Ботев (Пловдив) надигра с 3:2 Лудогорец във финала за Купата на България, с което се класира за Лига Европа. Успехът на “канарчетата” е добра новина за ЦСКА 1948, Арда и Славия, тъй като един от тези три отбора ще участват на бараж за класиране в Лига на конференциите.

Поражението на Лудогорец пък е изключително лоша новина за Левски и Локомотив (Пловдив), които вече нямат шанс да се класират на бараж за Европа. Други потърпевши от загубата на “орлите” са Черно море и ЦСКА – София. При успех на Лудогорец един от двата тима щеше да се класира за Лига Европа. Сега “моряците” или “червените” ще играят в Лига на конференциите, а този, който завърши на трето място, ще се изправи в бараж срещу някой от ЦСКА 1948, Арда или Славия.

19 КОМЕНТАРИ

 1. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

  АПАПИ,……….И ДА НИ ПРИКАЛЯВЪМИ С ГРЕСТА И ВЪЗИЛИНА!!!МАЖИ СЪ ТЪНЪК СЛОЙ, ПУ ПЕРИФЕРИАТА ПРЕЗ ТРИ ЧАСА, ТАМ КЪДЕТУ Е ЛИЛАВУ УТ КОЛЯНУТУ!!!……………..АМА ПЪРВУ ДА ИЗТРЪГНИМ КУЛЯНЦИТУ УТ ГЬОТА, ЧИ БОЛКЪТЪ Е ЖИСТОКА, ПУФ, ПАФ!:))

 2. Мангали крастави, когато ломотите с миризливите си усти за петата, сещайте се и за кривия макарон, който ви подадохме, за да гледате към Евротурнирите.

 3. Всички чернобели фенове очакват включване от Крушарски, който беше обещал, че тази година Локото ще играе в Европа !

 4. Вторият отбор на Локомотив надигра едноименния тим на Сливен с 4:2 в Пловдив.

 5. 10

  Добра нощ от кака ви Бонка. Мили, малки, привърженици на отбора на ” Кюстендил” Столипиново обещах да ви сваля всички дертове от рамената и го сторих. Сега ви предстоят три мача за здраве, а на на този със “Сухата река” Герена може спокойно да бъркате по дупките. И да ви е кеф

 6. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! НИЙ СТУЛЮПИНЦИ СНЕ ГОРДОСТА НА РОМИТИ И КЛОАКОМОТИФФФ!!! НЕ БИВА, КУГАТ СНИ С КУЛЯНУ Ф ДИВИЯ, ДА СА ПРАИМ НА ИНТИРЕСНИ!!! ШТОТ СТАВЪМ ЗА КАШМЕР И КУЛЯНУТУ ВЛЯА ПО-ДЛИБОКУ!:)))
  БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА ДЖУЛЯЗУ, АЛЮМИНИУМ И БАКЪР, ЧИ ША НИ СПРЪТ ТОКА!!! ПУФ, ПАФ:)))))))))))))))))))))))))))))

 7. Боли ли ви гъза мангали , яжте лайната на жълтите знам че ви харесва.

 8. 12

  Цял сезон сметки, кой в шестицата, кой на кого и как, накрая Ботев им объркал сметките. Не, много изстрадахме да имаме стадион, за това е време отново да сме на Върха!!!!!!! Само Ботев Пловдив!!!!!!!!!

 9. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))

  СОЯ ФИНАЛ МОГА ДА ГУ НАРИКА, “КУЛЯНУ Ф ДИВИЯ”!!!! ДУ СИГА СА ФАЛИФМИ С ПИТИ, АМА ВЕЛИКАНИТИ ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ НАБУТАФА НА НАС И ГУВЯДАТА ПУ ИДНО ГУЛЯМУ КУЛЯНУ Ф ГЬОТУВИТИ!!!! ЕЛЕ НАЗ НЪ ПРАТИФА С ТУЙ СДРАВУ КУЛЯНУ В ДИВИЯ, ДИРЕКТНУ Ф КОНДОФРЕЙ!!!!! ХАК ДА ВИ Е ДЕТ ВИСИТИ ТУКАНКА КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШИ ДИНУНОШТНУ!!! ВАДЕТИ СИГА КУЛЯНУТУ УТ ДИВИЯ!!! ПУФ, ПАФ!:))))))))))
  САМУ ИНТИГРАЦИА ЗА ВАЗИ, ХАИРСЪЗИ С ХАИРСЪЗИ!! :)))))))

  • ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

   ДИМЕК, ВЕЧИ ША ВИКЪМИ КОЙ ФИНАЛ? НЕ ОНЯ С ПИТАТЪ, А ОНЯ С МОШТНУТУ КУЛЯНУ Ф ЗАДНУТУ УТВЕРСТИЕ?:)))))))))))))))

 10. Густооо,говедарския шушляк сега има само една алтернатива и тя е да налапа по-надълбоко Боковия!
  Щото иначе фалитес!

 11. ПРАВЕЩ СИ ТЪНЪК, ВЕСЕЛ, РАЗХЛАБИТЕЛЕН, ОСВЕЖИТЕЛЕН И НЕСТИХВАШ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФ:))

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! НИЙ СТУЛЮПИНЦИ СНЕ ГОРДОСТА НА РОМИТИ И КЛОАКОМОТИФФФ!!! ПУ СЯЛУТУ ДЕН И НОШТ ЛАЙНУМЕТСВЪМИ Ф ТЕМИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ, КУПОНОСИТЕЛЯ И ЗА ТВА УТБОРЪТ НА ПЛОВДИВ НАКАЗА УТБОРЪТ НА СТУЛЮПИНУУ!!!
  БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА ДЖУЛЯЗУ, АЛЮМИНИУМ И БАКЪР, ЧИ ША НИ СПРЪТ ТОКА!!! ПУФ, ПАФ:)))))))))))))))))))))))))))))

  • 16
   2

   Питътъ, митътъ, купата е жълта, а вие сте с кур вгъзъ. Каква съдба.

   • 1
    7

    Ава кардараш имаш ли малко от куромелата че тая питъ жа на разнищи ва да тейба.

 12. 13
  1

  АХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ, В ЕВРОПА НЯМА МЯСТО ЗА ЦИГАНИ!

  ВЪН ОТ БАРА МИНДИЛИ!

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.