2

      геЮве а вие кога ще се разберете след порене…

    • 4
      1

      кога закряква жабата на Дон Крюушо да прогнозира тотото за геЮве – ще се надупват яко ли или полягат…

  8. 9
    19

    Закърпихме бюджета, почваме стадиона!

  9. 3
    27

    Абе,продажници,гнусни, Локомотив,иБотеев,докога ще се продаваме, продажници гнусни,айде одговерете.До кога?

  10. 14
    24

    От началото на месеца Ботев се тресе. Къде заради излъгани очаквания, къде заради напразни надежди, къде заради чиста доза страх.

    За оставките и останалите няма смисъл да се говори. Новата сакрална дата е 1октомври. Тогава ще се понагласи пасиансът. Дотогава е ясно едно – всяка пешка с някаква власт в Ботев се мъчи да стане цар.

    Въпросът е във въпросите, отговори на които няма кой да даде. Ръководството е в оставка, на Николай Киров му пуши главата – няма играчи, а отборът му гостува на най-силния тим в България.

    Не, че ме интересува, но мой приятел пита. Затова и ще изстрелям няколко въпроса, които ще си останат и без отговор. Но все пак сме ги задали, нали!

    Има ли приятелски отношения между Ботев и Лудогорец? Справка – последните десетина мача за първенство.

    Има ли страх от Лудогорец сред лидерите на отбора? Справка – контузиите на Тодор Неделев, Пламен Димов и Крум Стоянов. Прибавяме и Йордан Минев. Всъщност, с него и без него, разликата в защитата на Ботев не е голяма

    Има ли връзка премията за мача с Левски с обещаната съща сума за ЦСКА-София. Двете премии от едно и също място ли са приготвени? Има ли такава и за кротка и разумна игра в понеделник в Разград?

    И така, това са част от въпросите, които мои приятели фенове на Ботев ежедневно ми задават. И те не се интересуват кой на какво ще е шеф, стига Ботев да е достоен отбор. Както цялото това лято!

    И накрая, в понеделник Ботев ще поведе рано в резултата срещу Лудогорец и след това ще инкасира загуба с 2:1? За един приятел питам.

  11. 12
    20

    Няма как да няма съмнения за този мач!
    Вярно че накрая можеше и да завърши наравно, но никой не може да каже, какво щеше да стане след това?
    Дузпата за Ботев беше силно пресилена, а две сто ороцентови (на Меледже с ръка и спъването в големия пенал по-късно) бяха подминати от съдията!
    Лудогорец изпуснаха цели 7 100% тови положения при които гостите имаха и доста късмет, но и се справиха добре в защита!
    Двамата Терзиевци от двата отбора играха доста странно, като именно от техни грешки станаха и 2 от 3-те гола!
    Странно или не, всички очакваха тази развръзка. Като почнем от ежедневните контузии в лагера на гостите преди мача и свършим до странната игра пак на гостите през втората част! Ами така се прави. Интрига, първи гол за гостите и после обръщалка! Да, можеше и равен да свърши, но тогава някой майче щеше да има да връща премии и други пари по посока Разград?

    • 13
      3

      Ами да,мача с Левски също е уговорен,гостите повеждатьпосле…обръщалка.Много ясно.Тей болните мозъци.

  12. 17
    9

    Сульо и Пульо да мълчат , като не знаят как ще свърши мача.

  13. 22
    14

    МНОГО БОЛНИ ФЕНОВЕ ОТ ЛАЙНУТА . ЕЙ ЗЛОБАТА НЯМА ПОЧИВЕН ДЕН. КЪДЕ ВИ СА НА ВАС КУПИТЕ БЕ МАНГАЛИ. ДУХАЙТЕ СУПАТА МАЛОУМНИЦИ

  14. 21
    5

    Тук има хора, дето си мислят, че само този мач е уреден, Не се заблуждавайте- ВСИЧКИ СА В КЮПА- БФС, СЪДИИ, ВСИЧКИ ОТБОРИ И ОСНОВНИЯТ ИМ СПОНСОР! Стараят се да ни втълпят в главите, че първенството е много по-интересно! То двойки, хиксове, обръшалки, много голове и какво ли още не! Дори и Лудогорец включиха в играта за разлика от друга година!

