Арх. Савов пред PlovdivDerby.com: Има светлина за Колежа!

33
3166

Архитект Савов, който присъства днес на срещата за стадион Христо Ботев, която се проведе в Коматево, се съгласи да каже няколко думи пред репортерът на PlovdivDerby.com.

„Имахме среща, на която да обсъдим, как да се случват нещата за стадион Христо Ботев. Аз със срокове и начални дати не мога да се ангажирам, защото не е от моята компетенция. Мога да кажа, че се вижда светлина около този обект. Останалото могат да ви го разкрият от клуб, ако желаят. Да, присъствахме аз, г-н Генков и г-н Тинко Йорданов. Ако имам възможността да работя по този проект с човек и специалист като г-н Генков за мен ще е чест.“

33 КОМЕНТАРА

 1. 1
  2

  Новоизлюпеният президентът на Ботев Георги Самуилов вкарва в сила нов правилник в клуба. Да въведе ред е едно от първите неща, с които се захваща Самуилов.

  Футболистите и треньорите ще бъдат запознати с новия правилник.

  Ще има сериозни глоби за всякакви нарушения. Освен това Самуилов ще бъде напълно безкомпромисен към всякакви изказвания уронващи престижа на клуба.

  В Ботев ще има и нов начин за изплащане на премии, които ще бъдат обвързани с резултатите.

  Този нов ред със сигурноат няма да се хареса на футболистите и феновете, поради което се очаква в клуба да настъпят раздори и катаклизми, а феновете да си поискат стадиона.

 2. 5
  4

  Записвам си поредните две седмици! Сядам и чакам!

 3. 22
  7

  Ботев с най-модерния стадион и база в България! Все пак ни радва с купи и успехи!
  САМО БОТЕВ

  • 7
   19

   Глупако, кой от София „ще разреши “ Пловдив да има модерен стадион? Говорим за клубен? В София нямат , Пловдив да има??? Нали ако това стане, се сещаш, че гостуванията на шопските „грандове“ ще се превърнат в кошмар? Дали го искат от София?

   • 15
    5

    Явно голяма мъка те е налегнала , че чак и умно се изказваш кой от София ще има напротив бе тъпо парче недоклатено.
    Гледай цирка с главно действащо лице г-н Крушарски и недей да се напрягаш толкова много.
    Просто ясно казано до две седмици започва почистване и хидро изолация на сектор “А“,след което се започва издражането на недовършената трибуна и едновремено ще се дострояват другите издигнати сектори.
    Та както се казва мишоци с квадратни глави от малценството да не умуват……………….моля,моля.
    Страх в тресе знам го,но така си е.

    • 5
     5

     А тези,, умнотии „дето ги ръсиш, на каква почва стоят на пясък?! Те не позволиха(шопите) да се ремонтира най-красивия стадион в България(Пловдив), защото ще стане и най-големия 55000 хиляди, та няма да направят мръсно за клубен стадион! Ако сега пред изборно може да се излъжа, ще е добре!

  • 3
   1

   Бате изчакай само чорбата да си направят и те стадиона ! Не че нещо ама ми хвалите стадион за 18/19 хиляди . Ако мошеника ГГ е ЮИ направят това което са замислили вашия стадион ряпа ще яде !

 4. 12
  2

  Няколко фирми се наредиха на опашка за хидроизолация на Сектор А на стадион „Христо Ботев“.

  Както вече ви съобщихме фирма „Запрянови“ вече направи оглед на Сектор А на „Колежа“. В клуба обаче са постъпили и други оферти и президентът на клуба Георги Самуилов ще трябва да вземе решение коя фирма ще започне работа по сектора.

  Както PlovdivNews.bg съобщи, „Главболгарстрой“ ще извършва основните действия по стадиона с някой подизпълнител.

 5. 28
  7

  Мангалките от столипиново освен да се гаврим с тях и да им се разбиват въшливите кратуни за друго не стават.Директно в Кюстендил ще ви изселим паразити черни.

  • 23
   9

   Ти, определено си оформен олигофрен! Аз съм трето поколение локомотивец, и с много добро настроение приемам положителните информации за стадион Хр. Ботев! Първо защото съм потомствен пловдивчанин, второ защото много повече съм бил на този стадион от теб! Този стадион е на на Ботев, но и на Пловдив!

