Официалният сайт на Локомотив Пловдив призова за подкрепа от феновете в утрешния мач реванш от прейофите за седмо място срещу Черно море:

“Подкрепи Локомотив по пътя към Лига Европа!

Уважаеми локомотивци, утре (19.05) от 19:45 предстои втори финален плейоф с Черно море по пътя към Европа.

Възпитаниците на Бруно Акрапович ще търсят победата на всяка цена, но очакват помощ и от най-силния 12-ти играч – публиката! Треньори и футболисти имат нужда от подкрепата на верните “черно-бели” привърженици в битката за баража за Лига Европа. Нека в съботния ден бъдем едно цяло и се поздравим с успех над “моряците”!

За Локомотив до последен дъх!”

7 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    2

    Те сами си изгониха циганите,а сега ги търсят!

  2. 7
    4

    Последното участие на кюстендилските мангасари в Европа е преди 6 години.
    Последната им победа като гости е преди 43 години.

    С други думи, отбора има традиции на европейската сцена, няма да има нищо неочаквано в това да спечелят квота и да разсмеят Пловдив с участието си.

    • 3
      3

      Ава друго си е ний жълтурята да мачкаме някакви незнайни албански субекти.

      • 3
        2

        Знайни или не, фактите са си факти Ремзи, както и да го въртите ЧЕТИРЕСЕИТРИГОДИНИ КУР ЗА КЮСТЕНДИЛ В ЕВРОПА!!!

  3. 5
    7

    Братя цигани, копанари, лайняхи, гагаузи, катунари, бургуджии, калайджии и най-обикновени миризливи мангали, аз, вашият Султан Хасан Клошарски от Говедарци, наследник на Султан Коко, Зеки Баирам Султан и Галя Хатун, заповядвам да се явите на стадиона и да подкрепите Великия Правоверен Локомотив Спор Падишах Кулюбю в тази тежка и неравна битка с гяурите от Варна! Много е важно да изиграем един мач като домакин в Европа, знам, че няма как да са повече, но един е много важен, за да може да го видя кмета как купува фураж за животните, които ще изтеглят каруците ви до мача, който ще е в Бургас или София, още не съм решил! Аллах акбар! Саде Локо!

  4. 8
    4

    Пожелавам ви успех, все пак сме Пловдивчани !

Коментарите са затворени