Лудогорец следи изявите на полския вратар на Ботев (Пловдив) Даниел Кайзер, твърди transfermarkt.de.  26-годишният страж е несменяем титуляр, след като успя да спечели битката с Иван Чворович. Кайзер бе на вратата на “канарчетата” във всичките 16 двубоя в Първа лига, като в 7 от тях опази мрежата си суха.

Освен от Лудогорец представянето на поляка се държи под око от полски и руски клубове, твърди още transfermarkt.de.

Всичко това обаче може да е ход от страна на новите мениджъри на вратаря на Ботев, които в момента преговарят с Ботев Пловдив за нов договор за играча. Наскоро Кайзер в подписал договор с полска мениджърска компания, която да отговаря за правата му като футболист.

8 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    9

    Пореден мисир напуска коматевския курник.
    Стадион кога ?

  2. 16
    13

    Ай стига ва разпадаме ли са ба…..и сигъзка кой жа на разсмива вече уа….ауууу отивам до смесения магазин у Стряма да си взема по една балучка мента и мастика и да са почвам с гипса ва да сейба.

  3. 15
    22

    Големия клуб просто си прибира футболистите за обиграване от сателита! Иначе, ако е вярно, това означава че домуса явно ще хвърля кърпата? Ако въобще станат шампиони тази година, тя ще е последната за ГМО-то от Разград! Щом Локото ги надигра, може и още тази да здадат титлата? Тоя Кайзер става само за Коматево или Царско село!

  4. 22
    16

    Преди две седмици казах,че крановете идват и почваме тресавището, днес дооточнявам: крановете тръгнаха от Япония на собствен ход,ура другари,както казах чакат ни много изненади!

  5. 19
    13

    Всичко е с цел вдигане на заплата. Вратар без кой знай какви изключителни впечатляващи качества. Да не говорим, че изобщо при центрирания, не напуска рамката на вратата. С нищо повече от другите вратари. Ако мине номера.

  6. 21
    26

    Браят кънари, аз като ви разправях, че се разпадами, вий ми туряхте минуси. Е, видяхте ли сега че съм бил прав.

Коментарите са затворени