Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски призова феновете да гледат мачовете на отбора и да не му се бъркат в работата. „Всичко си е нормално. Машината си върви и я стягаме. Феновете да си гледат мачовете и да не се бъркат там, където им е работата“, коментира Крушарски. „Мисля, че нещата са нормални и ще се нормализират още повече. Лошото е, че това се повтаря вече трета година – този начин на действие. Мисля, че ще разберат, че вече не може. Кой каквото си е надробил, това ще си сърба. Казвам до три пъти, четвърти път няма. Трябва да има ред. Без ред няма да стане. Само да ревем и да плачем, че този или онзи ни е виновен, че съдиите ни пречат, че Киро ни пречи, не виждам от това нищо. Всеки сам трябва да оправи своята кошара“, добави собственикът на Локомотив Пловдив. „За тото абсолютно не може да се говори. Има други пипала, които се опитват да играят. В Локомотив винаги е имало раздори. Виждам тези неща. Отдавна съм тръгнал по пътя, по който трябва да се върви“, продължи шефът на пловдивския клуб. „Мисля, че намерихме заместник на Камбуров, който от неделя трябва да играе. Кики сам си пожела да напусне Локомотив, значи толкова е локомотивец. Нека изпълни това, което си е пожелал пред всички в автобуса. Назад връщане няма. Който иска, който не иска да лови пътя. Докато съм аз в Локомотив, Воин Войнов ще бъде треньор. Той е доста добър треньор, психолог и човек. Той не заслужава това отношение. Няма да допусна това, което се случи с Илиан и с Едо. Няма да го допусна. Пари ми трябват, а не акъл. Само да си приказваме и да се заплашваме, няма да стане“, каза още Христо Крушарски.

37 КОМЕНТАРИ

  1. Тоя как им сипва. Нямало нищо общо с Бат Митко. Вярно, нито Христола е наричал играчите гейове, нито ги е карал да му правят наклон на оная работа, нито на публиката е казвал да си траят че не е тяхна работа кво става в отбора. Крюшо го задминава. Тоя пък долу – те не го оставяли както ние Христола. И кво правите че не знам? Лаете във форумите, а той ви сипва в репортажи. Голяма война водите. Той ще ви оправи. Мача с Пирин е началото. С дървета като Пламен Николов ще прокопсате…

  2. 1
    1

    Жълти помаци, как върви просията? Събрахте ли за ъглови флагчета?

  3. 12
    6

    Гейовете да играят фен четата да гледат за наклона , че след ху х.й ми е крив

  4. 9
    10

    Еййййй,колко свободни кокошки са се насъбрали:) След десетия кръг ще са дефицит, да им се порадваме!

  5. 16
    9

    ВЕЛИКАНЕ ДОКАРА ЛИ КУФАРИТЕ С МАНГИЗИ ???
    АХАХАХААХАХААААХААААХАХАХАХААААХАХАХААХАХААХАХААХАХАХАХААХАХАААХААХААХАХАХАХАААААААААААЙАХАХА
    РЕЖИ ТАЯ ГАНГРЕНА !!!

  6. 10
    7

    Какво се цанимавате в темите на бандата,хайде да коментираме дали Палийски ще даде оставка.Тук е ясно,никой неможе да дава наклон на оная работа.Млък щото…

  7. 18
    8

    Буфери, като страничен наблюдател виждам това: изгонихте си половината отбор от пролетта досега, не обигравате нито юноши, нито вземате по-качествени попълнения; да, Крушарски дава пари, колкото може да си позволи и колкото ги има, но същото можеше да се каже и за нашия Селски.
    Пожелавам ви да се оправите, както и ние, но според мен с Крюшо едва ли ще изкарате повече от година моксимум. На него и сега му е пряко силите да ви издържа. А като гледам, няма особено желание да прави футболен клуб на професионални начала.

    • 11
      5

      Абсолютно си прав!Единствената разлика е ,че Христолов не дрънкаше глупости и все пак разбираше от футбол.Крушарски е палячо и е връщането за нашите подигравки с вас за Христола…

      • 2
        5

        ооо неразумни юроде, що са правиш на локомотивец, бе майна?! Иска ти се…

    • 4
      7

      Предполагам,че под ващия “селския” имаш в превид Палийски? Защото при вас в момента нещата да адски по-зле отколкото в Локото. Говорим организационно, откъм дългове и т-н. С тази разлика, че тези неща медиите умело ги укриват, а при нас силно ги преувеличават!
      Ако говориш за Христолов, тазиката е огромна. Христолов първо беше и е болен Локомотивец (крушарски не е жълтур) Христолов ви спаси от много по-ранно разпадане. Той стоя 10 години при вас, плащаше си за да си траете, а вие чинно го търпяхте! В тези отношения нищо не може да се сравни чежду Крушан и Бате Митко и поведението на феновете на двата отбора!
      Това поне са фактите.
      При вас балона ще гръмне скоро и с такава сила, че пак ще трябва да купувате лицензи, на домата да му добавяте картоф, а на името? Може би едно “У”?

