Ботев (Пловдив) надигра с 3:2 Лудогорец във финала за Купата на България, с което се класира за Лига Европа. Успехът на “канарчетата” е добра новина за ЦСКА 1948, Арда и Славия, тъй като един от тези три отбора ще участват на бараж за класиране в Лига на конференциите.

Поражението на Лудогорец пък е изключително лоша новина за Левски и Локомотив (Пловдив), които вече нямат шанс да се класират на бараж за Европа. Други потърпевши от загубата на “орлите” са Черно море и ЦСКА – София. При успех на Лудогорец един от двата тима щеше да се класира за Лига Европа. Сега “моряците” или “червените” ще играят в Лига на конференциите, а този, който завърши на трето място, ще се изправи в бараж срещу някой от ЦСКА 1948, Арда или Славия.

19 КОМЕНТАРИ

  1. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    АПАПИ,……….И ДА НИ ПРИКАЛЯВЪМИ С ГРЕСТА И ВЪЗИЛИНА!!!МАЖИ СЪ ТЪНЪК СЛОЙ, ПУ ПЕРИФЕРИАТА ПРЕЗ ТРИ ЧАСА, ТАМ КЪДЕТУ Е ЛИЛАВУ УТ КОЛЯНУТУ!!!……………..АМА ПЪРВУ ДА ИЗТРЪГНИМ КУЛЯНЦИТУ УТ ГЬОТА, ЧИ БОЛКЪТЪ Е ЖИСТОКА, ПУФ, ПАФ!:))

  2. Мангали крастави, когато ломотите с миризливите си усти за петата, сещайте се и за кривия макарон, който ви подадохме, за да гледате към Евротурнирите.

  3. Всички чернобели фенове очакват включване от Крушарски, който беше обещал, че тази година Локото ще играе в Европа !

    • И ще играе… С Арсенал – Горно Нанадолнище.

  4. Вторият отбор на Локомотив надигра едноименния тим на Сливен с 4:2 в Пловдив.

  5. 13

    Добра нощ от кака ви Бонка. Мили, малки, привърженици на отбора на ” Кюстендил” Столипиново обещах да ви сваля всички дертове от рамената и го сторих. Сега ви предстоят три мача за здраве, а на на този със “Сухата река” Герена може спокойно да бъркате по дупките. И да ви е кеф

  6. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! НИЙ СТУЛЮПИНЦИ СНЕ ГОРДОСТА НА РОМИТИ И КЛОАКОМОТИФФФ!!! НЕ БИВА, КУГАТ СНИ С КУЛЯНУ Ф ДИВИЯ, ДА СА ПРАИМ НА ИНТИРЕСНИ!!! ШТОТ СТАВЪМ ЗА КАШМЕР И КУЛЯНУТУ ВЛЯА ПО-ДЛИБОКУ!:)))
    БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА ДЖУЛЯЗУ, АЛЮМИНИУМ И БАКЪР, ЧИ ША НИ СПРЪТ ТОКА!!! ПУФ, ПАФ:)))))))))))))))))))))))))))))

  7. Боли ли ви гъза мангали , яжте лайната на жълтите знам че ви харесва.

  8. 14

    Цял сезон сметки, кой в шестицата, кой на кого и как, накрая Ботев им объркал сметките. Не, много изстрадахме да имаме стадион, за това е време отново да сме на Върха!!!!!!! Само Ботев Пловдив!!!!!!!!!

  9. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))

    СОЯ ФИНАЛ МОГА ДА ГУ НАРИКА, “КУЛЯНУ Ф ДИВИЯ”!!!! ДУ СИГА СА ФАЛИФМИ С ПИТИ, АМА ВЕЛИКАНИТИ ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ НАБУТАФА НА НАС И ГУВЯДАТА ПУ ИДНО ГУЛЯМУ КУЛЯНУ Ф ГЬОТУВИТИ!!!! ЕЛЕ НАЗ НЪ ПРАТИФА С ТУЙ СДРАВУ КУЛЯНУ В ДИВИЯ, ДИРЕКТНУ Ф КОНДОФРЕЙ!!!!! ХАК ДА ВИ Е ДЕТ ВИСИТИ ТУКАНКА КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШИ ДИНУНОШТНУ!!! ВАДЕТИ СИГА КУЛЯНУТУ УТ ДИВИЯ!!! ПУФ, ПАФ!:))))))))))
    САМУ ИНТИГРАЦИА ЗА ВАЗИ, ХАИРСЪЗИ С ХАИРСЪЗИ!! :)))))))

    • ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

      ДИМЕК, ВЕЧИ ША ВИКЪМИ КОЙ ФИНАЛ? НЕ ОНЯ С ПИТАТЪ, А ОНЯ С МОШТНУТУ КУЛЯНУ Ф ЗАДНУТУ УТВЕРСТИЕ?:)))))))))))))))

  10. 11

    Густооо,говедарския шушляк сега има само една алтернатива и тя е да налапа по-надълбоко Боковия!
    Щото иначе фалитес!

  11. ПРАВЕЩ СИ ТЪНЪК, ВЕСЕЛ, РАЗХЛАБИТЕЛЕН, ОСВЕЖИТЕЛЕН И НЕСТИХВАШ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФ:))

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! НИЙ СТУЛЮПИНЦИ СНЕ ГОРДОСТА НА РОМИТИ И КЛОАКОМОТИФФФ!!! ПУ СЯЛУТУ ДЕН И НОШТ ЛАЙНУМЕТСВЪМИ Ф ТЕМИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ, КУПОНОСИТЕЛЯ И ЗА ТВА УТБОРЪТ НА ПЛОВДИВ НАКАЗА УТБОРЪТ НА СТУЛЮПИНУУ!!!
    БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА ДЖУЛЯЗУ, АЛЮМИНИУМ И БАКЪР, ЧИ ША НИ СПРЪТ ТОКА!!! ПУФ, ПАФ:)))))))))))))))))))))))))))))

    • 17
      2

      Питътъ, митътъ, купата е жълта, а вие сте с кур вгъзъ. Каква съдба.

      • 1
        7

        Ава кардараш имаш ли малко от куромелата че тая питъ жа на разнищи ва да тейба.

      • 4
        1

        Ний ша правим шпалир на шампиона бе жълтици.

  12. 14
    1

    АХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ, В ЕВРОПА НЯМА МЯСТО ЗА ЦИГАНИ!

    ВЪН ОТ БАРА МИНДИЛИ!

Коментарите са затворени