  • 14
   1

   Върл педал, не виждаш ли къде са чернилките за които пишеш? В Русе, в Гълъбово, в Калековец! Престанете с бъзиканиците и от едната и от другата страна! Вървете към обединение, против оциганяването на България! Закъсняваме с отпора срещу тази пасмен

 6. 43
  12

  Стадиона не само,че ще се довърши,но и ифраструктурата около него ще промени тази част от град Пловдив.
  Просто невиждам защо има толкова злоба в тези заешки черно бели сърчица.
  Момчета не разбрахте ли,че в Пловдив на този етап има само един любимец и това е Ботев.
  Може би се стряскате при мисилта,че Ботев успее ли да си довърши стадиона вие изпадате в пълна глуха.
  И така Колежа ще го има не се стряскайте толкова много,но идва мрачната вест ст.Тодор Диев който ще стане и той доста преди Крушарски да предприеме нещо за вас.Та нищо чудно Спартак Пд да е следващият замесник на вашето жалоко подобие на футболен клуб.
  И отново да виго набия във квадратните цигански глави Ботев ще има ултра модерно съоръжение СТАДИОН ХРИСТО БОТЕВ.

  • 14
   36

   А бе педераст селски… Ще го набиеш в на майка ти серенясалата п*тка! Имало само един любимец? Да тъй в недоклатеното педалче!

  • 8
   28

   Мойта информация е съвсем различна. За съжаление нищо няма да стане. Инфото ми е 100%. Самуилов протаква нещата. Парите за стадиона още ги няма. Може да се почне, но само да се отбива номера със някои дребни неща по стадиона и това ще е.

  • 4
   10

   Още един изрод в жълто! Положителните неща идват и от Лаута! Нека да спрем с простотии те! Града ни има само полза от това да се от вършат стадионите!

 7. 13
  24

  Има светлина , от светулките в кривите коматевски глави !!!

 8. 9
  24

  Ветлина върху строежа има всеки ден, а през нощта спира…и така всеки ден. От тая светлина, арматурата и бетона изгниха. А тоя архитект, за втори път дава едни и същи отговори! И предишния път каза, че „със сркове“ не може да се ангажира и „ако искали от ръководството да ооментират“??? Що никой не попита Самуилов или някой от управителният съвет? Вече и балъците разбраха, че всичко е ташак.

 9. 8
  29

  Господа управници, докога ще лъжете най-футболната общественост в БГ – пловдивската? Кажете веднъж за винаги:става строежа, не става строежа! Има пари за строежа, няма пари за строежа за стадион Христо Ботев! Единственото-футбола е нашата надежда!

  • 12
   35

   Жълт бек, този стадион не засяга града и фитболната му общественост! Той засяга само един ФК и феновете му! Града го интересува градския стадион, който ще може да се ползва от всички и пловдивчани ще имат един хубав градски стадион, ако го завършат! Строежа на „Източен“ не бива да е стадион, защото не му е там мястото! Не намесвайте пловдивчани в частните интереси на частен ФК!

   • 18
    5

    Ега си колко проС гейбандит си!!!

   • 5
    5

    Аз съм 100%локомотивец,ати се изявява като жълт трол! Ти какво печелиш от постоянното противоборство, бе потник?

 10. 18
  27

  Ужаст. Като го слушам колко е сърдит и ядосан арх. Славов, май светлината в тунела е от задаващ се влак.

  • 27
   13

   Нещо в главата не си наред,за туй чуваш влакове.

   • 13
    17

    А бе Рачо, те не търкалят само вас жълтите! Те лъжат безкомпромисно целия ни град! Никой до този момент не е дал гаранция за парите дали са под сигурени , за някакви срокове за довършването на стадион Хр. Ботев! Да не говорим за другите стадиони!

    • 10
     17

     Какво му обясняваш на този тъпунгер , оФците на село имат повече акъл

     • 11
      5

      Това да ти го каже пък гейбандит,който е сигурно много умен…

     • 6
      10

      Не знам овчарчето колко е умно , но Рачо е абсолютно наивен помак.
      Ако е жена , гащите постоянно ще са в джоба му.

    • 9
     4

     Е точно на теб ли трябва да се дават гаранции?Ами в БГ сме,където нещата стават/ако станат/много бавно.И с тия срокове ставате смешни!Има срок даден от общината!!!Сигурно си мислиш че тоя срок е изсмукан от на някого пръстите,а не обмислен кога какво ще стане!Търкаляли тоя,търкаляли оня-глупости на търкалета.

     • Рачо ли си, мияча от Лондон ли си, не е толкова важно, колко пъти отлагат сроковете за стадион Ботев, можеш ли вече да ги преброиш? Повече от две години слънгосват и Локо то за концесията, както и за базата в Тракия дето е само трънаци и храсталаци? Дано всичко това да не е предизборна раздвижване на дере белите?

  • 7
   16

   Краят на всички надежди е че стадиона няма да стане!Еемииии,сори манговци!

Comments are closed.