Старши-треньорът на Ботев Пловдив сподели мнението си след загубата от Берое, която дойде с гол в последната минута на редовното време.

“Твърде много е да получим три гола. Имахме проблеми във фаза защита. Първият и третия гол можеха да бъдат преодолени с повече борба в центъра на защитата. Минуиа преди третия гол имахме възможност трима на двама да отбележим, не успяхме и това бе разковничето. Бъдещето ще покаже, дали Стивън Петков ще е в бъдеще титуляр. Ние треньорите избираме състава, така че той да е най полезен. Когато преценим, че Стивън ще е най-полезен на тима от първата минута, тогава и той ще е титуляр.”

16 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    8

    Бел вън Некадърник!
    Махай се експириментална мишка!

  2. 7
    9

    Прости тролове, Белия ли ни вкара три гола, той ли направи детинската дузпа и той ли накара трима защитници да остават един непокрит нападател в последната минута? Ако беше пуснал Стивън от първата минута, по-силна ли щеше да е защитата?

    • 3
      3

      Пълни глупости си написал, Белия е инат , с чупат характер!

  3. 14
    6

    Колко пъти пиша, че при Белия повечето от хубавите неща са на късмет, а не че е голям треньор! Да, ама много фенове има ! От 30г. той бил най – добрия треньор?????

  4. 15
    7

    Бял, ти много на сериозно се взе бе, много нагъл стана! Какво искаш още от Стивън, та БЪДЕЩЕТО щяло да покаже дали ще почва титуляр? Ей, много си долен, прост, много! Кога ще те вземат в Лудогорец-нямам търпение. Нямаме треньор и това е!

  5. 18
    3

    Гн Киров, пробвай веднъж без този чвор Диого пък да видим кво ще стане, излез веднъж със Стивън и Паоло ПОНЕ ВЕДНЪЖ ПРОБВАЙ, НИКОЙ НЯМА ДА ТИ СЕ СЪРДИ НО СТИВЪН ЗАСЛУЖАВА

    • 8
      2

      също ..и другия чвор с късите крачета – нещо много постоянен титуляр стана при белия.

  6. 13
    13

    Стоян канара каза всички други вън но Белия да не се бара…..бил икона.

  7. 16
    31

    Боли ли така в последната минута еничари гнусни хахахахахах

Коментарите са затворени