Решено: Промените в Ботев се отлагат най-рано за 17 юни

13
2551
Апостол Апостолов и Борис Гиздаков дълго коментираха ситуацията преди вчерашното ОС на Сдружението

Промените в Ботев Пловдив или по-точно преструктурирането на дълга към Сдружение „ПФК Ботев“ се отлагат най-рано за 17 юни, научи PlovdivDerby.com. За отлагането първи и единствени ви съобщихме още преди няколко дни. Причина за него е неготовата оценка на вещи лица относно размера на дълга, който клуба има към Сдружението и който дълг Сдружението иска да преобразува в акции. На вчерашното общи събрание на Сдружението всички тези бъдещи ходове бяха гласувани, но днес в Ботев Пловдив не се състоя Общо събрание на акционерите, тъй като без липсващата все още оценка нови акции няма как да бъдат eмитирани.

Според запознати въпросната оценка е възможно да не бъде получена дори и за 17 юни и да се наложи насрочването на Общо акционерно събрание на Ботев Пловдив. Насроченото за днес такова, бе отложено за 17-ти заради неявяването на главния акционер Сдружение „ПФК Ботев Пловдив“.

13 КОМЕНТАРА

 1. 7
  7

  Горе долу по това време Крюшо се връща с голямата торба пари и започва голямото плащане./само че за това кой го боли кура/

 2. 36
  10

  На циганите катуна е пред разпад, няма мангизи, играчите бягат през глава, а те пак се занимават с Носителя на КУПАТА! Циганска работа.

 3. 12
  41

  Ккава селска идилия на спирката в Коматево по запрашения път и схлупенище къщички. Уникална снимка ,описваща с точност жълтия катун.

  • 17
   9

   Ти да видиш новата база на Локу в Гувидарци!Колко ли звезди е а?

 4. 17
  25

  Казвам новите собственици най-рано до 10 дена аха

 5. 12
  26

  КО ВА ЕЙ КУПУВАМ ПУМАК2010 С НЕПАРИЧНИ СРЯДСТВА 250 МИЛЬОНА ШЪ ГИ ПРАВА РИАЛ МАДРИД ВА ЕЙ!!!
  ИМАТИ НОВ СОБСТВИНИК ЧИСТИТУ ГОВНЯРИЙЙ!!!

 6. 9
  23

  Ко стаа уа? Да не ни спират дюнирити?

 7. 38
  14

  Построих ли ви Бесика , построих я , върнах ли Лигендити, върнах ги, сега остана да пусна отново кибачийнизата на НЕЖНИЯ, белкем спрете да ревете…5-то място без да съм плащал 5 месеца, догодина няма да плащам 9 и сме ЩаМпиони…А забравих , нивата в Говедарци е готова за обработване, ама то ваща циганска челяд, и това не ще…Сега трябва да пратя Бонбонев и Наско Мостиката при премиера, къде със свирка, къде с дупе, да измолят някой лев, поне за тор за нивата в Говедарци да има…Айде със здраве паздрави от Аржентината! Х.К.

 8. 14
  32

  Ами такава ще е тя….сега започва голямата лъжа……но пък най-кофтито е че очакванията бяха големи….но пък нищо де по важното е че наесен ще посрещате Реал Мадрид на преструкторирания ГОВНЯЖ.

  • 11
   4

   За заплатите ли питаш.Въпроса е към Крушо.

 9. 15
  29

  Скоро, много скоро. Обещавам, най-късно до другия петък работата ще е опечена.

Comments are closed.