  15. 9
    8

    500 души печелят от мачове, организаторът не плаща данъци
    Журналист създал схема за незаконни залагания

    Играех в Интернет и набирах нови хора, не знаех, че е незаконно, твърди репортерът
    ДЕСИ ДЕНЧЕВА
    Спортният журналист от пловдивския в. “Марица” Юлиян Ангелов е бил задържан като организатор на схема за незаконни залагания върху резултати от спортни състезания. При акцията на НСБОП са задържани и двама души от Пазарджик, съобщи МВР. Самият Ангелов твърди, че просто е бил извикан на разпит, и вчера беше на работа.

    Преди около 3 г. 34-годишният репортер изработил схема за залагания чрез Интернет основно на футболни мачове, твърдят антимафиотите. Той си открил сметка, заредил я чрез банков трансфер, след което започнал да набира клиенти и да открива сметки на тяхно име. Залаганията ставали чрез легалните английски букмейкърски фирми “Евробет” и “Глобет”. Те дават на участник, който привлече още 3-ма, по 3% печалба всекидневно. Колкото повече стават тези хора, толкова повече печели собственикът на сметката-майка, в случая Ангелов. Той успявал да зариби много хора, защото залаганията в Интернет предлагат по-високи коефициенти, освен това печалбата се превежда веднага след мача. Ангелов обаче няма разрешително за такава дейност, а приходите му не са облагани с данъци.

    Той успял да привлече около 300 души. Залаганията за 3 мача варират обикновено между 150 и 200 лв. Понякога обаче има залози от 500 лв.

    “Няма никаква тайна мрежа, това са заложни къщи, които дават бонуси за нов клиент. Не съм запознат със законите и не съм знаел, че това незаконно. Нямам нищо общо със сметките на другите, както и с тези хора от Пазарджик”, каза пред “Сега” Юлиян Ангелов.

    Според НСБОП обаче, за да разшири бизнеса си, той включил своя приятел от Пазарджик Димитър К., на 28 г., срещу 1% от своята печалба. Димитър пък вкарал в играта Милен П., на 35 г. Той разнасял програми за предстоящите мачове по обществени заведения и приемал залозите кеш или по телефона на кредит. В игрите в Пазарджик се включили около 150-200 души. Изяснява се дали всички залози са превеждани в Интернет, или част Димитър е задържал за себе си.

    По случая са образувани две дознания по чл. 327 от НК за организиране на хазартни игри без разрешение. Законът предвижда до 3 г. затвор и глоба до 300 лв.

    • Мафията е разкрита и отвръща на удара. Страната е Булгаристан, а народа е най- покорната рая на Балканите. Търпи и търпи….

  16. 7
    18

    Home Ботев
    Ботев се разгневи на публикация в пресата
    By PlovdivDerby.com – 17.09.2017362245

    ПФК „Ботев” изразява публично своята погнуса от пропитата с низост публикация в сайта marica.bg, подписана с името на журналиста Юлиан Ангелов. В страхлив и лицемерен стил в своята сбирщина от изречения авторът набеждава четирима състезатели в симулация на травми, а Клуба – в участие в мачове с предварително известен изход.

    ПФК „Ботев” уважава правото на мнение и позиция на медиите и приема критиката, когато тя е обоснована, подплътена с факти и има конструктивен характер. Много пъти сме се въздържали от реакция срещу публикувани в пресата лъжи и спекулации, за да не хабим енергия и време в никому ненужни публични „престрелки”.

    В случая обаче ще вземем отношение, тъй като ставаме свидетели на нагла подигравка с труда на цял един спортен клуб и особено с този на състезатели, които в последните няколко месеца донесоха на град Пловдив дългоочаквана радост и представиха достойно България на международната футболна сцена.

