Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски винаги е интересен, когато говори за ситуацията в клуба. Бизнесменът разкри каква цел преследват в момента черно-белите, а също така коментира слуховете за евентуалната финансова помощ от страна на бившия вече собственик на ЦСКА-София Гриша Ганчев.

– Г-н Крушарски, първенството навлиза в най-решителната фаза. Каква е обстановката в Локомотив?

– Всичко е наред в отбора. Всичко си върви по план и битката продължава. Ще спечелим и тази битка. Трябва да я спечелим, защото ако нямаме цел, за какво се борим?! Ние се борим за четвъртото място в крайното класиране. Това за нас ще бъде една стъпка напред и в правилната посока. Дали ще играем бараж за европейските клубни турнири, или не, ще видим. Целта е ясна и това е четвъртото място. Трябва да се изкачим с още едно стъпало нагоре. Можеше и по-напред да скочим, но сами си го направихме.

– Доста турбулентен сезон направи Локо (Пд) до този момент. Беше на върха, а след това премина и през доста неприятен спад. После отново се стабилизираха резултатите. В предстоящите срещи какво очаквате да видите?

– Когато се успокоиш и сърцето започне да бие в малко по-умерен ритъм, съответно идва и спад. Затова трябва да има напрежение в добрия смисъл и то да е постоянно. Някой трябва да го поддържа, но това не съм аз. Има си човек, който да се погрижи за това.

– Треньорът Александър Томаш ли е този човек?

– Естествено! Треньорът трябва да си държи играчите концентрирани и постоянно под напрежение. Това е негова работа и отговорност, а не моя. Имахме разговори с него на тази тема и всеки си знае мястото клуба. Всеки си знае отговорностите и каква е причината да е заел дадена позиция. Аз не съм всезнаещ и всемогъщ. Късметлия съм, но Томаш е два пъти по-голям късметлия от мен. Казвал съм му го и на него. Когато два късмета се срещнат, получава се отблъскване. Като при положителните електрони. Случва се късметът да не проработи и нещата да не се получат. Затова трябва да се работи. Ако не проработи късметът, трябва да се вложат повече усилия и работа.

– Вървят усилено приказки, че Гриша Ганчев може да влезе в управлението на Локомотив. Каква е истината?

– Засега няма нищо по този въпрос. Никой не е разговарял с мен на тази тема. Но не бих отказал помощ от никого, разбира се.

– В края на сезона темата за новите договори на футболистите става все по-актуална. Феновете се питат дали ще успеете да задържите играчите, кои от тях ще подновят контрактите си?

– Вижте, нашата политика е ясна. Който се прави на голям футболист, да си ходи. Няма да се молим на абсолютно никого. Който иска да остане, да се развива и да се бори, е добре дошъл. Водихме разговори с някои играчи и има откази. След като има откази, никой не можеш да спреш. На сила хубост не става!

– От кои играчи има откази?

– От Бабакар Дион и от Евандро. Чакали да видят дали ще се класираме за европейските клубни турнири. Аз няма да ги чакам! Казал съм го открито, а ако нещо не са разбрали, сега да го разберат. Който не иска да бъде част от Локо Пд, остава до края на сезона и после приключваме.

– Ако все пак Локо Пд стигне до бараж за Европа и го спечели?

– Ако това се случи, ще имаме футболисти, на които ще разчитаме.

— Дион и Евандро влизат ли сметките при такъв сценарий?

– Не! Приключват с клуба.

– Има ли готови техни заместници?

– Ще намерим! Дотогава ще се намерят играчи, които имат амбиции и искат да се докажат. Имаме отбор, който е грамотен и може. В последните няколко мача като играем без Евандро да не би да има голяма разлика?! Момчетата се борят и играят. Да, направиха две равенства и допуснаха загуба от Черно море във Варна. Ако ги бяхме взели тези три мача, можеше да се борим и за второто място, но това вече е минало. Трябва да гледаме напред и да сме концентрирани в това, което предстои.

– Прави впечатление, че напоследък все по-млади играчи от школата на клуба взимат дейно участие в мачовете. Доволен ли сте от тяхното представяне?

