Днес в поредица от материали ще ви покажем видеоматериалите, които камерата на PlovdivDerby.com засне по време на снощния мач на стадион Христо Ботев, който се превърна в истински жълто-черен празник.

В това видео можете да усетите неподправената емоция на ултрасите от Южната трибуна след втория гол, който на практика класира канарчетата за финала в турнира за Купата на България.

21 КОМЕНТАРИ

 1. Заказал дверь из металла в прошлом месяце – отличное качество и улучшенная защита для моего дома. Установка заняла совсем немного времени, а уровень шумоизоляции оказался намного лучше ожидаемого. Внешний вид двери идеально сочетается с внешним видом моего дома. Рекомендую всем!.

 2. Да не беше тая пета в гъзъ щеше да има радост а сега само болка

 3. 9
  1

  и повече да не сме чули Пловдив
  е черно бял. Когато съберете 19000 на мач тогава може …. но няма как да стане.

 4. 1
  5

  Мангали жълтата супа е много гореща!ДУХАЙТЕ ЗДРАВО!

 5. 1
  10

  Подибни заглаеия диказват че автора Андрей Спасов е Фекала.

 6. 10
  3

  Митко Тонев, обичаме те, чакаме те. За мен лично ти си БГ Райън Гигс (само да не си биеш жената като него:)))

 7. 15
  1

  Митко Тонев трябва да играе за БОТЕВ ПД.

 8. 13
  2

  Гледам от вчера че Булгаргаз отново са свалили цената на газта…..много мангали газ пикаят!

  • 10
   2

   Чета че дори са отложили включването на терминала за газ в Александрополис!?! Давайте мангали, много скоро ще имаме газ за износ.

 9. 3
  16

  Ахахахахах ЖЪЛТИ ПОТНИЦИ БЕЗ СЪРЦА И СМЪРДЯЩИ НА ПОТ И ОЦЕТ !!! ПОРАДВАЙТЕ СЕ ЧЕ ТОВА ЩЕ ВИ Е! ТЕЖКА Е СЪДБАТА НА ЖЪЛТИЯ МИКРОБ! ВЕЧНО БИТИ И ЕБАНИ И ГАВРЕНИ НАВСЯКЪДЕ

  • 11
   1

   Да лижеш на майка ти косматия ГЪЗ. Да лижеш и да преглъщаш! Посерич цигански.

 10. 3
  17

  Папагалите бихме прасетата, вече съм доволен мога да се прибера на село да си сипа домашарката и да пия с братята ми жълти мангали, че за пръв път дойдох в Пловдив и не съм виждал асфалт. Много се радвам че Ожболт не играе в Лудогорец, че на финала не искам пак да ме шибат и да се прибирам у село разреван

 11. 10
  3

  Истината , обаче е че сме първи в България а ти и мангалите първи в Кюстендил , другите мангали от Изгрев с тартора ви Ерол Париж Париж и мирис на пот от мангали . Вечно втори и от Столюпеново , а петата и бахура на майката миризлив мангал. Капиш ?

 12. 15
  4

  Да , защото мангалите са се покрили, потните завистливи жепейци от близките села не издържат на триумфа на Ботев Пловдив и бараките на Пещерско шосе са пълни с изтрещели буфери, но са строго охранявани от обучени санитари !

 13. 7
  15

  Обаче усещате ли как днес въздухът отново е чист, слънцето грее, птички пеят. Селяните се прибраха по родните си места. В Пловдив пак е свежо и приятно, то след Петата и 6-те бахура какво да му е на човек :))))

  • 9
   1

   Ако си изкараш страпона от дивия, наистина може и да ти олекне. Ама едва ли. Болката в циганските задници е вечна.

  • 5
   1

   Това е което ще ви радва в жалкия ви животец още 100 години,друго няма да има!

Коментарите са затворени