    Нещо повече – един човек, явно неосъзнаващ отговорността на упражняваната от него професия, си позволява да се гаври със здравето на четирима футболисти. Изумлението ни е безгранично! От страхопочитание към всички травми, които ежедневно връхлитат спортистите по цял свят, ще ограничим отговора си на това грозно твърдение в една единствена дума – СРАМ! СРАМ ЗА ЖУРНАЛИСТИКАТА!

    Няколко думи и за недвусмислените намеци за участие на „Ботев” в срещи с предварително известен изход. Нашият Клуб се стреми да поддържа колегиални отношения с всички клубове в българския футбол. Причината за това е, че всички ние сме част от едно цяло. Заедно определяме нивото и оформяме лицето на най-популярния спорт в нашата страна. Длъжни сме да се отнасяме зряло и отговорно към това.

    Никога обаче „Ботев” не е влизал в каквито и да било договорки, касаещи спортния резултат! Така ще бъде и занапред.

    В стилистиката на жалкото съчинение, станало повод за настоящото изявление, ни се иска да попитаме автора на кои правила и етични норми в журналистиката се опря, за да съшие своите арогантни и нелепи внушения. Питаме не „за един приятел”, а от името на цялата „жълто-черна” общественост и отглежданата години наред с честен и почтен труд от редица достойни журналисти аудитория на „Марица”.

    В заключение използваме поредния „изстрел” към „Ботев”, за да призовем всички „жълто-черни” привърженици за единство и доверие. Живеем в динамична информационна среда, която дава възможност за свободен полет в пространството на всякакви лъжи и спекулации. Би било пагубно да обръщаме внимание на всички опити за дестабилизация на Клуба. Най-добрият отговор срещу това е обединението и взаимното доверие.

    Голямата наша цел – завръщането на ст. „Христо Ботев”, ще се осъществи много по-лесно, когато акумулираме енергията си, а не я пилеем във взаимни нападки. Няма ботевист, който да не иска да се завърне в своя дом. На нас се пада отговорността да намерим решение на този проблем и ние работим ежедневно върху него.

    Името на нашия Патрон ни задължава да бъдем единни и да се борим честно и докрай за всяка наша кауза.

    От ръководството, спортно-техническия щаб и футболистите на ПФК „Ботев“

    ОЩЕ ПО ТЕМАТА

    Ботев
    Киров: Поддадохме се на пресата на домакините

    Ботев
    Ботев допусна обрат в Разград! Пластун герой за шампионите с гол и изчистване от голлинията!

    Ботев
    СНИМКИ: Ботев води на полувремето в Разград! Носителят на Купата и Суперкупата отново равностоен на шампионите!

    36 КОМЕНТАРА

    Рачо
    17.09.2017 at 19:48
    6 1
    Нещо яко пушиш!Уж тебе питат а пък ти питаш,и защо и какво питиш един Господ знае.И тоя гей бандит питал.Като какъв питаш ве отворко?Ми ако знаеш нещо бегай където му е местото.Филмар.Пфуххх.
    Reply
    Тодор The Great Ass
    17.09.2017 at 20:33
    1 3
    Пульо, мълчи !
    Reply
    Eдин приятел
    17.09.2017 at 19:21
    8 0
    ДЕСИ ДЕНЧЕВА
    Спортният журналист от пловдивския в. „Марица“ Юлиян Ангелов е бил задържан като организатор на схема за незаконни залагания върху резултати от спортни състезания. При акцията на НСБОП са задържани и двама души от Пазарджик, съобщи МВР. Самият Ангелов твърди, че просто е бил извикан на разпит, и вчера беше на работа.