– Това ме радва много! Това е най-важното нещо и го говорим от дълго време. За един клуб е от изключително значение това. Важно е да играят момчета, които са се готвили и са носили на гърдите си емблемата на Локомотив. Тяхното мислене е съвсем различно. Те са възпитани в школата на отбора и милеят за този клуб. Виждаме, че пет момчета влязоха и показват силни игри. Показаха се и израстват. Започваме да берем плодовете, които сме създавали с години. Сега ще има още едно момче, което ще влезе в мъжкия отбор. Той е млад и перспективен.

– Бихте ли разкрили кой е той?

– На този етап е още рано. Нека да изчакаме още малко. Живи и здрави ще видите за кое дете става въпрос.

Интервюто е на “Мач Телеграф”

31 КОМЕНТАРИ

  1. МАНЛИХЕР КАРАБИН АДЖАСАНСКИ.......С КЛОАКОМУТИФ Ф СЕРСЕТУ:)))

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! НИЙ СТУЛЮПИНЦИ СНЕ ГОРДОСТА НА РОМИТИ И КЛОАКОМОТИФФФ!!!……..КОФТИ НЪ ЛАШКЪТ Ф МУМЕНТЯ ТИЯ УТ ФТОРИА УТБОР НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ, АМА СЪ НАДЯВЪМ НА РОМСКАТА ВОЛЯ, ЧЕСТ И НАПЪН ПРИЗ ФТОРУТУ ПУЛУВРЕМИ!!!
    БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА ДЖУЛЯЗУ, АЛЮМИНИУМ И БАКЪР, ЧИ ША НИ СПРЪТ ТОКА!!! ПУФ, ПАФ:)))))))))))))))))))))))))))))

  2. Круша,гледаш ли кво става ве тикво говедарска?
    Земи млъкни,или още по-добре си забий един градушков фишек в дивия селски задник и отлитай!

  3. Аку Локуту ни успеят шъ ми става голям кеф и шъ боядисам Джумаята жълти и черну

  4. Всички нашите фенове на сапун,на сапун щот само циганин

  5. 1
    6

    Бозаджийски е оставен без мъст, като обикновено псе!

    Кой е виновен??? Не търсете мен, лицемерно е да вееш знаме с лика му, а големите хулигани от бултрас да се крият. НЯМАТЕ ЛИ ЧЕСТ И ДОБЛЕСТ!!!???

    • Срам ,срам и пак срам с такъв прост ваш фен ,който излага цялата черно бяла общност! Що за глупак може да напише такова нещо .

    • Жалко ,че имаме такива фенове ,вън боклуците Локо

  6. 5
    1

    Круша, пак лъжеш. Дион и Евандро кой ги докара на Лаута, да ти припомня ли ?

  7. 4
    1

    ПОЛОЖИТЕЛНИ електрони??????
    Крушарски, ти си пълен идиот¡!!!!!!

    • 2
      1

      Идеалния собственик на циганския катун на Джамията с други думи.

  8. 1
    1

    Цел 1 – шампион, Цел 2 – второ място, Цел 3 – четвърто място, Цел 4?

    • 2
      8

      Локомотив без пари и без база е с класа над ботевЪ!!! Юношите ни са три класи над юношите на ботевЪ!!!

      А тосю е оставен без отмъщение от бултрасите. Те разчитали на полицията, прокуратурата и съда, срам да всеки ултрас! Тосю се върти в гроба, изоставен от своите , а ти си тръгнал да търсиш проблем в Пловдивския любимец!!!
      Е НЯМА ПО ТЪП ОТ бултрас…

      • Каква класа бе плешив травестит? Наесен БОТЕВ играе в Европа, а ти освен кура на Крюшо ше ходиш да крепиш арматурата на джамията да не се срути тая съборетина.

  9. 2
    7

    ЖЪЛТИ ПРИМАТИ ПОТНИЦИ НЕРАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ЛОКОМОТИВ ВИНАГИ Е БИЛ И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ВИСОКО НАД ВАС! СМЕШНИЦИ ЖЪЛТИ ДОБРЕ СИ БЯХТЕ В ДОМАТЕВО И ТОСКО ЗАЕБАХТЕ СМЕШНИ ЖЪЛТИ СЪРАХЛИВЦИ ! ЖЪЛТУРИ ПРОСТИ В ПЛОВДИВ СТЕ НА ГОСТИ

    • 9
      2

      Локомотив винаги бил пред и над Ботев? На колко години си, моето момче?

