Крилото Запро Динев днес ще стане футболист на Ботев Пловдив, научи PlovdivDerby.com. Това ще се случи след днешната тренировка на канарчетата, в която 19-годишното ново попълнение на канарчетата ще се включи.

Запро ще тренира с новите си съотборници, но няма да може да играе за новия си отбор до Нова година. Той ще бъде картотекиран от канарчетата за началото на следващия полусезон. Запро Динев ще подпише с жълто-черните за 3 години, като всички детайли по контракта са уточнени.

37 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    7

    тези „млади българчета-аматьорчета“ за мъжки ласки ли ги взимате или заради тати??!! подли и крадливи селяндури

    • На питания на мургави гейове от “Лаута”в този форум не се отговаря,имат си техен!

  2. 8
    11

    В Петрич играех на по-голям стадион, истински! Кой ме докара на село на тая смешна базичка? Съжалявам, че подписах!!!

  3. 8
    15

    Аз съм селянин от югозапада и селската обстановка в Ботелик Доматево пасва на характера ми. Кривите селски глави на трибуната ще ме накарат да се чувствам като у дома.

    • 14
      5

      Забравих нещо.Мале как ли се чувстват тия които попаднаха в Кюстендилската гей банда?Ужас!Че и цигани на всичко отгоре!

      • 4
        10

        Изгрев бойски мангал, вземи си ибрика, марш в Столипиново да си и миеш задника, след като те оправи оджата!

    • 5
      5

      Не само криви, но издаващи нечленоразделни звуци(мучащи)!

  4. 10
    7

    И аз да купя нещо… Да н’ставаме за резил. че ни се смеят даже в Стряма. Ха, ще купя кило люти чушки и един стар вестник, ще го нарежа за акане да става. Гранде президенте съм аз, ко знаете вий. Ха наздраве.

  5. 15
    4

    Идвам на проби при братята на Лаута. Имало джамия до стадиона и мача се прекъсвал за молитви .Само с жАлтити не се спирал, че като се надупим, ония не прощавали. Минават изотзатзе и ваз’лин не слагат даже.
    Свободен агент съм иначе. И не толкова агент, колкото свободен.

  6. 7
    19

    С този футболист (пореден от,, най-добрата школа” в БГ) селяните са шампиони!

  7. 7
    21

    Изроде жълт, вие имате ли паници? 52 милиона +още 25 милиона, колко правят бе мръхляч? За какви паници говориш? Политическата система се сменя, това ще рече, че католика отива на бул. Стамболийски срещу бензиностанция та Круиза? После при Бат Митьо в Крумово да му правите свирки, за да се върне!

    • 13
      6

      Ти не ми говори кой колко има да дължи при положения е ваща мърша Крушо дет ви се испика в устите мизерни след всеки мач има да връща над 3 заплати и бонуси !Не забравяй , че паднели Бойко пада и Крушо и отбор като Велбъджа Пловдив няма да има повече!Препоръчвам ти да идеш да се снимаш с купата в апартамента на Емо Наков преди да Крушо и да ти се исере в устата мизерна !

      • 5
        8

        Ти какво се переш, бе жълта Курво! Локо си е с неговата история, с неговата си емблема, с неговото си име, ти веднъж за питал ли си се, защо не сте Ботев, а Ботевъ, защо не сте с оригиналната емблема и без история(2011)?Как да се за питаш, като кривата ти глава е куха! Всички документи на истинския Ботев са в сейфа на Димитър Христо лов! Времето наближава, когато ще ходите да му правите свирки, за да се върне! Мръсно, жълто урудливо семе!

  8. 8
    27

    Серсем , скоро ще разбере къде е попаднал

  9. 35
    7

    Ние имаме само един българин на лайнута ама той не е кой да е българин а Карагерената майна.Нъпреш Локу,нъпреш черно-бели виликани.

  10. 35
    9

    Ше ве плякам много зле, чернобели столипински путки!!!

  11. 18
    27

    Някой да каже,кога ще плащат заплати,че няма какво да ядем? Йотков,мършо кога заплати?

    • 25
      11

      За заплати питай Крушо! Той каза: “Страшно е”

      • 6
        16

        ПОСЕРКО,ИЗБЪРШИ СИ МЛЯКОТО ОТ ПРОКАЖЕНАТА УСТА И НЕ МИ ГОВОРИ ЗА КРУШО,МРУШО,КАТО НЕ СИ ЗАПОЗНАТ НЕ ДРЪНКАЙ,ЧЕ АКО ЗНАЕШ КАКВО СТАВА В КЛУБА ЛОЩО ЩЕ ТИ СТАНЕ

        • 22
          7

          Кво става в клуба отворко ? Плащат се заплати, взимат се млади перспективни българчета, работи се по стадиона! Я по-добре гледай при вас кво става, че със собственик дето не се прибира, дето говори за концесии ама всъщност нищо не е направил по въпроса, с чужданци на килограм и догодина още 15 нови ? Аре пак ни мисли нас и виси в наще теми… ТЪПИ КОМПЛЕКСИРАНИ ЛАЙНА И ОТ ДВАТА ОТБОРА, ГЛЕДАЙТЕ СИ В СОБСТВЕНИТЕ ПАНИЦИ! РАК СТЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ!!!

          • 6
            5

            тези “млади българчета” за мъжки ласки ли ги взимате или заради тати??!! подли и крадливи селяндури

      • 7
        21

        Жива ли си ма, многоникова мъстийо ?
        Пак се беше прибрал в коритото с мръсните чинии след
        болярското кересте.

  12. 12
    26

    За пръв път видях такава радост за един АМАТЪОР!!
    После разбрах – татко му ще подготви кражбата за стадиона.

  13. 37
    11

    Много добре се работи в последно време,парите ще се отделят за стадиона а ние залагаме на млади български играчи и юноши на клуба.Успех на Динев с свещения жълто черен екип.Успех с Пловдивския Любимец.

    • 12
      23

      Ачо, ти ли си?
      Нали парите за стадиона щяхте да крадете от някакъв си фонд … на фондовете…. хаха

    • 13
      21

      Кои пари се отделят бе глупак? Вчера ти писаха, откъде ще дойдат парите за стадиона. Иначе в клуба не се работи нукак добре. Отбора е батак и всички искат да бягат. Никва селекция, премии и т-н. Така не става.

        • 6
          13

          Ще разбереш много скоро! Всички, които стават за нещо! Стивън е сигурен напускащ! Половината ви отбор не искат да чуят за вас повече!

          • 6
            3

            Ушатко е с единият крак вънка! Ще се надявате на петте говеда дето са от вашата школа!

Коментарите са затворени