    Преди около 3 г. 34-годишният репортер изработил схема за залагания чрез Интернет основно на футболни мачове, твърдят антимафиотите. Той си открил сметка, заредил я чрез банков трансфер, след което започнал да набира клиенти и да открива сметки на тяхно име. Залаганията ставали чрез легалните английски букмейкърски фирми „Евробет“ и „Глобет“. Те дават на участник, който привлече още 3-ма, по 3% печалба всекидневно. Колкото повече стават тези хора, толкова повече печели собственикът на сметката-майка, в случая Ангелов. Той успявал да зариби много хора, защото залаганията в Интернет предлагат по-високи коефициенти, освен това печалбата се превежда веднага след мача. Ангелов обаче няма разрешително за такава дейност, а приходите му не са облагани с данъци.

    Той успял да привлече около 300 души. Залаганията за 3 мача варират обикновено между 150 и 200 лв. Понякога обаче има залози от 500 лв.

    „Няма никаква тайна мрежа, това са заложни къщи, които дават бонуси за нов клиент. Не съм запознат със законите и не съм знаел, че това незаконно. Нямам нищо общо със сметките на другите, както и с тези хора от Пазарджик“, каза пред „Сега“ Юлиян Ангелов.

    Според НСБОП обаче, за да разшири бизнеса си, той включил своя приятел от Пазарджик Димитър К., на 28 г., срещу 1% от своята печалба. Димитър пък вкарал в играта Милен П., на 35 г. Той разнасял програми за предстоящите мачове по обществени заведения и приемал залозите кеш или по телефона на кредит. В игрите в Пазарджик се включили около 150-200 души. Изяснява се дали всички залози са превеждани в Интернет, или част Димитър е задържал за себе си.

