Мъжкият тим на състезаващия се в Трета лига ФК  „Розова долина“ ще бъде воден от Иван Петров – Чекиста, който бе освободен от “Евроколеж” миналия месец. Тренировъчното занимание на “розите” днес бе водено от новия наставник, който бе представен от ръководството на клуба.

Иван Петров е роден на 17 март 1968 година, като за последно бе треньор на „Евроколеж “ /Пловдив/. Той е водил и отборите на „Левски“ /Карлово/, „Марица“ и юношите на „Локомотив“ /Пловдив/, а като играч е преминал през тимовете на: „Спартак“ /Пловдив/, „Берое “, „Хебър “ и „Локомотив“ /Пловдив/.

До началото на първенството на 12 август се очаква „розите“ да изиграят 5 контроли. Първата проверка е предвидена за тази сряда, 19 юли, в Габрово с тима на „Трявна “.

„Розова долина“ се представяше доста добре през последните два сезона в Трета лига, завършвайки неизменно в топ 3. Тимът не успя да да се изкачи във Втора лига по финансови причини през сезон 2015/16, въпреки класирането си. Преди началото на подготовката досегашният треньор на състава напусна.

1 КОМЕНТАР

Коментарите са затворени