Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров определи група от 19 футболисти за предстоящия мач с Лудогорец. Двубоят с “орлите” е в събота от 20:00ч. на “Лудогорец арена” в Разград.

Наставникът на “канарчетата” извършва две промени спрямо последния мач с ЦСКА-София. Извън групата останаха Радослав Терзиев и Антонио Вутов, а на тяхно място сред 19-те попаднаха Запро Динев и Станислав Шопов.

Ето и групата на пловдивчани:

Даниел Кайзер, Иван Чворович, Филип Филипов, Джонатан Перейра, Костадин Ничев, Кристиан Димитров, Димитър Пиргов, Лъчезар Балтанов, Еберт Кардосо, Станислав Шопов, Радослав Апостолов, Антон Карачанаков, Тодор Неделев, Васил Шопов, Запро Динев, Кристиан Добрев, Лазар Марин, Феребори Доре, Александър Тонев

17 КОМЕНТАРИ

  1. Ако някой наглец сере пред дома ви, не се ядосвайте!! Избършете с някой черно бял парцал, наврете кривата му кратуна в нечистотиите и го изхвърлете на улицата! После ДЕЗИФЕКЦИРАЙТЕ посредством следния уред: http://ingenerov.net/images/stories/articles_img/steam/180632524.gif ….и продължете да се наслаждавате на ароматното си кафе!!!!:))))))))))) Му хаааааааааааахаааа

  2. 6
    5

    БЯЛАТА МЕЧКА ПАК ЩЕ ЯДЕ ЛАЙНА СЛЕД ЗАГУБАТА, ОТ РЯЗАНИТЕ ВАЙ ВАЙ ВАЙ, ТОВА НЕ НИ СТИГНА, ОНОВА НЕ НИ СТИГНА СЪДЯТА МЪДЯТА.

    • Ти пък ся. Вместо да се радваш,че Ботев ще падне си седнал да се кахъриш. Не прави така. Плашиш ни. Ще вземе да ти прилошее и да се гътнеш.

  3. 7
    12

    Братя КОМАНЧИНИ кога стадиона ва, жа имали ва, май жа оставаме на ДОМАТЕВО 🍅 🍅 🍅 ва, давай да продаваме, чесън, домати, лук, патладжани, картофи 🥔 ва, да прайм стадион ва братя ИНДИЯНЦИ.

  4. 7
    10

    Бел а не бием чоербътъ веднага ставаме от градския любимец ЛОКОМОТИВ ва да тейба.

  5. Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, французи, индианци, бразилци, шведи, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!! Да съ пумолим на всевишния, дъ ни съ класирът Ботев!!!!! Както е тръгналу отнасят чорбата и ф Софето!!! Да идим на нашту свиштенну мясту и дъ съ молим!:))))) https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13 ПУФ ПАФ:))) МУХАААААААА

  6. 16

    Споко…сьстава ще е друг!!
    Не е страшно в Разград..с повече внимание и без зор.
    Внимание от кьм картони и по-предпазливо от кьм кунтузии.
    Успех Канари!

  7. 10
    4

    Ники, защо не взе повече юноши, Разград като гости ли ще бием, мача е в сряда бе мен………

  8. ЕКСКЛУЗИВНО: Левски се договори с титуляр на Ботев Пд
    3
    18

    Левски е договорил първия си летен трансфер. Това ще бъде 27-годишният полски вратар Даниел Кайзер. Стражът вече е постигнал разбирателство с ръководството на “сините” за преминаването си на “Герена”, съобщи marica.bg.

    Шефовете на “жълто-черните” направиха няколко опита да задържат Кайзер, чийто договор изтича в края на сезона. Те обаче не успяха да стигнат до договорка с играча и мениджърите му. Въпреки това поляът остава несменяем титуляр под рамката на пловдивчани и пази на ниво. Той иска да приключи престоя си с трофей или виза за евротурнирите, преди да обяви трансфера си в Левски.

    “Канарчетата” имат шанс да се класират за финала за Купата на България – в първия полуфинал победиха ЦСКА-София с 3:2 у дома. Освен това, са на четвърто място в елита. Тази позиция ще даде право на бараж за Лига Европа, ако “армейците” вземат купата.

    Даниел Кайзер е роден на 23 февруари 1992 година, висок е 186 см. Той се наложи като титуляр в Ботев през миналата пролет. През настоящия сезон Кайзер е единственият, който не е пропуснал дори една минута от мачовете в Първа лига – има на сметката си 2610 игрови минути, пазил е без смяна и в 29-те шампионатни мача.

    • 22
      2

      От ръководството на Левски съобщиха, че спряганите за нови попълнения Даниел Кайзер и Жуниор Мапуку, не попадат в плановете.

      „Това са инсинуации и откровени спекулации“, съобщи пред Дарик радио сериозен източник от „Герена“.

      Най-вероятно хора около Мапуку и Кайзер търсят вдигане на цената на футболистите на гърба на Левски.

      Слуховете около нападателя тръгнаха след няколко негови публикации в мрежата, чрез които намекна, че се връща на „Герена“. Колкото до Даниел Кайзер, той води усилени преговори с Ботев за тов договор, тъй като контрактът му изтича в края на сезона.

      Аре яжте му главата курви черно бели столипински!
      Кратка е радостта на мангала и жалко е съществуването му.

    • 16

      Споко..партенка!
      Левски потвьрдиха че е спекулация!!!
      Успех Кайзер и само Ботев Пд

  9. 4
    19

    “Бял” ….този инат ще ти изяде главата!!!
    Правиш същите глупости както 2017г но тогава реванша беше срещу Верея ,я сега е срещу ЦСКА!
    Майка му дейба…..един мач има да спечелиш и не се пазиш за него!
    Ти си треньора и си носиш кръста!

    • 13

      Шматка , гота станеш треньор на Ботев пловдив , си прави тънките сметки! За момента си господин Никой , за да коментираш действията на Николай Киров!

Коментарите са затворени