    По случая са образувани две дознания по чл. 327 от НК за организиране на хазартни игри без разрешение. Законът предвижда до 3 г. затвор и глоба до 300 лв.
    Reply
    ЛОШО КУЧЕ
    17.09.2017 at 17:19
    7 21
    Шайката жълти гризачи да не се обиждат като ощипани ханъми, човека им казва истината.
    Reply
    Дядо Поп
    17.09.2017 at 18:23
    20 2
    Истината е една- гей- бандата от Лаута няма думата!
    Reply
    Анонимен
    17.09.2017 at 19:11
    3 11
    А фолклорен ансамбъл Коматево няма стадион.
    Reply
    Рачо
    17.09.2017 at 19:40
    8 2
    А гей бандата има свлачище,и то не тяхно.
    Reply
    Тодор The Great Ass
    17.09.2017 at 20:35
    3 3
    А майка ти си има еВач, личен .
    Центъра
    17.09.2017 at 17:18
    4 18
    Днес ще има мач,а утре филм за много възрастни:)
    Reply
    Лошо Куче
    17.09.2017 at 17:14
    16 3
    Днес Локо ще поведе с 2-0 и ще загуби с 5-2 справка 16/17 г.
    Reply
    фен
    17.09.2017 at 17:02
    19 4
    Само Ботев! Кур за чернобели подчовеци!
    Reply
    Центъра
    17.09.2017 at 17:02
    3 16
    Втори вариант. АФД Лудоботец 1812? Кой ще ти проверява? И да почерпиЧИ!
    Reply
    Центъра
    17.09.2017 at 16:48
    4 17
    А Ботегорец е хубаво име:)
    Reply
    Центъра
    17.09.2017 at 16:44
    6 17
    По традиция никой не обръща внимание на глупости. За обиди има съд. А гузен негонен бяга.
    Reply
    Botev
    17.09.2017 at 20:36
    5 1
    Няма място за обида. Това е реакция на ръководството на откровените глупости и филми в явно пълната със залози глава на Юлиянчо. А що се отнася до уговорени мачове, това е приоритет на другия отбор от Пловдив. Център ли си периферия ли си, гледай си в канчето и ходи на мачове, че никви ви няма.
    Reply
    Иван Мерчев
    17.09.2017 at 16:31
    23 4
    Кога най-после ще бъде осъден журналист в Пловдив за клевета, това е пълна подигравка със 105 годишнината на клуба?
    Reply
    Канар
    17.09.2017 at 16:47
    6 12
    Това е дрйствитилноста за жалост
    Reply
    Дядо Поп
    17.09.2017 at 18:21
    14 1
    Тава е черно- бялата действителност!
    Reply
    Дядо Поп
    17.09.2017 at 16:29
    24 3
    Лоената топка Юлиан, един фалирал и деградирал от игра на комар тип, на когото освен финансите , тотото му изпи и мозъка- там има само знаци 1х2! Този не ходил на мач от години, а се води спортен журналист! Същият прокламираше как Ботев ще загуби от Левски- всичко било уредено! След мача разбира се се покри като мъжка ку. ва и не се показа 2-3 дни и ето, че пак изпълзя от разорената си бърлога!
    Reply
    Тодор The Great
    17.09.2017 at 15:15
    10 27
    За жалост това си е живата истина.
    Ботевист съм , но не може да продължава така, мамят ни за всичко шефове и бултраси , гледат да оближат празната каца с мед , а истинските фенове си мълчим.
    Reply
    Кършияка
    17.09.2017 at 15:11
    24 5
    Същият Ангелов плюе редовно и по Марица. Публикува полуверни новини, слухове или предположения, с които само вреди. А коментарите му са аматьорски и безвкусни, като от тях личи, че е не запознат с обстановката. Не може да не си стъпвал на стадиона с години, а да ръсиш какви ли не глупости. Заслужава си публичното порицание, това е най-малкото…
    Reply
    Бултрас
    17.09.2017 at 14:59
    34 5
    Добър отговор, браво на клуба
    Reply
    1912
    17.09.2017 at 14:49
    33 6
    Юлиян е платена мастия, за какво се учудвате че клевети клуба ни по най долния начин. Тоя не е посещавал мач на Ботев от 20 години, срам
    Reply
    има кожена купа за доко
    17.09.2017 at 14:46
    18 1
    НА ЛУНОХОДА КАЗАХМЕ КОЙ ЩЕ Е ХЕГЕМОНА НА УЕФСКИ СЪЩО АМА НА ВСИЧКИ ЛИ ДА ИМ ГО ТРЯСКАМЕ …АМАН ОТ НЕЗНАЕЩИ КАК СТАВА …БЕШЕ ОНО ВРЕМЕ С БКП ШОПИТЕ НАПРЕД А СЕГА НАКЪДЕ …
    Reply
    Сълзов
    17.09.2017 at 16:51
    3 11
    Криви те глави пак не вярват затова на село
    Reply
    Пловдив 1926
    17.09.2017 at 13:23
    10 40
    Все едно не се знае че отбора играе през мач тото. Само папагалите се правят на ударени че уж не знаят щото ги лъжат че парите ще отидат за ония буренак на Източен. Колкото и парите от лига Европа отидоха там, ама глупаците вярват.
    Reply
    Пловдив 1912
    17.09.2017 at 21:05
    3 1
    Гейчо първо си сгрешил годината не е 26, а 36 и втора парите ЛЕ според теб ще стигант ли да се изгради стадиона ??Те дори няма да стигнат за трибуна Джесика !
    Reply
    наклон на гей бандата
    17.09.2017 at 13:18
    46 5
    В общи линии – ако бием Лудогорец – има уговорка, ако завършим равен – мача е уговорен, ако паднем – срещата е нагласена…
    Reply
    ТОТО ботив
    17.09.2017 at 13:24
    5 42
    Не така. Ако паднете, значи купите са ви подарени, ако направете равен или биете, значи честно сте ги спечелили. Това е.
    Reply
    Наклон на гей бандата
    17.09.2017 at 17:49
    13 0
    Аха, значи няма вариант Лудогорец да ни бият с игра? Много си смешен…
    Reply
    ЛОШО КУЧЕ
    17.09.2017 at 17:23
    3 13
    Нямате победа освен за подарените купи и един мач от последния кръг миналата година, който нямаше никакво значения, всичко друго ви е хващане за палците или задна , когато играете с побратиите ви турци от Ряазгар.
    Така че тихо !
    Reply
    tarzan
    17.09.2017 at 13:04
    5 30
    za da pokajat che tova e kleveta neka pobediat ludogorec utre .
    Reply
    1912
    17.09.2017 at 13:06
    12 13
    А, ако паднем, значи е истина
    Reply
    Подарените купи
    17.09.2017 at 13:02
    6 37
    От началото на месеца Ботев се тресе. Къде заради излъгани очаквания, къде заради напразни надежди, къде заради чиста доза страх.

