Една от най- добрите новини за Ботев вече е факт! Клубът бе в процес на преструктуриране и изчистване на вътрешнофирмената задлъжнялост. Дългът ТЦ ИМЕ беше в много големи размери и тежеше като воденичен камък на клуба. Това бе и една от причините Георги Самуилов да се оттегли от клуба.

След дълга работа, президентът на клуба Ангел Палийски вече е взел документа, който показва, че Ботев няма дългове, твърди Пловдивнюз.

Така от днес Ботев не е натоварен с космическите задължения за милиони.

Ботев има текущи задължения, но те не са в големи размери и няма да пречат на развитието на клуба.

Утре това ще бъде официално обявено на Акционерното събрание на клуба, на което ще присъстват представители на Сдружение Ботев и на досегашния собственик на 39% от акциите ТЦ ИМЕ.

След това акционерно събрание, акциите на “Ботев” ще бъдат свободни и без тежести за евентуални нови собственици.

42 КОМЕНТАРИ

  1. 32
    4

    И кво сега.Голямото очакване Ботев да фалира, и да се разпадне, не се случи.Злобните комплексирани буферски душички са жестоко изтерзани.Като им прибавим и купата която днес ПРЕГЪРНАХМЕ,плюс обявяването утре на хората които ще издържат Ботев ,и това че най вероятно ще играем и финал ,и започват дълги безсънни нощи за тях.Лошите новини за тях не свършват до тук.Пари в клуба им няма.Собственика обмисля абдикация.Отбора е в трагично състояние,а предвид възрастта на футболистите им е без бъдеще.Получихте си заслуженото .Очакват ви още негативни новини.

  2. 9
    34

    Ангел Палийски ако лъже ?
    Тогава съблечен и стриган насред строежа на Колежа.

    • 9
      39

      АМИ ТОЙ ЛЪЖЕ! НАЛИ КОЛЕЖА Е СТРОЕН С ПАРИ НА КТБ. НАЛИ ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВРЪЩАТ! КАК ТАКА ЕДИН ПОЛУ-ГРАМОТЕН ЧОВЕК, КАТО ПРЕЗИДЕНТА НА БОТЕВ, ЩЕ КАЖЕ “РАЗ” И ДЪЛГЪТ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ. ПЪРВО ДА СЕ КАЖЕ КОЛКО Е ТОЗИ ПРОСЛОВУТ ДЪЛГ, ЗАЩОТО НЕ ГО ЗНАЕМ. АКО ТОЙ ОТПАДНЕ, ТО ЩЕ Е ЗА СМЕТКА НА НЯКОЙ! КОЙ Е ТОЙ И НЕ СЕ ЛИ ЗАСЯГАТ ИНТЕРЕСИ НА ФОНДА ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА ДЕПОЗИТИТЕ. АКО Е ТАКА, ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ СЕ НАМЕСИ НЕЗАБАВНО… ОБЪРКАНА ИСТОРИЯ! ЗАТОВА СИ МИСЛЯ, ЧЕ ТОВА Е ПОРЕДНАТА ПАРТЕНКА!

      • 34
        8

        Тук говорим за вътрешно – фирмени задължения. Имаш ли представа какво е това?
        Какви са тези простотии които пишеш? Гледай си Локо, че там нещата започват да стават сериозни.

    • 8
      1

      най-готино е, като се задавиш в собствените си лайна, фризьор от маалата.

  3. 4
    33

    Извънредно в БЛИЦ! Спас Русев влезе във “Виваком”! Правдата възтържествува! Посякоха амбициите на банкера – беглец Цветан Василев и протежето му Косарев.

    Юридическата правда възтържествува. Бизнесменът и благодетел на “Левски” Спас Русев влезе във “Виваком”, научи БЛИЦ след проверка в Търговския регистър. След множество съдебни процедури бяха отрязани амбициите на банкера беглец Цветан Василев и протежето му в България Дмитрий Косарев за превземане на телекома.

    В поредица медийни изяви Косарев се опита да създаде интриги срещу новите ръководни фигури на “Виваком” и да ги дискредитира.

    Коварният му план, обаче не сработи. Търговският регистър е вписал като нови членове на ръководството на “Виваком” петима членове. Това са Спас Русев, Зено Алоис Майер, Божан Иванович, Бруно Дюшарм и Франц Хьоерхагер. Очаква се още на първото заседание на новото ръководство на телекомуникационната компания да избере Спас Русев за председател на борда на директорите.

  4. 9
    31

    Сега като имаме пари , може и кредите на феновете да раздаваме, за сеитба, за пролетници, есенници, за околтучване на доматите и резитба на фиданки.

    Тези, които смятат да отварят свинарници ще са с предимство, особено ако са вдигали онова знаме с полумесеца.

    • 30
      4

      Урааа! Връщам се в бизнеса с прасетата! Аз в сърцето си имам знаме с полумесец, както и всеки правоверен локомотивец.