  10. 5
    1

    Я виж некадърника Томов дали няма някой брат да го вземеш и него ако си плаща

  11. 5
    1

    АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХх…

    КАЖИ ИМ ГО КРУШАААААААА! КАЖИ ИМ ДА СИ ЕБАВАТ МАЙКАТА ЛИЛАВА ПРАВО В РЪЖДИВАТА ТРЪБА!

    ПАРИ НЯМА, КУР ЗА ВАС!

  12. 8
    1

    -Който се прави на голям футболист и иска пари, да си ходи. Аз пари нямам, в отбора искам само играчи, които знаят къде са бетовете.

    -И без Евандро можем да играем. Ето последните три мача и без него за малко да бием. На два пъти. Почти бихме. Не съвсем но почти. Третия път малко ни ебаха, но и с него да беше нямаше да има разлика. Нас така или иначе тва ни е съдбата в първата шестица-да ни плякат.

    – Пак повтарям, аз искам млади момчета, които ще ритат топката за по 1000 лева. Не повече. Аз пари нямам.

    • 4
      1

      Крушарски, Крушарски кои бяга от добри футболисти? Ти не можеш да ги задържиш понеже нямаш ресурс, и да не стане с твоите камъни по твоята глава!!!

  13. 10
    1

    Интервютата на Крушата трябва да бъдат издадени в поредицата “Най-смешните животни на планетата. Мравояда-част поредна” ахахаха…

    Ние се борим за четвъртото място, ахаха, само преди две седмици беше УБЕДЕН че ще спечелят второто..ама как да съм изненадан, аз като ви казвах че ще се борим за второто място вие не ми вярвахте…ахахаха…сега се борели за четвъртото. Като получат наградата Златен Кур в Гъза за петото не знам какви измишльотини ше разтега.

    Положителните електрони…ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ ЕЛЕКТРОНИ, пфахахахаха, тва като с Къстър вчера. Как да му обясниш на такъв че електроните носят само и единствено ОТРИЦАТЕЛЕН заряд.

    Изобщо, Крушарски е идеалния собственик, олицетворението на среностатистическия столипински циганин: малоумен, прост селяк фантазьор, за когото обективната действителност няма абсолютно никакво значение. Теси живеят в няква тяхна отделна вселена където черното е бяло, те са пловдивчани и изобщо не са мангали. Ама никак.

    Не е лесно.

    • Позитрон, колега. Доцент Крушарски сигурно е отбелязал в интервюто си тази частица, имайки предвид сериозния му научен опит, но мисирката не е успяла да разбере задълбочения му аналитичен изказ.

      • Заеби. В следващото интервю очаквам да навлезем в темите за антиматерията, анихилацията, Хигс бозоните и прочее.
        Следваща цел-на мястото на Джамията ще бъде построен Големия Цигански Колайдер, ахахахаха

  14. 4
    3

    Крушарски е от старите кучета и си знае работата. Не може разните му там Евандровци да си мислят,че ще го разиграват като маймуна.

  15. Това дете да не е на Димитър Христов сина
    ? 😀😀😀

  16. 3
    6

    Някой опита ли да отмъсти за тосю бозаджийски???

    Веят знамето на тосю, но до там.Няма покана за бой срещу приятелите от ПАОК. СТРАХЛИВЦИ, когато отворихте главата на Стоян, ви се звънеше нонстоп за уговорен бой. И ви пребиха за 30 СЕКУНДИ!

    Някой опита ли се да отмъсти за убития като псе бозаджийски .в Солун??? Нали бултраситте са големи хулигани….

    • 5
      2

      Станиславе, ровиш тежко в мъртвите. Господ вижда! Съдбата ще ти го върне.

      • 4
        6

        Задал съм въпрос към ония 15 000 на 5000. Даже закъсня питането ми! Защо заплашително говорите към мен, човек ,който не е удрял ботевист в живота си, а тосю е забравен??? Нали сте 15 000 , няма ли поне един да иска бой с ПАОК?,, НЯМАТЕ ЛИ ЧЕСТ!!!???

        • 6
          1

          Защо те заплашват ли? Нима не е очевидно? Ти толкова много лайна изсра, че е учудващо, че не са те посрещнали някоя вечер в тъмното.

          Съдбата си знае работата. Ще получиш това, което търсиш. Сметката винаги идва.

      • 4
        1

        Той няма майка, а само двама бащи, от които единя го е изсрал, защото той не е раждан!!!

Коментарите са затворени