    За оставките и останалите няма смисъл да се говори. Новата сакрална дата е 1октомври. Тогава ще се понагласи пасиансът. Дотогава е ясно едно – всяка пешка с някаква власт в Ботев се мъчи да стане цар.

    Въпросът е във въпросите, отговори на които няма кой да даде. Ръководството е в оставка, на Николай Киров му пуши главата – няма играчи, а отборът му гостува на най-силния тим в България.

    Не, че ме интересува, но мой приятел пита. Затова и ще изстрелям няколко въпроса, които ще си останат и без отговор. Но все пак сме ги задали, нали!

    Има ли приятелски отношения между Ботев и Лудогорец? Справка – последните десетина мача за първенство.

    Има ли страх от Лудогорец сред лидерите на отбора? Справка – контузиите на Тодор Неделев, Пламен Димов и Крум Стоянов. Прибавяме и Йордан Минев. Всъщност, с него и без него, разликата в защитата на Ботев не е голяма

    Има ли връзка премията за мача с Левски с обещаната съща сума за ЦСКА-София. Двете премии от едно и също място ли са приготвени? Има ли такава и за кротка и разумна игра в понеделник в Разград?

    И така, това са част от въпросите, които мои приятели фенове на Ботев ежедневно ми задават. И те не се интересуват кой на какво ще е шеф, стига Ботев да е достоен отбор. Както цялото това лято!

    И накрая, в понеделник Ботев ще поведе рано в резултата срещу Лудогорец и след това ще инкасира загуба с 2:1? За един приятел питам.

  17. 12
    15

    Хахахаха тоя журналист, как ги разкри тия тотаджии от Коматево хахаха.
    Жълтурите сега са като насрани, щото ги разкриха публично и сега се чудят, какво да правят.
    Няма такъв СРАМ! Жълтури вместо да скачате на нас, скочете сега на вашите тотаджии де, що не им скочите? Щото сред вас има такива, които също бъркат в кацата с меда…те затова нищо не работят и са кибик на стдиона.Сраааааааааам

    • 6
      6

      http://www.segabg.com/article.php?id=95087

      500 души печелят от мачове, организаторът не плаща данъци
      Журналист създал схема за незаконни залагания

      Играех в Интернет и набирах нови хора, не знаех, че е незаконно, твърди репортерът.
      Спортният журналист от пловдивския в. “Марица” Юлиян Ангелов е бил задържан като организатор на схема за незаконни залагания върху резултати от спортни състезания. При акцията на НСБОП са задържани и двама души от Пазарджик, съобщи МВР. Самият Ангелов твърди, че просто е бил извикан на разпит, и вчера беше на работа.

      Преди около 3 г. 34-годишният репортер изработил схема за залагания чрез Интернет основно на футболни мачове, твърдят антимафиотите. Той си открил сметка, заредил я чрез банков трансфер, след което започнал да набира клиенти и да открива сметки на тяхно име. Залаганията ставали чрез легалните английски букмейкърски фирми “Евробет” и “Глобет”. Те дават на участник, който привлече още 3-ма, по 3% печалба всекидневно. Колкото повече стават тези хора, толкова повече печели собственикът на сметката-майка, в случая Ангелов. Той успявал да зариби много хора, защото залаганията в Интернет предлагат по-високи коефициенти, освен това печалбата се превежда веднага след мача. Ангелов обаче няма разрешително за такава дейност, а приходите му не са облагани с данъци.

      Той успял да привлече около 300 души. Залаганията за 3 мача варират обикновено между 150 и 200 лв. Понякога обаче има залози от 500 лв.

