Продажбата на билети за двубоя между отборите на Ботев Пловдив и Берое Стара Загора стартира от днес, 27 ноември. Срещата от 17 кръг на Първа лига е в събота, 1 декември, от 15:00 ч. на “Футболен комплекс Ботев 1912”.

Цените на талоните са обичайните – 10 лв. за Централна трибуна, 8 лв. за Трибуна Юг и 12 лв. за Трибуна Север, на която могат да влизат само деца с придружители.

За двубоя със “заралии” на преференциални цени от 3лв. ще се предлагат в продажба и билети за Трибуна Юг, предназначени за непълнолетни ученици. На входа на сектора, закупилите такива пропуски ще трябва да представят ученическа лична карта. За това решение на ръководството по предложение на КПБП PlovdivDerby.com ви информира преди седмица.

Работното време на магазина на клубната база от понеделник до петък е от 10:00 до 18:00ч. В деня на срещата магазинът ще работи от 10:00 до 17:00ч., а от 15:00ч. пропуските ще бъдат в продажба на касите на “Футболен комплекс Ботев 1912”.

12 КОМЕНТАРИ

  1. 11
    5

    И при нас е страшно Крушар ага.Жълтите имат най-добрата клубна база в страната и най-добрата юношеска школа,също и най-многобройната публика.Скоро ще имат най-красивия стадион.Ние сме останали 150 мангала и от вчера ни се пукат жлъчките от злоба,насираме се и помятаме масово откакто разбрахме че жълтите ще теглят кредит за стадиона си.А ние на нашатаа картофена нива сме останали 200 циганина,на скелето има 20 наркомана с разцепени черепи от жълтите и от червените.Страшно е Крушар ага,голяма мъка в Столипиново,остава ни да се отдадем отново на содомия и пиянство,да веем гордо черно-бялото мюсюлманско рае и да си оплакваме нещастната съдба.

    • 2
      2

      Ботевъ Сопот сме по-добре на село! Имаме посещаемост от 151 полу маймуни!

    • 2
      2

      Юноши ли? Тошко Цесекара и номер 10, забравих му името!

  2. 12
    5

    И от децата ли пари ще събираме. Срам ме е от хора мислещи само за пари. Пуснете ги свободно, та това са деца.

    • 4
      3

      Те тия деца повечето пият и пушат като комини,за 3 лв 2 пъти в месеца няма да умрат.Освен това на базата не гледам да има опашки от желаещи да гледат мач.Когато стане стадиона ще е друго,но засега така.

      • Ти да не си първи братовчед с Валери Симеонов, А?

      • 1
        1

        52 +25 милиона=75 милиона! От децата ли ще ги съберем, А?

  3. 10
    6

    След трагедията срещу Етър не очаквам повече от 300 фена на мача. На хората им писна от слабата игра на определени играчи, които смятат да напуснат след края на сезона.

Коментарите са затворени