Уговорена битка между ултрасите на Ботев (Пловдив) и Партизани (Тирана) се размина, пише БЛИЦ СПОРТ. Двете агитки е трябвало да се изправят 20 срещу 20 в албанския град Поградец след мача от Лига Европа, но домакините се отказали в последния момент.

Припомняме, че феновете на Партизани нападнаха българските привърженици преди срещата, която бе спечелена от Ботев с 3:1. Реваншът е в Бургас на 6 юли.

Попаднахме на чат между привърженик на Партизани и такъв на Ботев. В него двете групи се договарят за среща, но по-късно тя е отказана от домаките. Все пак двете страни се разбират за среща в Бургас.

Ето и чата:
Фен на Партизани: хахах 20 на 20? Вие намерете мястото!
Фен на Ботев: Ок. Елате сега тук. Знаете къде сме. Ние сме в Поградец и ви чакаме. Събери групата си и идвайте. И понеже вашата група е глупава, ви предлагаме да бъдете повече от 20 човека.
Фен на Партизани: Знам, че вие сте в Поградец, но проблемът е, че сега имаме друг проблем с клуба, ако си видял на мача. Имаме момчета в полицията. Искаме да дойдем. Но без бутилки. Идваме с празни ръце.
Фен на Ботев: Не ни интересуват вашите клубни проблеми. Идвате или не? Ще бъде честен двубой.
Фен на Партизани: Не, вие загубихте тук (б.р. – визира сблъсъка преди срещата), и мисля, че и в Поградец. Ще имате своя шанс за реванш в Бургас.
Фен на Ботев: хаха ок!

13 КОМЕНТАРИ

 1. 2
  1

  Хей, палячо, прекрачваш границата на добрия тон!
  АНДРЕШКО, ЗА ТЕБ СТАВА ДУМА, ПОМИЯР НЕЩАСТЕН СПРИ ДА ПУБЛИКУВАШ ПОДОБНИ СТАТИИ!
  В стремежа си за някой “клик” повече се осираш!
  ТОЛКОВА ЛИ МНОГО ТИ ТРЯБВАТ ПАРИ? ОТГОВОРИ МИ , ДА ДОЙДА ДО КАФЕТО НА БАЗАТА И ДА ТИ ДАМ НЯКОЛКО СТОТИНКИ (КОЛКОТО ВСЪЩНОСТ ТИ СТРУВА НЕДОРАЗУМЕНИЕТО) И ДА СПРЕШ С ПУБЛИКУВАНЕТО НА КРЕТЕНИИ!
  ТИ СИ СРАМ ЗА ПЛОВДИВЧАНИ! ТИ И ТВОИТЕ ИЗМИСЛЕНИ СТАТИИ НАСТРОЙВАТЕ ФЕНОВЕТЕ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ!
  ПРИ ПЪРВИЯ УДОБЕН МОМЕНТ БИХ ТИ ГО КАЗАЛ В ОЧИТЕ, ИЗМИКЯР ДОЛЕН!

 2. 2
  1

  Тази статия показва, че Андрей би продал и майка си за повече пари.Абсурд е да се побликуват такива статиий.Тоя сайт е пълна пародия.Постоянно заплахи,обиди и какво ли още не.Все пак и непълнолетни го посещават, а наш Андрей си стоя и си чеше ташаците боли го оная работа.Ако ще и да се избият важното е той да го поблекува.

 3. Това е блиц бе майна
  такова им е нивото

 4. 3
  3

  Нищо не се е разминало, защото нищо не е имало!
  Така ще е и в Бургас!
  Иначе бултрасите са си купили шалчета на Партизани, които в четвъртък ще обявят сензационно по медиите, че са “наказали”.

 5. 4
  4

  БотевЪ Коматево – Марица Пловдив 0:1

  Закривай!

 6. 26
  5

  Колко трябва да си прост , за да напишеш това като статия , ТЪП САЙТ

 7. 27
  4

  Няма такава простотия!!! И журналустите продължавате да укоражавате група малоумници всякаш във фътбола това е нещи нормално. NO COMMENT

 8. 31
  9

  Евтина псевдо журналистика без грам разум и морал. Андрей абсолютно копаеш под дъното.

 9. 37
  4

  Това за някой клик какви тъпотии пишете не е истина:)))))

 10. 55
  7

  Андрей,теб трябва да те наебът яко дето качваш тия неща,мишок,без значение че съм от Локо,това не се качва глупако,уважавай ултрасите,малоумнико !!!

Коментарите са затворени