      “Няма никаква тайна мрежа, това са заложни къщи, които дават бонуси за нов клиент. Не съм запознат със законите и не съм знаел, че това незаконно. Нямам нищо общо със сметките на другите, както и с тези хора от Пазарджик”, каза пред “Сега” Юлиян Ангелов.

      Според НСБОП обаче, за да разшири бизнеса си, той включил своя приятел от Пазарджик Димитър К., на 28 г., срещу 1% от своята печалба. Димитър пък вкарал в играта Милен П., на 35 г. Той разнасял програми за предстоящите мачове по обществени заведения и приемал залозите кеш или по телефона на кредит. В игрите в Пазарджик се включили около 150-200 души. Изяснява се дали всички залози са превеждани в Интернет, или част Димитър е задържал за себе си.

      По случая са образувани две дознания по чл. 327 от НК за организиране на хазартни игри без разрешение. Законът предвижда до 3 г. затвор и глоба до 300 лв.

      • Никъде тук не се казва, кой е организатора на уговорките. Всеки може да разбере и да заложи, но кой е организатора?

  18. 13
    10

    Пълна порнография! Всички са в кюпа- като започнеш от БФС, после съдии и всички отбори! Ама как иначе да бъде, като тото мафията е спонсор на всички гореизброени! Ботев, горките, се чудеха как Лудогорец да изравни. Най- дейни бяха Меледже, Марин и особено Чворович! Толкова жалки артисти! И после се питат защо хората не ходят на мачове? Те не само няма да ходят на мачове, ами и по телевизията няма да ги гледат! Ами като ще гледаме порно, поне да бъде истинско, може на края и да се вземат?! После едикойси пишел глупости, че декларации, сълзи и на края смях! Къде е онзи сервитьор- президента да обясни сега нещата- постфактум? Ние, че сме канари- канари сме, ама те ни мислят за канарчета! Забелязал съм, че колкото по-прости хора въртят далаверите, толкова на по-прости ни правят със стари изтъркани номера! Измислете нещо ново бе господа!!! То бива, бива, ама почнаха да Ви пишат по сайтовете и то предварително какво ще направите! Толкова сте елементарни, че не мога да повярвам! Ох мой Ботев, кой ли не изтърпя? То не бяха Мърльовци, то не бяха Криваци, то не бяха сервитьори! Време е да идва следващият! Извинявайте Ботевисти, срам ме е!!!

    • 3
      2

      запиши са в нашта агитка бре , ний не сме тото-отбор. ний сички сме честната марийка от 8-я етаж

  19. 13
    15

    Ами това, че жълтите ще паднат с обръщалка се знаеше и дори бе изписано, че жълтите ще поведат рано в двубоя, и после ше паднат с обръщалка.Всичко стана така както каза журналиста.Търсих статията му, но успях да я открия, може да е премахната. Жълтите много добре знаят, че отбора им играе тото…затова при тях заплатите се изплащат и не се забавят, както беше при нас с кокича. Виждате ли, че няма толкова нагли човекоподобни като жълтите – медиите пишат как ше се развие мача, и как ще завърши и те пакмси правят тяхното без срам.Е няма такива нагледци честно.

  20. 10
    8

    саде Локо, саде Крушата! само ний можем да играем тото и да праим обръщалки.
    да идва Коко и да ви почваме жалтури, с тоя клоун не става.

  21. 11
    14

    точно както беше нагласено и според оакванията… Ех, де да имахме нормална прокуратура…

    • 12
      11

      не за 3-те мача на Лудогорец със сатета им БотевЪ

    • 6
      5

      Не беше ли нагласено за 3:1,питам за един приятел

  22. 14
    17

    Селяните, трябва да се извинят на цяла България за ПОРНО СПЕКТАКЛИТЕ С ЛУДОГОРЕЦ, ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ МАЧА.

  23. 16
    21

    Христо Ботев се е обърнал милиони пъти в гроба, че му опетнихте името!