  5. 7
    25

    ВЯРНО Е, ИЗЧИСТИХМЕ СЕ ОТ МИЛИОНИТЕ ДЪЛГОВЕ, ДАЖЕ НА НАС НИ ДЪЛЖАТ ПАРИ И ТО МНОГО ПАРИ, МИЛИО НИ ДЪЛЖАТ

  6. 7
    30

    АРЕСТ И ЗА ХАНЪМА АЙШЕ СЛЕД КАРАИБРАХИМ АГА.

    Софийският апелативен съд разреши ареста на жената на банкера-беглец Цветан Василев – Антоанета. Пред апелативните магистрати защитниците на банкершата оспорваха прокурорското постановление за задържане за 72 часа на Антоанета Василева, съобщи “Монитор”.

    Прочети повече в Blitz.bg: http://www.blitz.bg/kriminalni/prestplenie/ot-poslednite-minuti-sdt-razreshi-arest-za-zhenata-na-tsvetan-vasilev_news503808.html

    • 22
      6

      Кой друг ако не ти ще чете Блиц? Там може да прочетеш много неща, които ще стоплят малката ти душичка. За твое съжаление повечето не са верни.

      • 7
        1

        Верни са, верни, колега , наблягай на ваксинациите срещу птичи грип.

        Утре пак ще сте озъбени като ви кажат че това не е онова, за което копнеете.

  7. 12
    29

    Поредната лъжа съчинена от измамния дует:президент и слугата пчела

  8. 40
    10

    Масови инфаркти в Столипиново, Шикера и Армана! Следващият месец се очаква нова голяма вълна от инсулти и инфаркти във въпросните райони на Пловдив! Директора на УМБАЛ СВ Георги е поискал помощ от здравното министерство във връзка с очакваната ситуация!

  9. 40
    7

    ха-ха-ха Циганския катун се разпада,манговците са в шок,няма пари,няма треньор,Крушарски е на път да се откаже от футбола,ужас……линейките не стигат в Пловдив…

  10. 8
    43

    Пак жълти лъжи. Цял живот Ботев живее под една голяма лъжа и забулен от едни тир лъжи. Фактически, това е един клуб, който не съществува, или по точно съществува само за хора с жълти очила и имунизирани против лъжи.

  11. 9
    35

    Пчелата пак лиже гъза, на Плаьо салфетката

  12. 11
    46

    И как стана тая работа? 50 000 000 задължения и изведнъж изчистени??? Да ги разправят на някой друг тия! Това ако стане значи всеки един Българин спокойно може да отиде в банката и да иска да му заличат кредита по примера на селското сдружение!

    • 44
      12

      По голяма простотия не можа ли да измислиш?Алооо,вътрешно фирмени задължения,къде ти се присънват банки ве балуш?

      • 9
        28

        И какви са тези вътрешно фирмени задължения? Клуба Ботев от колко фирми се състои? Или има много отбори /фирми/ Ботев задлъжняли една на друга? Парите от задълженията от къде са? Не са ли от банки ве балуш?

        • 17
          2

          И теб те гонят банки мангоооо.Ми кажи коя банка е.Тъп си като Потуш.

        • 10
          1

          Вътрешно фирмени задължения прост казано са: Ботев Пловдив е фирма която е собственост на друга фирма в случая ТЦ-ИМЕ и дължи пари на въпросната фирма.

          • 8
            1

            Какво му обесняваш на тоя капут.Не е за прости хора тая работа.

  13. 33
    10

    аве другарю Крошарски кога ше ни даваш заплатите? омръзна ми да игрйм тото, лото, държавна лотария, билетчита от 1 лев..
    Нежния вечи вади скарата и ше почва пак кибапчетата.

  14. 43
    12

    СТОЛИПЕНОВСКИТЕ ЦИГАНЧЕТА СЕ НАСИРАТ
    НАААААХААААААААААААХАХАХАААХААААХАХАААХАААХААХААХАААХААХХАХААХХХАХАХАХАХАХАХАХАХА
    ГЛЕДАЙТЕ СИ ВАШИЯ БАТАК МАНГАЛИ ИЗМИСЛЕНИ
    ЧЕ КОГАТО КРУШАТА ПРИКЛЮЧИ С ВАС НЯМА ДА ВИ ИМА НА КАРТАТА ЖАЛКАРИ

    • 29
      6

      пускаш смазка от гъза, че да ви го набабанят чорбарите пък сега!

  15. 11
    45

    Бива, бива. От 50 милиона, останаха 20 милона задължения.

  16. 12
    47

    Щтракнах с пръст и задълженията за милиони изчезнаха.

  17. 51
    9

    Споко бе истина е. Това е било едно от изискванията на новите собственици за да дойдат.

    • 13
      40

      Еми Самуилов като е знае, че до един месец няма да има задължения защо избяга. Нещо не се вързват нещата. Поредните лъжи.

  18. 99
    6

    Честито на ботевистите! Спрете със злобата и нека пловдивските отбори са все по- добре! Всички фенове в Пловдив са заинтересовани Локомотив и Ботев да са силни така и дербитата ще бъдат интересни и чакани с нетърпение! Успех на всички!

  19. 47
    21

    Докато не го потвърдят официално, не вярвам. Наслушахме се на много лъжи на Палийски и компанѝя. Дано поне това да не е партенка. Само БОТЕВ!!!

Коментарите са затворени