      • 8
        1

        Само едно ще ти кажа – Крушарски не е локомотивец и никога не е чувал за вас преди Бойко да го пирнуди да ви вземе. Изводите си ги прави сам. Крушарски е чорбар.

  8. 12
    11

    правилно! Нека всеки да си гледа работата. Само така могат да потръгнат нещата. А не с приказки

  9. 20
    13

    Що не се спрете с това пловдивски.преди бяхте столипиновския любимец сега сте от кюстендилската махала.няма да дъвчем историята то е ясно какви сте що сте,ама тоя палякще ви съсипе.а ако вас ви няма с кого да се гаврим.приемете си съдбата.бечно в сянката на големите.и ако марица и спартак са в миманса то Ботев ще го има винаги.Само че друга мутра повече няма да дойде и да налива пари.зер пари като хартия ама животецът е сладко нещо.кой ще рискува заради лилавите мюмюни да го отстрелят.той и крюшо затова си виси в аржентина

    • 10
      11

      Глупчо селски,трябва около два часа да си се мъчиш, докато напишеш толкова думи,ако и,естествено да са глупости. Ще те повтори менингит,да знаеш:)))

    • 13
      14

      от коматево. Сварихте ли компотите, бе Сульовци

        • 2
          1

          то вие само за онази ни работа може да се гришите….

  10. 23
    11

    А нещо за Чаво Пияндето няма ли да кажеш? Или и на него гласуваш доверие, нали ти е другар по чашка… Пълна трагедия и гавра с любимия клуб. Уви! И тези, които се скачат да подкрепят тази гротеска, утре ще им тежи на съвестта колко ниско са паднали.

    • 18
      7

      Ти,защо не предложиш нещо прагматично,за да се спрът лиготиите на набедени за тартори в отбора?Дани Кики го чакаме да стане футболист първо и второ водеща фигура!До тук толкова години нито едното,нито другото!Против съм да се плюе срещу Крушарски,защото ние не можеше да продължаваме да издържаме отбора(имам в предвид феновете)!Съдбата ни доведе Крушарски,а ти ако можеш намери по-богат,за да се спрат “материалните неблагополучия “на някои от лигльовците в отбора!

      • 15
        11

        Все един и същ рефрен – кой давал парите. Първо е под въпрос какво реално Крушарски дава и защо твърде много се бави да го даде, и, второ, по тая логика – за парите – утре може да си затвориш очите и да се правиш, че не виждаш как жена ти изпълнява платени еротични поръчки, за да ти плаща ипотеката. Това морал ли е????? Питам – след Крушарски как ще се гледаме в очите? Защото той е фигурант, днес или утре ще си бие камщика под някаква форма, а ние, които ни боли за Локомотив, оставаме.

        • 11
          12

          ти пак ли?! Крушарски прави всичко по силите си и не виждам от какво си недоволен. Може би от факта, че сме добър отбор и ставаме още по-добър?! Примера ти е крайно неудачен и по-скоро подхожда за морала на онзи, който изостави отбора 1 час преди мача … И дори сега настройва и такива като Кики да го направят…

        • 7
          6

          Типично по български :само негативно мрънкане без нищо конкретно като действие за промяна в положителен план!Имаш ли някакво предложение,как да се .променят нещата,как да накараме единият да плаща навреме,другите да си вършат работата така както трябва ,защото затова са наети.Между другото,Крушарски още в началото каза(цитирам по памет),че сам ще му е трудно да издържа отбора и няма да има нищо против да се помага и от други материално можещи.Споделеното ако е споделена болка,нас всички ни боли за любимия отбор,така съм съгласен,но да мрънкаме без конкретика за в бъдеще е безрезултатно!

  11. 10
    22

    Шефе докарай даксон за да се напълни стадиона

      • 5
        4

        То и това е проблем!Кой точно ще играе срещу жълтите?!!…Виж на маса ще ги отнесем с лекота!

    • 10
      12

      Абе жълт педал,гледай си разпадащата си селско-циганско-мюсолманска организация,наречена Ботевъ2010г.!Не надничаха в чинията на Пловдивския отбор Локомотив!

      • 8
        7

        Мамката ви ебавам циганска!
        Аз съм сирийски мелез и заминавам за Алепо да се боря за просперитета на ИДИЛ!
        СБОГОМ МАНГАЛИ!

      • 9
        8

        Аз виждам друг разпад! Разпада се един цигански катун на кюстендилските цигански навлеци. Малко ми е мъчно защото искрено се забавлявам гледайки и слушайки вашите измислици премислици плод на злобни, комплексирани душици!

        • 4
          6

          Когато ни вкарате седем гола мухльо жълтурски,тогава си отваряй грозната човка!

          • 6
            1

            Пич , като гледам дългият ,изрусен негър каква пародия е , треска ме тресе!За параходите Крумов ,Николов и Асен Георгиев пък направо ми е тъжно…Дано да не съм прав ,но ще берем страшни ядове!

Коментарите са затворени