Размина се масов бой между ултраси Ботев и Партизани, уговарят битка в Бургас (СНИМКА)

15
3410

Уговорена битка между ултрасите на Ботев (Пловдив) и Партизани (Тирана) се размина, пише БЛИЦ СПОРТ. Двете агитки е трябвало да се изправят 20 срещу 20 в албанския град Поградец след мача от Лига Европа, но домакините се отказали в последния момент.

Припомняме, че феновете на Партизани нападнаха българските привърженици преди срещата, която бе спечелена от Ботев с 3:1. Реваншът е в Бургас на 6 юли.

Попаднахме на чат между привърженик на Партизани и такъв на Ботев. В него двете групи се договарят за среща, но по-късно тя е отказана от домаките. Все пак двете страни се разбират за среща в Бургас.

Ето и чата:
Фен на Партизани: хахах 20 на 20? Вие намерете мястото!
Фен на Ботев: Ок. Елате сега тук. Знаете къде сме. Ние сме в Поградец и ви чакаме. Събери групата си и идвайте. И понеже вашата група е глупава, ви предлагаме да бъдете повече от 20 човека.
Фен на Партизани: Знам, че вие сте в Поградец, но проблемът е, че сега имаме друг проблем с клуба, ако си видял на мача. Имаме момчета в полицията. Искаме да дойдем. Но без бутилки. Идваме с празни ръце.
Фен на Ботев: Не ни интересуват вашите клубни проблеми. Идвате или не? Ще бъде честен двубой.
Фен на Партизани: Не, вие загубихте тук (б.р. – визира сблъсъка преди срещата), и мисля, че и в Поградец. Ще имате своя шанс за реванш в Бургас.
Фен на Ботев: хаха ок!

SHARE

15 КОМЕНТАРА
  1. 2    1

    Хей, палячо, прекрачваш границата на добрия тон!
    АНДРЕШКО, ЗА ТЕБ СТАВА ДУМА, ПОМИЯР НЕЩАСТЕН СПРИ ДА ПУБЛИКУВАШ ПОДОБНИ СТАТИИ!
    В стремежа си за някой „клик“ повече се осираш!
    ТОЛКОВА ЛИ МНОГО ТИ ТРЯБВАТ ПАРИ? ОТГОВОРИ МИ , ДА ДОЙДА ДО КАФЕТО НА БАЗАТА И ДА ТИ ДАМ НЯКОЛКО СТОТИНКИ (КОЛКОТО ВСЪЩНОСТ ТИ СТРУВА НЕДОРАЗУМЕНИЕТО) И ДА СПРЕШ С ПУБЛИКУВАНЕТО НА КРЕТЕНИИ!
    ТИ СИ СРАМ ЗА ПЛОВДИВЧАНИ! ТИ И ТВОИТЕ ИЗМИСЛЕНИ СТАТИИ НАСТРОЙВАТЕ ФЕНОВЕТЕ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ!
    ПРИ ПЪРВИЯ УДОБЕН МОМЕНТ БИХ ТИ ГО КАЗАЛ В ОЧИТЕ, ИЗМИКЯР ДОЛЕН!
  2. 2    1

    Тази статия показва, че Андрей би продал и майка си за повече пари.Абсурд е да се побликуват такива статиий.Тоя сайт е пълна пародия.Постоянно заплахи,обиди и какво ли още не.Все пак и непълнолетни го посещават, а наш Андрей си стоя и си чеше ташаците боли го оная работа.Ако ще и да се избият важното е той да го поблекува.
  3. 3    0

    Това е блиц бе майна
    такова им е нивото
  4. 3    3

    Нищо не се е разминало, защото нищо не е имало!
    Така ще е и в Бургас!
    Иначе бултрасите са си купили шалчета на Партизани, които в четвъртък ще обявят сензационно по медиите, че са „наказали“.
  5. 3    4

    БотевЪ Коматево – Марица Пловдив 0:1

    Закривай!
  6. 26    5

    Колко трябва да си прост , за да напишеш това като статия , ТЪП САЙТ
  7. 27    3

    Няма такава простотия!!! И журналустите продължавате да укоражавате група малоумници всякаш във фътбола това е нещи нормално. NO COMMENT
  8. 31    9

    Евтина псевдо журналистика без грам разум и морал. Андрей абсолютно копаеш под дъното.
  9. 34    4

    Тази „статийка“ трябва да бъде свалена незабавно.
  10. 37    4

    Това за някой клик какви тъпотии пишете не е истина:)))))
  11. 55    7

    Андрей,теб трябва да те наебът яко дето качваш тия неща,мишок,без значение че съм от Локо,това не се качва глупако,уважавай ултрасите,малоумнико !!!

Comments are closed.