    • 12
      8

      Личи си, че си столипиновец, ама много. Постарай се малко, толкова ли си проЗ.

  24. 19
    15

    Поредна загуба на точки заради елементарни грешки,докога ?

  25. 9
    19

    Глупости , изчистих топката , за жалост тя се отби в една крива главаи тръгна към мрежата, но Пластунчето затова струва колкото целия коматевски отбор, изчисти я.

    • 12
      3

      ИзвЕнен си! Не пиши тук, а ходи на училище. И не се представяй за друг, смешно е.

  26. 18
    24

    Добре, че послушах Юлиян от в-к Марица! Сложих 100лв на обръщалката и съм по богат сега!
    Жив и здрав Юлияне!

    • 10
      3

      Ти лично си толкова неграмотен, че даже не знаеш как да го направиш. И защо пишеш едновременно с няколко ника? Сам си пишеш и сам си отговаряш. За доктор си. А, снимай фишчето. 🙂

  27. 11
    30

    Прокуратурата трябва да разследва мача/ Порно мач от всякъде. В ролята на проститутката- жълтатата мастия!!!

  28. 22
    8

    Те са се уговорили да вкарат точно в 47 минута и в двата мача хаха. Ся че Терзиев е виновен е ясно ама да си мислиш че сме продали мача… просто си смешен

  29. 13
    29

    Селяни, да се извините на Юлиан Ангелов от Марица. Каза ви истината в очите.

  30. 20
    16

    ПП2/КР1 КОЕФ.25 КОЛЕГАТА ЖУРНАЛИСТ БЕШЕ МНОГО ПРАВ,ЧАКАМЕ ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ САЛЗЪТЪ

  31. 14
    20

    Изтръпнах при този рикошет накрая! Щеше да обърка уговорката! В крайна сметка – Всичко е добре, когато завърши добре! Хахаааххах Ъййй кьнариееее!!!

    • 16
      8

      Изтръпнал си защото щеше да получиш удар ако Ботев изравняха.За това си изтръпнал,иначе причината която посочваш,може да я кажеш на баба си.

  32. 16
    30

    Омръзна ми с това тото! Писна ми да гледам “Ботев”, който по една или друга причина мачка през първото полувреме и “Ботев”, който… Всячески се мъчи да падне през второто полувреме. Извинявайте, но с тото няма как да стане. И съм още видимо изнервен. А после сме тръгнали градско дерби да печелим… Да излязат някои хора и да кажат за колко време е уреден бюджетът. Любопитно ми е. Някои “директори” не заслужават постовете си, както и някои футболисти, които продават. Защото се вижда, че когато искат – играят. Не заслужавате да носите “жълто-черната” фланелка! Това е.

    • 12
      9

      Дончооооо, върни ми акциите ! Разкрит си !

    • 15
      19

      Не са само съдиите. Съдиите ли са виновни за откровено малоумния гол в 47-ата минута (съвсем случайно пуснахме такъв и за Суперкупата, пак в 47-ата минута)?
      Не. Ние сме виновни, че продаваме. И не съм “трол”, ако се съмняваш. Изнервен фен на “Ботев” съм.

      • 18
        11

        ходи се шибай бе малоумнико.Кво ли щеше да приказваш ако в 93 мин. бяхме изравнили.Повръща ми се от чергари като теб гей бандитче

        • 10
          16

          Малоумнико, аз съм на всеки мач на стадиона. Няма “ако”. Резултатът се вижда. Свали малко “жълтите” очила. Аз го направих и виждам как стоят нещата. А фактите са, че продадохме мача. Случайно да видя къде мина топката при първия гол?
          Май не, а? В обсега на Чворович. Да те светна, не че нещо.
          И “гей бандитче” ще казваш на някого друг. Защото на живо няма да посмееш.

    • 11
      24

      Техните съдии ви дадоха измислена дузпа и то в 6-тата минута. Аз не си спомням скоро някой да е свирил дузпа на противников отбор срещу Лудоходец ?

Коментарите са затворени