Архитект Савов, който присъства днес на срещата за стадион Христо Ботев, която се проведе в Коматево, се съгласи да каже няколко думи пред репортерът на PlovdivDerby.com.

“Имахме среща, на която да обсъдим, как да се случват нещата за стадион Христо Ботев. Аз със срокове и начални дати не мога да се ангажирам, защото не е от моята компетенция. Мога да кажа, че се вижда светлина около този обект. Останалото могат да ви го разкрият от клуб, ако желаят. Да, присъствахме аз, г-н Генков и г-н Тинко Йорданов. Ако имам възможността да работя по този проект с човек и специалист като г-н Генков за мен ще е чест.”

33 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    2

    Новоизлюпеният президентът на Ботев Георги Самуилов вкарва в сила нов правилник в клуба. Да въведе ред е едно от първите неща, с които се захваща Самуилов.

    Футболистите и треньорите ще бъдат запознати с новия правилник.

    Ще има сериозни глоби за всякакви нарушения. Освен това Самуилов ще бъде напълно безкомпромисен към всякакви изказвания уронващи престижа на клуба.

    В Ботев ще има и нов начин за изплащане на премии, които ще бъдат обвързани с резултатите.

    Този нов ред със сигурноат няма да се хареса на футболистите и феновете, поради което се очаква в клуба да настъпят раздори и катаклизми, а феновете да си поискат стадиона.

  2. 5
    4

    Записвам си поредните две седмици! Сядам и чакам!

  3. 22
    7

    Ботев с най-модерния стадион и база в България! Все пак ни радва с купи и успехи!
    САМО БОТЕВ

    • 7
      19

      Глупако, кой от София “ще разреши ” Пловдив да има модерен стадион? Говорим за клубен? В София нямат , Пловдив да има??? Нали ако това стане, се сещаш, че гостуванията на шопските “грандове” ще се превърнат в кошмар? Дали го искат от София?

      • 15
        5

        Явно голяма мъка те е налегнала , че чак и умно се изказваш кой от София ще има напротив бе тъпо парче недоклатено.
        Гледай цирка с главно действащо лице г-н Крушарски и недей да се напрягаш толкова много.
        Просто ясно казано до две седмици започва почистване и хидро изолация на сектор ”А”,след което се започва издражането на недовършената трибуна и едновремено ще се дострояват другите издигнати сектори.
        Та както се казва мишоци с квадратни глави от малценството да не умуват……………….моля,моля.
        Страх в тресе знам го,но така си е.

        • 5
          5

          А тези,, умнотии “дето ги ръсиш, на каква почва стоят на пясък?! Те не позволиха(шопите) да се ремонтира най-красивия стадион в България(Пловдив), защото ще стане и най-големия 55000 хиляди, та няма да направят мръсно за клубен стадион! Ако сега пред изборно може да се излъжа, ще е добре!

    • 3
      1

      Бате изчакай само чорбата да си направят и те стадиона ! Не че нещо ама ми хвалите стадион за 18/19 хиляди . Ако мошеника ГГ е ЮИ направят това което са замислили вашия стадион ряпа ще яде !

  4. 12
    2

    Няколко фирми се наредиха на опашка за хидроизолация на Сектор А на стадион „Христо Ботев“.

    Както вече ви съобщихме фирма „Запрянови“ вече направи оглед на Сектор А на „Колежа“. В клуба обаче са постъпили и други оферти и президентът на клуба Георги Самуилов ще трябва да вземе решение коя фирма ще започне работа по сектора.

    Както PlovdivNews.bg съобщи, „Главболгарстрой“ ще извършва основните действия по стадиона с някой подизпълнител.

  5. 28
    7

    Мангалките от столипиново освен да се гаврим с тях и да им се разбиват въшливите кратуни за друго не стават.Директно в Кюстендил ще ви изселим паразити черни.

    • 23
      9

      Ти, определено си оформен олигофрен! Аз съм трето поколение локомотивец, и с много добро настроение приемам положителните информации за стадион Хр. Ботев! Първо защото съм потомствен пловдивчанин, второ защото много повече съм бил на този стадион от теб! Този стадион е на на Ботев, но и на Пловдив!

