Фернандо Вияна и Чворович по всяка вероятност ще са големите отсъстващи в състава на Ботев за утрешното домакинство на Монтана! Бразилецът напусна днешната тренировка след като бе настъпен, а той има проблем с паднал нокът на крака. Чворович пък все още е тестван от щаба на канарчетата след разтежението, което получи. Вижте, какво заяви пред PlovdivDerby.com Николай Киров – Белия.

10 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    12

    Монтана би циганите с 6-0 . Едва ли пак ще се гаврят с тях. Този път с 3 гола ще унижат жълтите циганета!!!Тези двамата просто ги е срам да играят за циганите ,като знаят,че ще загубят с разлика!!!

  2. 3
    12

    Sportal: Г-н Христолов, спомняте ли си деня, в който поехте „Ботев“ (Пд)?

    Димитър Христолов:
    – Помня го, проклинам го и сигурно така ще е до края на живота ми. Проклинам деня, в който влязох в порнофилма, наречен „Български футбол“. За съжаление не знам как да изляза от него. Да се захвана с „Ботев“ е най-голямата грешка в живота ми, от която пропилях 11 г. Това „удоволствие“ ми струваше между 10 и 12 милиона.
    – Смятам, че съм управлявал почтено и достойно „Ботев“ 11 г. Мога да се закълна, че не съм продавал мачове, не съм се поддал на натиска на т. нар. грандове.
    „Ботев“ не е бил сателит на друг клуб. Друг е въпросът доколко е било полезно подобно управление. Но сам не можех да направя нищо!
    – Не искам да коментирам тази болна за мен тема. Абсолютен парадокс е да съм инвестирал милиони левове лични пари и да ме наричат убиеца на „Ботев“. Не аз, а феновете ликвидираха една близо 100-годишна история. И на кмета Славчо Атанасов предложих клуба срещу един лев, но и той не го иска.
    Пловдив си има градска управа и щом „Ботев“ е толкова любим на стотици хиляди хора, нека те да мислят как да го възродят. Аз вече нямам намерение дори да минавам покрай футболни стадиони в България.

  3. 3
    11

    2009-09-15:
    Фенове на Ботев ще дерат като овца треньора Пичиони
    Ултрасите са поставили ултиматум на Енрико – до петък да извадят на светло с президента Христолов мистериозните италиански купувачи на клуба.

    Треньорът на Ботев Пловдив Енрико Пичиони бе заплашен с дране като овца от феновете на тима след петата загуба от пет мача този сезон – 0:3 от Миньор (Пк) у дома.

    Италианският наставник на „канарите“ прие в стаята си на стадиона край Бирената фабрика тартори от агитката.
    При Пичиони под зоркия контрол на полицията влязоха и популярните фенове Велизар и Румен Баланджиев.

    Ултрасите са поставили ултиматум на Енрико – до петък да извадят на светло с президента Христолов мистериозните италиански купувачи на клуба.
    Пичиони обещал под клетва, че това ще се случи до мача с Литекс в края на седмицата. Той отказал да назове имена на евентуалните Христолови наследници, не знаел и подробности от хода на преговорите. Казал само, че кандидатите са от Милано.

    „Ще му разлепим кожата из Пловдив, само да няма резултат в петък“, заканиха се момчета от агитката след срещата с италианския треньор.
    Както е известно, Ботев записа пета поредна загуба в първенството, като няма спечелена точка и е твърдо на дъното в „А“ група.

  4. 5
    17

    Да ви еба майката циганска,никой не иска в катуна хахахах кур за циганките от ботяф

    • 15
      5

      “Кюстендилец скочи от 5-я етаж на болница и загина на място”
      Това те очаква и теб крастава циганке! От злоба ще пукнеш хахахахаха!

  5. 7
    6

    Ако Чворович не се възтанови на време, според мен е по-добре да дадат шанс на Мартин Димитров на вратата.

  6. 8
    16

    Айде усетиха се, че няма пари и взеха да се правят на контузини. Лошо, много лошо. Къде ще се намерят 200 хиляди зе месечна издръжка за Ботев направо незнам и Ангел се скри, положението е трагично.

    • 1
      9

      Ето как ще се отделят средства за Колежа, отивате и се молите на ГЕРБ да ореже парите за закуски на талибаните,със спестените от закуски пари за няколко години ще има стадион. Както и да го пресмятате ситуацията излиза че талибаните в България за няколко години са изяли и исрали парите необходими за Колежа, а феновете ще чоплят семки на Коматево и гласуват за ГЕРБ

Коментарите са затворени