    • 14
      1

      Върл педал, не виждаш ли къде са чернилките за които пишеш? В Русе, в Гълъбово, в Калековец! Престанете с бъзиканиците и от едната и от другата страна! Вървете към обединение, против оциганяването на България! Закъсняваме с отпора срещу тази пасмен

  6. 43
    12

    Стадиона не само,че ще се довърши,но и ифраструктурата около него ще промени тази част от град Пловдив.
    Просто невиждам защо има толкова злоба в тези заешки черно бели сърчица.
    Момчета не разбрахте ли,че в Пловдив на този етап има само един любимец и това е Ботев.
    Може би се стряскате при мисилта,че Ботев успее ли да си довърши стадиона вие изпадате в пълна глуха.
    И така Колежа ще го има не се стряскайте толкова много,но идва мрачната вест ст.Тодор Диев който ще стане и той доста преди Крушарски да предприеме нещо за вас.Та нищо чудно Спартак Пд да е следващият замесник на вашето жалоко подобие на футболен клуб.
    И отново да виго набия във квадратните цигански глави Ботев ще има ултра модерно съоръжение СТАДИОН ХРИСТО БОТЕВ.

    • 14
      36

      А бе педераст селски… Ще го набиеш в на майка ти серенясалата п*тка! Имало само един любимец? Да тъй в недоклатеното педалче!

    • 8
      28

      Мойта информация е съвсем различна. За съжаление нищо няма да стане. Инфото ми е 100%. Самуилов протаква нещата. Парите за стадиона още ги няма. Може да се почне, но само да се отбива номера със някои дребни неща по стадиона и това ще е.

    • 4
      10

      Още един изрод в жълто! Положителните неща идват и от Лаута! Нека да спрем с простотии те! Града ни има само полза от това да се от вършат стадионите!

  7. 13
    24

    Има светлина , от светулките в кривите коматевски глави !!!

  8. 9
    24

    Ветлина върху строежа има всеки ден, а през нощта спира…и така всеки ден. От тая светлина, арматурата и бетона изгниха. А тоя архитект, за втори път дава едни и същи отговори! И предишния път каза, че “със сркове” не може да се ангажира и “ако искали от ръководството да ооментират”??? Що никой не попита Самуилов или някой от управителният съвет? Вече и балъците разбраха, че всичко е ташак.

  9. 8
    29

    Господа управници, докога ще лъжете най-футболната общественост в БГ – пловдивската? Кажете веднъж за винаги:става строежа, не става строежа! Има пари за строежа, няма пари за строежа за стадион Христо Ботев! Единственото-футбола е нашата надежда!

    • 12
      35

      Жълт бек, този стадион не засяга града и фитболната му общественост! Той засяга само един ФК и феновете му! Града го интересува градския стадион, който ще може да се ползва от всички и пловдивчани ще имат един хубав градски стадион, ако го завършат! Строежа на “Източен” не бива да е стадион, защото не му е там мястото! Не намесвайте пловдивчани в частните интереси на частен ФК!

      • 18
        5

        Ега си колко проС гейбандит си!!!

      • 5
        5

        Аз съм 100%локомотивец,ати се изявява като жълт трол! Ти какво печелиш от постоянното противоборство, бе потник?

  10. 18
    27

    Ужаст. Като го слушам колко е сърдит и ядосан арх. Славов, май светлината в тунела е от задаващ се влак.

    • 27
      13

      Нещо в главата не си наред,за туй чуваш влакове.

      • 13
        17

        А бе Рачо, те не търкалят само вас жълтите! Те лъжат безкомпромисно целия ни град! Никой до този момент не е дал гаранция за парите дали са под сигурени , за някакви срокове за довършването на стадион Хр. Ботев! Да не говорим за другите стадиони!

        • 10
          17

          Какво му обясняваш на този тъпунгер , оФците на село имат повече акъл

          • 11
            5

            Това да ти го каже пък гейбандит,който е сигурно много умен…

          • 6
            10

            Не знам овчарчето колко е умно , но Рачо е абсолютно наивен помак.
            Ако е жена , гащите постоянно ще са в джоба му.

        • 9
          4

          Е точно на теб ли трябва да се дават гаранции?Ами в БГ сме,където нещата стават/ако станат/много бавно.И с тия срокове ставате смешни!Има срок даден от общината!!!Сигурно си мислиш че тоя срок е изсмукан от на някого пръстите,а не обмислен кога какво ще стане!Търкаляли тоя,търкаляли оня-глупости на търкалета.

          • Рачо ли си, мияча от Лондон ли си, не е толкова важно, колко пъти отлагат сроковете за стадион Ботев, можеш ли вече да ги преброиш? Повече от две години слънгосват и Локо то за концесията, както и за базата в Тракия дето е само трънаци и храсталаци? Дано всичко това да не е предизборна раздвижване на дере белите?

    • 7
      16

      Краят на всички надежди е че стадиона няма да стане!Еемииии,сори манговци!

Коментарите са затворени